Jemné vrásky a suchá pleť. Čo s tým?

Dobrý deň, potrebovala by som radu. Mám dosť suchú pleť a v oblasti brady, nosa a čela sa mi dokonca tvoria akoby šupinky a vyzerá to viac než hrozne. Rozličné krémy pomohli len na krátky čas. Viete mi nejaký dobrý krém odporučiť?Taký,ktorý po čase tento problém odstráni úplne.. A tak isto ma trápi ešte jedna vec, drobné mimické vrásky-čelo a okolie očí (a to mám 20 rokov).. Čo s tým? Ďakujem
mám presne ten istý problém.Jediné čo mi zaberá je časté čistenie pleti ale len čistou vodou. A krém nivea.A hlavne objednat sa u dobrej kozmetičky aspon raz za mesiac.
@michaella25 ďakujem, niveu používam najviac, ale tiež to pomôže len na chvíľku. K tej kozmetičke sa zberám už dlho, no do svadby tam už naozaj musím ísť..
Profilova fotka
@suzi33 ahoj, nevidela som tvoju plet, ale podla toho co opisujes by bolo dolezite pokozku intenzivne hydratovat a az nasledne premastovat. Pri hygiene by som sa zdaleka vybyhala cistej vody z vodovodu. Ta te este viac vysusi, budes mat pocity pnutia na pokozke a objavia sa supinky. Skor by som sa zamerala na micelarne vody - bud Hydrabio alebo Sensibio alebo dokonca az odlicovacie mlieko Sensibio, ktore je urcene prave na typ suchej pleti. Rano, ked si pokozku vycistis, nanes hydratacny krem Hydrabio Riche. Pokozku ti bude hydartovat pocas celeho dna. a Vdaka patentu obnovi v pokozke proces hydratacie. Na to mozes nanasat make up. Na noc plet premastuj s Atoderm Nutritive. Pokial by si mala pocit ze ti na den Riche nestaci, nanes na neho v tenuckej vrstve aj Nutritive. Doporucila by som ti este Hydrabio Masku - ma kremovu konzistenciu a pouziva sa bud klasicky ako maska. 2-3x do tyzdna sa nanesie na vycistenu pokozku. Po 10 min sa zvysok, co zostane na pleti utrie vytovym tamponom.Alebo sa maska pouziva v kure ako denny/nocny krem. V tenkej vrstve ju nanes na tvar. Je ako krem. Ja ju mam rada v lete na dovolenke. Vtedy mi dava moju plet dokopy :) Co ti este moze pomoct tak su peelingy, ale na ne pozor. Musia byt kremove, nie gelove. Tie by ta vysusili. A musia mat jemne gulicky. Vhodny je Hydrabio peelingovy krem. Ocne okoli si vyzaduje specialnu starostlivost. Na cone okolie a tiez lokalne kde sa ti tvoria vrasky by som nanasala specialne serum Matriciane Serum. Na lahku texturu, mozes ho pouzivat rano aj vecer. Nerozpije ti make up. Neviem, ci som dostatocne odpovedala. Kludne napis dalsie otazky, rada odpoviem. :-)
@suzi33 ahoj, ja mam tiez suchu a citlivu plet a objavila som super krem Alverde Intensive Avocado, je sice dost tuhy a tazsie sa rozotiera ale uzasne hydratuje a plus navyse, ze je bez nejakych zbytocnych chemickych prisad :-)
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?