Hľadám sálu v Novom meste nad Váhom a okolí pre 60 - 70 ľudí

Profilova fotka
:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@monny333 moznosti tu vela nieje,ale ja som mala svadbu na Priemyslovke...vedia to krasne upravit a vyzdobit,kuchyna ej dobra a obsluhe este lepsia..keby si chcela poslem nejake foto. Ale v roku 2013 by uz malo byt otverene aj sala tam kde je kino. potom je penzion zakovic-tr.bohuslavice(ale neviem do kolko ludi), penzion Roh v Lubini... Ale uplne najviac odporucam Hotel Lipa v Starej Turej..Kebyze s tym svokrovci suhlasia(coz sa nestalo) tuzila som sa tam vydavat...My sme tam mali banket aj stuzkovu a uplna nadhera. Menu na stuzkovej nas vyslo 21 € a to aj s vinom (0,5l/os), dve sladke vody, 1 mineralka, kava, polievka, predjedlo, hlavne jedlo a druhy chod.NAOZAJ odporucam!!! ale este je aj sala v ockove alebo napr aj Horna streda(pekne prerobena) No tak dufam ze som pomohla/poradila :)
Odpovedať
Profilova fotka
Som zvedava na tu Lipu....21 euro je za jedlo a pitie a za salu a za vyzdobu sa kolko plati???...som myslela ze to tam je drahsie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Zakovic je pre 90 ludi, ale isto aj viac sa tam zmesti. Este skus pozriet Tabor Podvisnove, je to trosku od ruky, ale fajn prostredie.
Odpovedať
Profilova fotka
ono take akcie sa viac oplatia.toto bolo sice menu na stuzkove ale svadobne tiez ponukaju...Samozrejme podla toho ake jedla chces. Ked budes chciet svedske stoly,tak to bude urcite drahsie ako nejaky gulas.Ale kazda naokoli restauracia ti povie menu cca 30€/os. Takze Lipa urcite bude tiez taka suma... (tych 21 sme mali na stuzkovej-cize dve jedla) ale urcite sa tam bezkaj pozriet a popytat sa..maju aj 8-uholnikove stoly-dobre to ukaze.. Za salu sa mi zda ze sa neplati neni som si ista ale tusim nie..A vyzdoba podla toho aku chces..Kvietky si mozes dat u nich spravit(beru ich v kvetinarstve odkial som mala svadobnu vyzdobu aj kyticu aj ja-takze nemozem nic povedat na to..ja som bola spokojna na viac ako 200% ) :-D A ostatna vyzdoba neviem kolko sa plati (ak vobec). No oni nadherne vyzdobuju, ved pozri stranku: hotellipa.eu
Odpovedať
Profilova fotka
@pav83 no byvam par km od "tabora" ale nenapadol ma...este som tam ani nebola..je to tam pekne?bola si aj v nutri?
Odpovedať
Profilova fotka
Mali sme tam dohodnute stretko s veducim, avsak musel to zrusit, tak sme to presunuli. Ale v ten den sme boli pozriet aj ine priestory (Kocovne a Zakovica), hned sme sa rozhodli pre Kocovce. Takze to stretnutie s veducim z tabora bolo pre mna bezpredmetne. Ale my sme sa tam aj tak boli pozriet, iba po branu (a videla som aj dvd zo svadby odtial). Akoze vsetko OK, miesto tiez fajn, take na "konci sveta", proste len vy. Ale my potrebujeme aj noclah a tie chaty su tak na kopceku, mimo hlavnej saly, co nam nevyhovovalo, kedze budeme mat aj vela deti. Ale priestor krasny, vsetko nove a podla referencii, personal najsuper. Takze viem, ze ti co tam mali svadbu, boli nadmierne spokojni.
Odpovedať
Profilova fotka
@pav83 najdem to aj niekde na nete??....pocula som uz o tom,preto by som chcela vediet ako to tam vyzera
Odpovedať
Profilova fotka
@monny333 http://www.tabor-podvisnove.sk/
Odpovedať
Profilova fotka
@pav83 pozerala som to ale moc na tej foto nevidim aka je velka ta sala....myslim kolko miesto na tancovanie...-nebola si tam osobne??ci??...
Odpovedať
Profilova fotka
Nebola som tam osobne, ale viem, ze kolegyna, co tam mala svadbu, mala myslim 80ludi. ale bolo to s tym, ze sa tancovalo v inej sale.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?