Celá svadba vonku

Ahojte baby. Viem, ze tu boli podobne temy, ale mna skor zaujima, ci mate niektora za sebou celu celucicku svadbu (aj hostinu) pod holym nebom - bez toho, aby ste sa neskor presuvali do vnutornych priestorov (napr. kastiela), ako sa to zvycajne robi, alebo to aspon planujete. Ak ano, viete mi povedat nejake pre a proti? Sli by ste do toho znova? Ja som zatial dost navnadena na takuto svadbu - sice cloveku hned napadne kopa problemov, ktore s tym suvisia, ale zatial som si (aspon v predstavach) vsetky dokazala vyriesit 8-)
Odpovedať
@nag Ahoj, pozri Castel- Mierovo, uzasne miesto.pozri moj svadobny album :-)
Odpovedať
@nag ja som mala taku svadbu a urobila by som ju znova :-) nemali sme velky rozpocet, pozvali sme najblizsiu rodinu (rodicov, surodencov a 1 tetu) a kamaratov s rodinami (dokopy cca 45 ludi)....vybrali sme maly penzion s uzavretou clenitou zahradou s preliezkami pre deti (penzion u Holuba v Hradcovicich v CR, fotky na ich webe su z nasej svadby)....nechceli sme nobl svadbu a toto prostredie nam uplne vyhovovalo.. stol a DJ boli na krytej verande, parket nemal strechu, slavobranu sme mohli presunut k DJ-ovi, ak by lialo....zvolili sme datum, kedy "urcite bude pekne a teplo" :-D tj 21.7....mokra alternativa bola svadba v krcme, ktora patrila k penzionu....tu som si vooooobec nepripustala :-D ....napokon v noci prsalo, cely den bolo zatiahnute, max. 22 stupnov, ale nespadla ani kvapka :-D - vyhody: stale cerstvy vzduch, decka behali po dvore a bavili sa cely cas, rodicia im nemuseli behat za zadkom - nevyhody: vecer bolo chladnejsie, ale hostia (hlavne zeny) sa po polnoci poprezliekali do civilu a bavili sa dalej V kazdom pripade by som to doporucila, ale treba mat aj mokru alternativu - hoci aj hroznu, ale aspon nejaku....ak ta nieco zaujima, kludne sa pytaj :-)
Odpovedať
@andydi fotoalbum mas krasny, ale miesto uz mame vybrate :) @bajana jeeeej.. to si ma potesila... my sice asi az tak zredukovat pocet hosti nebudeme vediet, to ti v dobrom zavidim :) mame velmi radi prirodu, preto by sme to chceli spravit trosinku mimo civilizacie... cize vsetko budeme musiet preniest na miesto konania (akurat nejaky kvazi sklad s veckom asi budeme mat k dispozicii)... a presne hlavne toho pocasia sa bojim... dufam, ze buduce leto bude take ako toto horuce :D ale mas pravdu, radsej aj daku strasnu mokru alternativu vymyslime... dakujem krasne, keby mi nieco napadlo, ozvem sa ;)
Odpovedať
Profilova fotka
jej aj my by sme strasne chceli takuto svadbu - mame ale problem najst miesto (v okoli ba) - vonkajsie priestory lokalit co sme zatial pozerali vyzeraju velmi pekne len tie ich "terasy" su dost zle :-S @nag moc ma zaujima ake miesto konania teda mate a tiez tie riesenia ku ktorym si dospela:D napriklad ako velmi v prirode to mate a ako mate vyriesenu podlahu, resp tanecny parket a zabezpecenie jedla a tak:) @andydi a nebolo v tom stane prilis teplo alebo dusno? krasne fotky aj saticky inak^^
Odpovedať
@minonka_mmDakujem :-) teplo tam nebolo, ten stan sa da otvorit z troch stran, alebo zavriet podla potreby, nam dost fukalo, dokonca som mala pocit, ze ten stan sa nadvihne, ale v pohode vydrzal.Toto miesto je 25 km od Bratislavy a vybrala som ho prave koli vonkajsim priestorom.Terasa ma umelecky kovanu strechu so sklom
Odpovedať
Profilova fotka
my planujeme 25 hosti a obrad aj hostinu na zahrade a terase domu mojich rodicov
Odpovedať
@minonka_mm my sme zatial s pripravami na uplnom zaciatku - miesto je stiavnicka kalvaria (neviem ci poznas), no ale tam nikde v blizkosti nie je ziadne zariadenie (hotel/restauracia).... chceli by sme to v podstate na luke pri stromoch :) podlaha sa da spravit drevena (daju sa aj prenajat - aj parket)... vacsinu jedla si chceme robit sami alebo s pomocou rodiny.. plus moji rodicia ucia na skole casnikov a kucharov a v ramci ich skoly sa aj robia taketo udalosti (svadby, stuzkove), takze toto urcite vyuzijeme, ci personal alebo inventar.... ale vravim, zatial sme len na uplnom zaciatku a vymyslame :) chcem len vediet, ci s tym nie su spojene nejake strasne nevyhody, ktore by nas odradili.... no a rozmyslame aj nad stanom, len mam pocit, ze okrem toho, ze je to cenovo vysoka polozka, mam trochu obavy, ci to nezabije tu prirodnu atmosferu...
