Svadobná kytica z bielych karafiátov

Co si o tom myslite?videli ste to uz niekde?,,lebo ja nie,na googli toho vela nie je a uvazujem nad karafiatmi.... :-) :-) dakujem
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
ja uvazujem o kytici z cervenych :))) nieco na takyto sposob
Odpovedať
Prečo nie, osobne rád používam karafiáty do svadobných kytíc, či už samostatne ,alebo v kombinácii inými kvetmi.Aj ked nevesty bývajú spočiatku šokované ,že karafiáty niééééé,ale výsledok sa im páči :-).S karafiátmi sa dajú robiť doslova robiť divy,dá sa z nich urobiť klasická ;-),ale aj extravagantná kytica záleží len do šikovnosti a fantázie floristu. ;-)
Odpovedať
@florista ... súhlasím ... aj ja veľmi rada odporúčam karafiátovú kyticu ... ked ju aranžér vie skombinovať hoci aj s doplnkami, tak je tá kytica fakt cool ... myslím, že karafiáty sú znova v móde ... :-)
Odpovedať
Chápem averziu ľudí voči karafiátom po rokoch socializmu :-),ale je to vdačný kvet ,ktorý je dostupný v mnohých farbách a je len na nás floristoch ukázať nevestám ,že sa nemusia karafiátov báť.
Odpovedať
tiez si predstavim skor viazanicku typu cerveny karafiat+asparagus (alebo papradie), plastovu stuzku a celofan :-D :-D :-D univerzalne k narodkam, meninam, pohrebom... @florista chcelo by to vzorovu kyticu, dobre odfotenu. to by vedelo zburat stare predstavy.
Odpovedať
Profilova fotka
@florista tiež by som chcela vidieť nejakú tvoju prácu, lebo stále len silné reči a skutek utek :-D
Odpovedať
@9majusska noooo tak v tomto mas teda pravdu!!!!!!!!!§§§ uplne suhlasim
Odpovedať
ja sa nerád chválim :-) ,schválne nezverejňujem svoje práce ,aby ma neobviňovali ,že si tu robím reklamu,ja sa tu len snažím šíriť osvetu ,ale ak máte záujem vidieť niečo z mojej tvorby napíšte mi IP
Odpovedať
@florista ale toto tu je skvely priestor na chvalenie, za svoju pracu sa netreba hanbit ... staci si urobit nenapadny album s "inspiraciami". ja som si prave tu nasla tu NAJ kyticu. pozrela som si fotky, zrazu som zbadala bordove kalie a viac mi nebolo treba... snad uz len kontakty, ale aj to som uz vyriesila :-D
Odpovedať
@lenosko niečo z mojej tvorby ,karafiáty trochu inak :-)
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna su karafiaty tiez super. A su velmi trvacne! Nie nadarmo to bol v casoch socializmu kvet c. 1. Ja som napr. na promociach dostala strasne vela kvetov (kvety milujem, takze mi to vobec ale vobec nevadilo, naopak). A po ceste sme sa zastavili na "chvilu" pozriet tetu a bolo take neznesitelne teplo, ze vsetky kvietky mi v aute doslova skapali (moja chyba, nemala som ich tam nechat). Doma sme ich dali do vane s vodou a jedine karafiaty ozili akoby sa nic nedialo...vsetky ostatne kvety v kyticiach mi uhynuli. Odvtedy som si povedala, ze to je "pan" karafiat!
Odpovedať
@vierka987 známa keď sa vydávala tak dostala od kamošky takúto kyticu, veľmi nahusto zviazané biele karafiáty - vravela že krajšiu kyticu ešte nevidela :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja tiez milujem karafiaty a dost casto ich aj dostavam od priatela :-) poslednu som dostala tuto :-) keby nemam latkove kvietky, urcite ostanem verna karafiatom :-)
Odpovedať
@majusqa77 @cathy83 @monika3011 @florista dakujem Vam velmi pekne...tak dam asi tie karafiaty a na spestrenia tam prihodim jednu orchideu....velmi ste mi pomohli,lebo mala som taky cudny pocit,ze som asi divna,ked sa mi paci svad.kytica z karafiatov,komu som to povedala,kazdy len vyplestil oci,resp.,ci nemam na poriadnu kyticu..,ale ked mne sa taka kucerava kytica paci.... :-) :-)
Odpovedať
@vierka987 Vierocka, podla mna su karafiaty skvele....ludia maju predsudky z minulej doby voci nim, ale su pestre, krasne , vesele.... v mojej kytici ;-) tiez bude minimalne jeden :)
Odpovedať
@11jane11 dakujem Ti velmi pekne...... :-) :-)
Odpovedať
@vierka987 ahoj ja som sice nemala svadobnu z klincekov ale moja prva druzicka mala cervenu z klincekov, tu je link na moj album http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/ana... plus je este ju vidiet na jednej foto v mojom svadobnom albume ;-) su ozaj krasne do kytice a je to relativne lacna zalezitost
Odpovedať
@anaxamon kraasna bola ta kyticka...a bola si pekna nevesta a supe napady mas v albume... :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@florista ahoj prosim ta chcem sa opytat... ja mam dilemu ci na svadbu kytica z karafiatov alebo ruzi... ide mi o to ze potrebujem aky kytica mi vydrzala dva dni lebo fotenie mam uz v piatok... ktore kvety dlhsie vydrzia? svadba je v oktobri... takze je to take pocasie ze bude bude teplo alebo zima... nik nevie... :-)
Odpovedať
@ivka86 ahoj myslím,že vydržia aj ruže ,ale ked chceš mať istotu tak karafiáty sú odolnejšie
Odpovedať
Profilova fotka
Karafiáty sú krásne, vlastne som si to uvedomila na svadbe mojej priateľky v hornom Rakúsku. Mala z nich nenormálnu kyticu a celkovú kvetinovú výzdobu v chráme aj v sále. Dokonca aj mnohé kytice od hostí boli z karafiátov. Karafiáty sú podla mňa v zahraničí v kurze a tiež nad nimi rozmýšľam. ;-)
Odpovedať
Ja som viazala kyticu pre nevestu hoci nemala karafiáty ale ruže ... ale želala si jej staršia družička z karafiátov ... neviem či môžem taktio pridať svoju prácu (aby to nebola reklama) ;-)
Odpovedať
a budem robiť ďalšiu ... niečo podobné, ale cyklaménové karafiáty a biele cymbidium ...
Odpovedať
@florista ahoj, ja by som si prosila nejake foto z tvorby karafiaty a pivonky na IP. Dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@florista ešte takých floristov v okolí môjho bydliska nájsť :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenosko tiež sa prikláňam k názoru - pridať inšpiráciu :) lebo tiež sa mi páčia tie kvety a na internete neviem nič extra nájsť
Odpovedať
Profilova fotka
@janinka13 a i ja by som poprosila dáke inšpirácie s karafiátmi - ale ak môžem poprosiť, nie príliš extravagantné, ďakujem. Prípadne kombinácia chrizantén tých drobných s dákymi kvetmi, ďakujem
Odpovedať
@janinka13 no väčšina fotiek na nete za veľa nestojí,skús hľadať na stránkach konkrétnych floristov
Odpovedať
Baby, zasielam jeden link. Myslim si, ze je to karafiat, tak dufam, ze naozaj je :-) http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/kat...
Odpovedať
áno sú to karafiáty a stephanotis :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?