Vydržala vám svadobná kytica z gerbier?

Ahojte :) chcela by som sa vás opýtať, chcela by som peknú jednoduchú svadobnú kyticu z gerbier. Ak ju niektorá nevestička mala, vydržala vám celú sobotu alebo vyzerali kvietočky zvädnuto? Dik :)
Odpovedať
Neviem, ako v svadobnej kytičke, ale ja keď dostanem od žiakov gerbery, zvednú najrýchlejšie zo všetkých kvietkov :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no neviem, ale ja som na gerbery počula len kladné reakcie, že kytica pekne vydržala....ja zvyknem dostávať od jedného kamaráta gerbery a vždy mi vydržali vo váze aj niekoľko dní....
Odpovedať
Ja som mala gerbery, kyticka bola kraaaasna a vydrzala celu svadbu. Urcite to zalezi aj od kvetinarstva a cerstvosti kvetov. Ja som bola spokojna na 120%.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja som mala gergerky na svadbe a bohuzial, mali sme cirkevny obrad vonku a ten neprezili nakolko bolo vonku velmi horuco a dusno. Ked sa dali na hostine do vazy s vodou a dali sa do chladu tak ozili a vyzerali velmi dobre, ale ked sme prisli do saly, tak sme s nou manipulovali velmi opatrne aby cela neopadala, lebo ked ma drahy prenasal cez prah, tak ich par kvietkov opadalo
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som tiež chcela jednoduchú kytičku - ružové gerbery :-) Zoberiem si flašku s vodou a budem ju kropiť, nech prežije do večera :-))))))
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?