Dokonalá pleť v deň, keď si povieme svoje „Áno“

Profilova fotka
Každá nevesta chce mať krásnu a dokonalú pleť. Tak ako začíname s prípravou svadby už pár mesiacov pred ňou, tak aj pleť potrebuje čas, aby v ten veľký deň vyzerala dokonale. Krásna pleť nám bude odmenou, ak jej aspoň mesiac pred svadbou budeme venovať zvýšenú pozornosť. Ako sa vy plánujete venovať svojej pleti pred svadbou? Radi vám poradíme.
Mám zmiešanú pleť T-zonu. čo je vhodné na tento typ pleti? na čele sa mi robia občas vyrážky a nie a nie sa ich zbaviť a to už mám 24 rokov.
Aj ja mám podobný problém. Mám 25 a vyrážky :( od 15 som vyskúšala absolútne všetko - drogéria, dermatologička, lekáreň, biokozmetika, všeliaké zahraničné "zaručené" kozmetiky, kozmetické salóny...a nič! Dokonca som brala aj roacutane, čo mi pomohlo na 2 roky a zase je tu spat.. Ako sa mám dopracovať k peknej pleti do 10 augusta?
Profilova fotka
@zuzinka18 ahoj, najdolezitejsia je hygiena. Na odlicovanie by som ti doporucila micelarnu vodu. Bud sebium H2O alebo Sensibio H2O. Ak mas rada napenenie, tak je vyborny Sebium moussant. Cez den, aby si T zonu zmatnila a neleskla sa tak, pod make up nanes Sebium Pore Refiner. vytvori pudrovy film, uplne kozu zmatni. Pokozku je nutne aj hydratovat. Vek uz na to mas. Co mozem doporucit tak v tomto obdobi pred svadbou investuj aj do city kremu Matriciane Multi defense. ten ta zhydratuje, zjemni prve priznaky vrasok a zarovej ma antioxidacny efekt. Mozes ho pouzivat rano pod Pore Refiner a vecer na celu vycistenu tvar-krk-dekolt. Vyrazky na cele: pravidelny peeling so Sebium peelingovy gel, 2-3y tyzdenne + len na celo na noc nanes Sebium Global. V obdobi od 1.jula by som na tvojom mieste dopriala pokozke ozdravujucu regeneracnu kuru Matricium. Pokozku ti pekne pripravi na svadbu. Su to ampule. Jedna obsahuje 20 kvapiek. Pouzivaju sa LEN na vycistenu pokozku. Rano aj vecer sa nanasa 10 kvapiek a po vpiti sa nanesie krem. Ampulu otvaraj vecer, lebo zivotnost sera po otvoreni je 12 hodin. Jednu ampulku si mozes usetrit a dat si ju v den svadby hned rano. Budes mat krasnu a zdravu plet ;) vela stastia v spolocnom zivote :)
Profilova fotka
@zuzinka18 oprava ... pomylila som si tvoj termin svadby. Ampulky zanci pouzivat niekedy zaciatkom augusta. ;-)
Profilova fotka
@gold_in ahoj, co sa tyka starostlivosti o plet, nebudem tu rozpisovat. Blizsie informacie si mozes precitat na mojom fotoblogu: http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/bio... ale aj ine clanky. To, ze sa Ti po liecbe Roaccutanom vratilo opat akne, je znakom toho, ze v organizme je nejaky problem. Tvoje akne je len dosledkom mozno skyteho zapalu alebo niecoho ineho. V prvom rade si daj urobit vsetky testy, krv-moc-stolica. Pytaj si vysetrenie na Helicobactera Pyroli (zistia ho zo stolice, ak sa potvrdi, je potrebne ist na gastroenterologiu). Tieto testy ziadaj bud cez vseobecneho lekara alebo cez tvojho dermatologa. Nedaj sa odbit, trvaj na testoch. Plus navstiv gynekologa a stomatologa. Tiez im povedz ze potrebujes vylucit mozne priciny vzniku akne. Pokazeny zub alebo nerovnovaha v hormonoch mozu sposobit akne. Toto vsetko si mala absolvovat este predtym ako ti predpisali Roaccutan. Je to velmi velmi silny liek s mnozstvom vedlajsich ucinkov, ale to uz urcite vies .... Potrebujes