Horský hotel Eva. Boli ste spokojné s hostinou a ubytovaním?

Profilova fotka
Ahojte baby, prosím, má niektorá z Vás čerstvú infošku o spokojnosti / nespokojnosti s Horským hotelom EVA vo Svätom Jure? Našla som nejaké recenzie, ale sú z roku 2006... Ja by som tam chcela svadobnú hostinu a taktiež ubytovanie. Ďakujem Vám za každý postreh! ;-)
Odpovedať
tak to by aj mňa zaujíímalo :))
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Horsky hotel Eva je idealne miesto na svadbu, velmi pekne prostredie, prijemny personal, priaznive ceny, lacne ubytovanie a este lepsia kuchyna. Specialitky aj z diviny, alebo aj pecene prasiatko.
Odpovedať
Profilova fotka
mna si tam objednali ako fotografa pred cca 2 mesiacmi a popri foteni som sa aj velmi dobre najedol - je to lacny, ale cisty hotel na kraji lesa
Odpovedať
..my sme tam boli na svadbe na jesen 2012, bolo tam super, velmi dobra kuchyna, mily personal, spominame v dobrom
Odpovedať
Ahojte,bola som tam zhodou okolností 2krát na svadbe v roku 2012 ,veľmi sa mi páčili prietori spoločenskej miestnosti- tiež veľmi pekná výzdoba,skvelý- ochotný personál,vyborná kuchyňa,izby jednoduché a čistučké o cenách nehovorím :-) Skutočne odporúčam :-)
Odpovedať
Aj ja som bola minuly rok na svadbe v tomto hoteli a nemam co vytknut. Jedlo bolo vyborne, sala dostatocne velka, Boli sme aj ubytovany, izby boli v pohode. Ja planujem oslavu v tomto hoteli. Tesime sa x-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?