Hostina na poschodí

Ahojte dievčence ... boli sme sa pozriet na náš priestor, kde by mala byť svadobná hostina, ale zdala sa nám malá , zmestit by sa tam asi zmestili, ale bolo by to na tesno.... majú aj jednu vačšiu sálu, ale na poschodí so strešnými oknami.. a som s toho zúfalá.. čo mám robiť?? mala z vás niektorá svadbu takto na poschodí ? nevadili tie strešné okná ? aké to bolo ? išli by ste do toho ? Ďakujem kočky..
Odpovedať
@mon29 sice neviem ako vyzera ten priestor ale praveze ak sa jedna o stresne a podstresne miesta vacsinou tam byva ovela viac teplo ako inde.. a ako pozeram mas svadbu v strede leta tak ak tam nebude fakt dobra klimatizacia tak ja by som sa bala ze tam bude velmi horuco
Odpovedať
@slniecko154 klíma tam je a povedali mi že ju v lete v júni každý rok čistia, takže to by malo byt v pohode.. priestorovo je to pekné..
Odpovedať
Profilova fotka
@mon29 pokial ti vyhovuje priestor, preco nie :) aj stresne okna mozu mat svoje caro vo vyzdobe :)
Odpovedať
mam jednu vec, ktora tu nebola spomenuta. moja sestra mala svadbu v obrovskej hale - 120ludi. ale bolo to malo ludi - stracali sa tam. Ja som mal svadbu na poschodi - 40 ludi, malicky priestor. no ten priestor nam dotvoril taku rodinnejsiu atmosferu. takze cim vacsia sala, tym sa tam viac ludia stracaju.
Odpovedať
@matuskusnir .. do tej malej sály by sa mi nezmestil Dj .. a nechcem mat hudbu mimo sály, tak hlavne kvôli tomu som sa spýtala na väčšiu , tá ale je pod strešnými oknami.. ty si tiež mal pod strešnými oknami? bolo to dobre? nekazilo to dojem ?
Odpovedať
@mon29 ja nejak nevidim dovod, preco by mali byt stresne okna problem...salu nepoznam ale ty si tam bola, paci sa ti to tam?Ak ono, tak je uplne fuk ci su tam okna hranate, gulate, stresne alebo ziadne ;-) hlavne je, aky mas z toho prietoru pocit a ci si vies predstavit mat tam hostinu 8-)
Odpovedať
@mon29 uplna pohodicka. ja som ich vlastne ani nevnimal. a myslim, ze stresne okna nic nepokazia ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna je vela sal, kde napr. vyhlad z okna nie je nic moc - a aj tak sa na svadbe nikto z okna nepozera. A ked si to tak vezmes, polovicu casu bude aj tak tma, takze ani keby si mala okna na prizemi, nic zaujimave by z nich nebolo vidiet. Ked ti ta sala inac vyhovuje, ber ju a kasli na okna.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?