ziskat informacie o stave organizmu. Chod si za tym cim skor, to je moja rada. Uvidis, ako dopadnu vysledky. Ak by si si nevedala dat rady, napis mi bud sem do IP alebo na moj mail l.vanco@bioderm-sk.com. este mi napadlo, vyskusaj to Matricium. Pisala som o nom vyssie. Mam viac kamaratok, ktorym Matricium pomohol a zbavili sa vyrazok. Obsahuje len latky, ktore su telu vlastne, nic ine. Niekedy staci doplnit nieco, co telu uchybuje a stane sa zazrak. Matricium si nasad hned teraz ale aj tak ries tych doktorov. Drzim palce ;) vela stastia v spolocnom zivote :) nech ste spolu stastni :)
Ahoj, Ďakujem veľmi pekne za rady. Čo sa týka hygieny, tak tá je (myslím si) správna. Kúpila som si španielsku kozmetiku Alissi Bronte, ktorá ako jediná trochu zaberá. Mám čistiace mlieko, tonikum, masku, mastičku na lokálne nanášanie vyrážok a hydratačný krém. Všetko absolvujem ráno aj večer. Predtým som vyskúšala Vichy, Biodermu, Avene, Mary Kay a iné menej známe kozmetiky a nič mi z toho nezabralo. Okrem toho už vyše pol roka beriem pupalkový olej (ako olej, ale aj v tabletkovej forme). Pravdepodobne mám akné z hormónov. Bola som pred 2 týždňami na hormonálnom profile a za týždeň si mám ísť po výsledky. Pozorujem na sebe "hormonálnu vzburu" a vtedy sa dosť vyhádžem. Žiaľ je to nekontrolovateľné a nepravidelné (aj nepravidelná menštruácia). Brala som 3 druhy HAK, z ktorých mi na tvár pomohol iba jeden, ale od toho som dosť pribrala a okrem toho je to tiež nie je dobré pre telo...no a samozrejme po vysadení sa mi to všetko vrátilo. Skúsim tie ostatné vyšetrenia, ale som si viac-menej istá, že je to z hormónov. HAK nechcem brať a inú možnosť na nastavenie hormonálnej rovnováhy nepoznám. Možno pôrod :) Ten Matricium si určite zaobstarám. Chodím aj ku kozmetičke do dermacentra. Oni mi vyčistia pekne pleť, ale mne sa ranky veeeeľmi dho hoja a mám ich dlho červené. Fakt neviem, čo mám robiť, aby som aspoň v ten deň nevyzerala príšerne..
Profilova fotka
@gold_in ahoj, myslim si, ze je to hormonalny problem. HAK ti nepomoze, resp pomoze na cas, kym budes tabletky uzivat. Ked ich vysadis, pravdepodobne opat nastane podobny problem - telo sa bude musiet opatovne naucit fungovat bez chemie. Pockaj na vysledky a uvidis co ti dr. povie. Vacsina lekarov riesi potom tento problem HAK, ale tiez to nie je riesenie, skor maskovanie alebo odkladanie. Mam s tym skusenost. HAK som uzivala vela vela rokov, lebo mi vzdy povedali ze je to ok a to mi pomoze. Nechci vediet ako som vyzera po vysadeni. Najhorsie na tom bolo, ze som chcela otehotniet a zrazu to neslo. Pochodila som XY gynekologov, az som skoncila u mojho terazjsieho, ktory mi povedal, ze aj keby som ho na kolenach prosila, tak mi uz nikdy HAK nepredpise. Tie ranky po cisteni sa mi nezdaju :/ pokozka by potrebovala regenerovat, Urcite si nasad kuru Matricium. Ono regeneruje az do hlbsej vrstvy dermis. Je to mesacna kura. A potom, ked budes mat ranky po cisteni, tak na trhu existuju kremy na podporu hojenia ran. Bioderma ma Cicabio krem. Pomaha hojit rany. Mam ho vyskusany na sebe a naozaj mi pomohol. (teraz od veci ale pomaha aj na herpesy). pekny vecer ;-)
Profilova fotka
Biodermu som vyskusala bohuzial som z nej mala vyrazky takze skoda :(
Profilova fotka
@lienka2407 ahoj, a ktore produkty si pouzila?
