Ak by ste vyhrali svadobný dar 1 000 €, na čo by ste ich použili?

Profilova fotka
Čo by ste spravili s výhrou 1 000 €? Nechali by ste ich na Neviazanom termínovanom vklade ako rezervu, ktorá sa vám bude ďalej zhodnocovať alebo by ste ich vybrali a niečím sa potešili? Na čo konkrétne by ste ich v tomto prípade minuli? :)
1
2
Ja by som si ich v pripade vyhry :-D :-D :-D :-D :-D nechala zatial urcite na ucte ako rezervu. P.S: neboli ste dnes nahodou v telerane? :-D :-D :-D :-D
Profilova fotka
urcite by sli na svadobnu cestu :)
Profilova fotka
Ja by som toutou vyhrou prispela k splneniu nasho spolocneho sna ku kupe vikendoveho domceka :-)
Na knihy a oblečenie :-D
Profilova fotka
pripade vyhry by som pouzila na vysnivanu svadobnu cestu .... 8-)
Profilova fotka
určite by som ich nechala ne termínovanom účte- je to super vec pokiaľ nepotrebujete peniaze urgentne na niečo minúť. Nech sa úročia keď môžu a aspoň nebudú lákať na rýchle minutie :-D :-D :-D
ak by sme vyhrali peniaze... tak by sme si určite dopriali svadobnú cestu po akej túžime, a nemôžme si dovoliť...
Profilova fotka
Ak by sme vyhrali 1000 €, zrejme by som mala velke pokusenie ich minut na svadobnu cestu :) ale rozumnejsie by bolo nechat ich este chvilku odlozene a pouzit ich na vybavenie noveho bytu. no ale, krasna dilema by to bola :)
Profilova fotka
tazka otazocka, bud svadobna cesta nakolko chceme skusit Floridu alebo Karibik.. alebo mozno do bytu ktory chceme kupovat... alebo aj nechat na ucte... to by sme museli dokladne si premysliet... nie som typ na rozhadzovanie ale keby ich minula na jednu z tychto dvoch veci, asi by mi to nebolo luto :)
svadbu si budeme financovať sami, takže v prípade výhry by sme peniažky nechali na účte a potom ich použili, keď naplno rozbehneme prípravy na našu krásnu svadbu :-)
Asi by som si trochu zvysila rozpocet na svadobne saty, ale urcite by som si vacsiu cast nechala ako zeleznu rezervu. Bud pre finalne vydavky k svadbe alebo pre dalsi zivot - budeme este vo faze zariadovania byvania, mozu si nas pockat neocakavane vydavky aj v inych oblastiach. Peniazky bokom sa vzdy zidu a clovek je trosku viac spokojnejsi a kludnejsi.
Profilova fotka
V pripade vyhry by peniazky sli na projekt nasho vysnivaneho domceka do ktoreho stavby sa chceme pustit uz na jar 8-)
Článok sa načítava...
Bola by som čisto sebecká, a užila by som si ich vo svoj prospech - handry, topánky, kaderník, kozmetika. Nie je to tak veľa, aby to radikálne ovplyvnilo moju finančnú situáciu, ale dosť nato, aby som z nich mala osobné potešenie :-D
aj ja by som isla na svadobnu cestu....nejaky okruh luxusnou lodou :)...aby sme si to este uzili, kym sme len dvaja :D
Profilova fotka
S našou svadbou nám nesmierne pomohli naše obe rodiny. Síce snivame o spoločnej dovolenke, svadobnej ceste no ak by sme vyhrali 1000€ tak by sme na našu spoločnú dovolenku zobrali aj mojich rodičov a svokru!!!! Sú to ti najskvelejsi ľudia a vždy sa spolu dobre cítime a perfektne zbavíme!!!!! Určite by sme im aspon takouto cestou vyjadrili našu veľkú vďaku a nie len čo sa príprav okolo svadby týka ale i všetkého čo nás doposiaľ v živote naučili !!!!!
na dovolenku
ahojte. keby sme vyhrali 1000 eur určite by sme to použili na naše hniezdočko lásky:) na ktorom pracujeme:) peniažkov nikdy nie je dosť takže by sme ich určite poriadne využili.
na detsku izbu ;-)
Profilova fotka
kedze staviame domcek tak sa zidu, svadbu sme si financovali sami ...ale straasne rada by som si uzila nejaku dovolenku ako svadobnu cestu, kedze toto leto sme nikam nesli, daň stavbe a pripravam svadby :)))))
na veci do novej domácnosti
Profilova fotka
hmmm...urcite by sme ich pouzili na zariadenie nasho noveho bytiku, momentalne pracujeme na prerabke, a peniazky sa zidu :)
Profilova fotka
na svadobnú cestu do španielskej Málagy ;-)
Profilova fotka
zatiaľ nemáme vybranú savdobnú cestu, takže peniažky by šli asi tam:)
Profilova fotka
Výhru by som použila na svadobnú cestu poprípade by som ju použila na zorganizovanie svadby :)
Ja by som ich určite nechala na účte, nech si pracujú, kým sa dostaneme ku kúpe bývania :-)
Profilova fotka
zrejme by sme ich po svadbe použili...na kúpu manželskej postele... :))) veď to je základ... :-) ráno sa budeme zobúdzať vedľa seba...a večer sa v nej zas zídeme :-p
keby som vyhrala, kúpila by som niečo do nového bytu :-)
jééj, tak to by potešili...:)ponechali by sme si ich na neviazanom terminovom vklade a v prípade potreby by sme ich využili do nášho skrášlenia bytíku:)
Kúpila by som si za to vysnívanú sedaciu súpravu do nášho nového bytu, ktorú mi manžel nechce kúpiť, lebo je drahá :-D
Profilova fotka
Asi by som peniazky nechala zatial na terminovanom ucte kde by cakali na svoj cas, ktory bude pri zariadovani nasho domceka.. kedze to bude chvilku po svadbe, tak by sa moc hodili ;))
1
2

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?