Okrúhla verzus predĺžená kytica

Profilova fotka
Prosím poradte mi mám si dať klasickú okrúhlu kyticu spraviť ako svadobnú alebo nejakú takú predĺženú? Sestra mi vraví, že mne sa nehodí nejaká taká predĺžená kytica. A práve mňa keď pozerám kytice práve také oslovujú.
Odpovedať
Profilova fotka
@monibilkova A to podľa čoho určila, že sa ti taká nehodí?
Odpovedať
@monibilkova predlzena taka previsnuta kytica sa hodi vysokym, stihlym babam, okruhle skor takym malickym. A potom sa pozri aj na saty ake mas, pripadne ukaz kvetinarke fotku siat alebo este lepsie seba v satoch a spytaj sa jej aku by ti odporucala, poradi ti.
Odpovedať
Predĺžená kytica sa hodí viac vysokým a štíhlim nevestám, takže výška od ccá 165cm a viac je to v pohode. Nižšie dievčatá predĺžená kytica ešte viac znižuje celkovú postavu, môj názor...
Odpovedať
Tvar kytice závisí od postavy a od strihu šiat,v zásade platí,že vysokým štíhlym nevestám sa skôr hodí predĺžená kytica a nevestám s nižšou postavou okrúhla ,ale neplatí to doslovne je to individuálne aj nízka nevesta môže mať predĺženú kyticu,ale primeranej veľkosti a dĺžky k svojej postave,aby ju opticky nezmenšovala.Skúsený florista Ti podľa fotky šiat dokáže poradiť aká kytica sa k tebe hodí. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?