Hľadám sálu vo Vranove pre 80 až 100 ľudí

Ahojte žienky. Chcela by som sa opytat na vase typy na svadobnu salu vo VT. Kapacita cca 80-100 ludi. Primerana cena, moznost vlastnej vyzdoby. A teda miesto, s ktorym mate skusenost a ostala najma spokojnost so sluzbami. Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojcek... myslim ze by ti to mohla splnat Oaza...je velmi pekna...da sa dozdobit, maju fajn ceny..kapacitne urcite bude stacit... hotel Patriot ma nejake restrikcie ohladom vyzdoby,vlastneho nealka a alka a neviem coho a podla toho co viem je drahsi... no a potom mas este moznost jedalni Zakladnej skole Lucna a na Gymnaziu....
Odpovedať
Dakujem velmi pekne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@2veronka7 Osobnu skusenost mam s Lucnou, splna tvoje poziadavky a my sme boli velmi spokojni. Vyborna je napriklad velka vstupna hala so sedackami, kde sa da schladit po burlivom tanci :-) Aj co sa tyka jedla to bolo super. Kapacitne vyhovuju aj ostatne jedalne, t.j. gymnazium a ZS Bernolakova, urcite aj Patriot, ale osobnu skusenost nemam. Myslim, ze na vranovske pomery mas svadbu idealnej velkosti, vojdete sa zhruba vsade, musis vyberat podla ostatnych kriterii.
Odpovedať
Dakujem aj za dalsie rady... tak uz teda najst taku, kde budu mat volny niektory z terminov nad ktorymi uvazujeme :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?