Odpovedať
Profilova fotka
@nag bola som v stiavnici len raz ale velmi mi ucarovala^^ kalvariu som videla len zdialky ale pozeram fotky na nete a krasne miesto. jej ale to sa tesim - sme na tom velmi podobne (teda akurat ze vy uz miesto mate) :D tiez v zaciatkoch, a na lucke so stromami nasa predstava:D prenajat podlahu ma tiez napadlo len to vide dost draho co som zatial pozerala:S tak isto ako stany. mne sa tiez vacsina vobec nepaci:D - ale musia existovat aj nejake estetickejsie a dostupne riesenia:D ale super ze mate taku moznost s tym jedlom, len problem vidim v tom ze ako to tam dopravit/uskladnit/pripravit pred servirovanim - teda v akych "priestoroch"
Odpovedať
@minonka_mm no sice mame miesto vybrate, ale velmi dufam, ze nevyvstane kopa problemov, ktora nas donuti miesto menit... jj, prenajom podlah aj stanov je drahy.. my rozmyslame nad tym, ze to vyriesime dako svojpomocne... aj tak sa nam to bude asi viac ratat, ked si to spravime sami.... no a s tym jedlom to dako doriesime, mozno tam dotrepeme chladnicku a na trvacnejsie veci hadam vystaci chladny sklad :D ja si vravim, ze vsetko sa da, ked sa chce a kde su sikovni ludia ;)
Odpovedať
@valika40 ta Velka Paka vyzera tiez skvelo :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nag veru - vsetko ide, ked sa chce:D my uz sme rozmyslali, ze rodicom na dvorku spravime proste podlahu a zurku tam - len neviem ako by sme pokracovali po 22h - do domecku sa vsetci nevojdu:D a pokym je ele a chladny sklad k dispozicii tak by nemal byt problem.:) inak nasla som na nete hezky stan:D - len u nas asi tak lahko nezozeniem (alebo ak ano tak sa nedoplatim 8-) )
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@valika40 vyzera to moc zaujimavo. a kedy to mate?:)
Odpovedať
trosku si zvazte, ci su vase predstavy realne a co vsetko obnasaju....jedno je svadba vonku (ako sme mali my), ale so vsetkym zazemim po ruke, ine je zase svadba na zelenej luke.... - poziciavanie vsetkeho od stolov a stoliciek cez pribor az po spomenuty parket - odkial bude elektrika? - co ked bude prsat? - co ked bude sice pekne, ale predtym bude prsat a svadobcania sa budu brodit v mokrej trave? - co toalety? zazemie na prezliekanie? - co hmyz, osy, komare? - co zazemie pre personal a jedlo? kde sa bude jedlo nielen chladit, ale aj ohrievat? naberat? - ako sa tam ludia dostanu? bude tam moznost zaparkovat x aut? - co rusenie nocneho kludu? aby sa vasa svadba nezmenila z krasneho sna na nocnu moru pre vsetkych zucastnenych...
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj @bajana, dakujeme Ti za postrehy. neboj, mna osobne vsetko co si pisala desi uz nejaky ten piatok :D takze to dokladne zvazujeme a hladame aj vhodne miesto a dodavatelov a snazime sa, aby sme na nic nezabudli a nas dnik sa vydaril.
Odpovedať
@bajana aj ja dakujem.. v podstate som dufala, ze niekto spise cosi taketo, ako ty.... lebo som sa bala, ze som na kopu veci nemyslela... a presne o tom hovorim, ze sa trosku bojim, ci je moja predstava realna.... no zatial nad vsetkymi tymito vecami som uvazovala a myslim, ze ich budeme vediet vyriesit.. niektore ani nie su problemom...
Odpovedať
v kazdom pripade chce taketo nieco premysliet kazdy detail....to, co som spisala, ma napadlo automaticky, vobec som nad tym nerozmyslala....len pokial nemate nafukovaci/neobmedzeny rozpocet, budte pripravene, ze zo svojich snov budete musiet zlavit...a ked to urobite, tak nezabudnite, ze zivot nekonci a mozno sa vam to bude zdat neuveritelne, ale je to LEN svadba...spatne jej uz nebudete prikladat taku dolezitost....tak ako stuzkovej, maturite alebo promociam ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?