Profilova fotka
davam do pozornosti testovanie H2O. Mozete sa zapojit http://www.mojasvadba.sk/forum/mesiac...
Profilova fotka
V septembri sa budem vydávať no stále prhrávam boj s vyržkami. Hygienu tváre dodržiavam striktne každý deň (ráno aj večer), bohužiaľ vždy pred menštruáciou sa mi tvár vyhádže a bojujem s nimi celý mesiac. Keď tvár konečne vyzerá dobre - zase menštruácia a furt dookola. Robím niečo zle? alebo je to cele len hormonmy?
Profilova fotka
@arwent ahoj.. ja mam presne to iste.. brala som antiku dokonca kedysi davno aj roacoutanne ale od kedy neberiem antiku je to tak presnne ako mas aj ty... v poslednom case som sa vykaslala na drahe kremy a na noc pouzivam zinkovu mast z lekarne (par korun) a takisto jem zinok v tabletkach ako vitamin.. je to trochu lepsie.. teda mimo krmaov ciste a cez kramy jedna vyrazka ale riadne hnusna :D shit.. zistila som ze pomarance a dokonca aj jahody mi robia zle na plet.. aj som sa to neskor o nich svinuchach docitala.. takze obmedzujem a snazim sa aj sladke obmedzit .. daj vediet ked na nieco prodes :D
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@barbra6 Musela som vysadiť antinu - bola som na operacii so žlčnikom - začala mi vadiť a vtedy som začala mať problemy s pleťou. Beriem večer tabletky revalid - mali by mi vraj pomoct pri pleti, vlasoch a nechtoch, ale zatiaľ nebadam žiadne výsledky. Pred menštruaciou rozhodne nie čokoladu - jedine trošku bielej alebo tabličku horkej s veľa percentami čokolady :)
Profilova fotka
ano, stravu si treba sledovat. Moze byt spustacom tvorby akne. Tzv. menstruacne vyrazky suvisia s hormonalnym systemom. V tomto obdobi sa nam hormony "buria". Tu vieme len korigovat to, za aky dlhy cas sa vyrazka vylieci, do akeho stadia sa dostane. Spravnou starostlivostou vieme vyrazku podchytit uz v zaciatku - ked ju zaciname len pocitovat v hlbke pokozky a nikto ju este nevidi. Po tomto pocite je potrebne miesto okamzite vycistit a naniest bud Sebium AI krem alebo Sebium AI korektor. Podla toho ci sme v praci, ci vecer doma..... Sebium AI korektor ma zelenu cast korektoru, ktora zjemnuje zacervenanie, hnedy odtien prekryje a pretonuje plet a zaroven tento korektor lieci. Vhodna je tiez Matricium kura - mesacna - ktora regeneruje kozu v jej najhlbsich strukturach. Ampule sa pouzivaju rano a vecer po 10 kvapiek na vycistenu pokozku a nasledne sa zafixuju kremom. Pekny vecer :)
Ja musím za mňa povedať, že práve vďaka rade Sébium už otázky akné a mastnej pleti nemusím riešiť. Je to môj miláčik. Dopracovala som sa do štádia, kedy je moja pleť už len zmiešaná, používam skôr hydratačné krémy, avšak bohatú Sébium zásobu musím mať stále po ruke, keď sa občasne vyskytne na pleti nejaká neplecha, ktorú treba odstrániť. Rovnako poztívne reagujú aj všetky moje priateľky, ktorým Sébium odporúčam. Takže kočky, ktoré ste ešte nevyskúšali, určite sa po Sébiu poobhliadnite! Moja skúsenosť je popísaná tu: http://alliknowaboutcosmetics.blogspo...
Profilova fotka
ja mám problém s pleťou nikdy som nemávala, už nejaký čas mám na čele také vyrážky ako krupicu alebo potničky no hrôza už sa bojím aj niečo dať na pleť :-( a o 17 dní mám svadbu normálne sa toho desím. Pred pár dňami mi pomohla mamina a našla na internete pár rád od žien s podobným problémom, ktoré odporúčali používať krém Bioderma Atoderm PO Zinc, tak som si ho kúpila a verím na zázrak za pár dní :-) musí mi to pomôcť ... dám vedieť ako na to reagujem nakoľko mám citlivú pleť. Zatiaľ je to v pohode. Čo by ste mi odporučili vy @biodermalucia?
Profilova fotka
@luccyg Atoderm PO Zinc obsahuje glukonat zinku, ktory posobi protizapalovo a dalsie latky, ktore pokozku premastuju, zabranuju svrbeniu, zacervenaniu, ... prioritne je to liecivy krem urceny na zhorsene stavy atopickej dermatitidy. Otazka znie, co to je, to co mas na cele? Pokozka je sucha, leskla? Co znamena "nejaky cas"? Aj to je dolezite, ci to nie je reakcia na nieco (strava, stres, ... zmenu, ktora nastala) ... Nezmenila si kozmetiku? Skus si spomenut, co si urobila inak, ked sa tvoj problem objavil. Nezacala si uzivat nejake lieky?
Profilova fotka
@biodermalucia lieky neberiem ani žiadne kozmetické prípravky som pre istotu nepoužívala ani predtým lebo som zvykla mať reakcie. Ale čo je podstatný rozdiel že nestíham dostatočne piť tekutiny v robote keď nestíham tak ani nepijem :-(. Ja som si stále myslela že mám zmiešanú pleť ale to bola možno len reakcia, vyrážky na čele mám tak asi 3 mesiace. Bola som aj u kozmetičky, ona to zhodnotila tak že to nie je akné ale je to reakcia z vnútra na niečo čo mi vadí a že veľmi málo pijem tekutiny. Keď mi čistila pleť a dávala upokojujúcu masku a krém, tak mi okamžite pleť všetko sala dokonca aj gél alebo olejček, na tej pleti vtedy zbadala že aj keď vyzerá čelo mastnejšie, tak mám vlastne suchú a citlivú pokožku. To videla na reakciách na prípravky a na dotyk. Kúpila som si aj Biodermu Atoderm mousse na čistenie.
Profilova fotka
@luccyg ahoj, ved si pekne popisala, kde je problem. Ako PRVE zmen pitny rezim a stravu! To musis ako prve a potom sa ti problem zacne riesit. Povedala ti to aj kozmeticka, a hovori ti to aj tvoje telo. Taketo zmeny sa deju preto, ze v organizme nieco nie je v poriadku. Az druhym krokom je pomahanie pokozky pomocou kozmetiky. Pokozka potrebuje vodu, zvonka aj zvnutra. Vela pi a zvonka jej pomoz dodat vodu pomocou masky Hydrabio Maska. Nanasaj si ju v hrubej vrstve. Nechaj ju co najviac vpit. Je kremova, preto ju mozes pouzit aj ako krem. Atoderm moussant je pre teba dobra volba - je pre suchu a citlivu pokozku, je bez mydla, takze ta zbytocne nebude vysusovat. Atoderm PO zinc, ak si si kupila, ta premasti a bude posobit hojivo. Drzim palce :-)
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?