Hortenzie a gerbery do svadobnej kytice

Ahojte, poradte mi, chcem mat kyticu z gerber-ruzovych, ale aby v svadob.kytici neboli len gerbery tak som to chcela tak zaplnit hortenziami,lebo tie su take hustejsie. Myslíte si, ze sa hodia tieto dva kvety k sebe?-hortenzie a gerbery? Alebo ak nie tak kombinacia ruze a gerbery?
Odpovedať
gerbery su moje najoblubenejsie kvety a tak nemohli chybat ani v svadobnej kytici. len som zvolila mensie kvietky, kedze tie klasicke by boli na malu gulatu kyticku privelke. mala som ich skombinovane s ruzovymi ruzickami a dalsimi farebnymi kvietkami, ktorych nazvy fakt neviem...no vyzeralo to pekne. foto mam aj v albume, tak pozri. hortenzie sa mi ku gerberam velmi nehodia, kedze maju uplne iny tvar, no vsetko je v rukach sikovnej kvetinarky, ta ti poradi najlepsie.
Odpovedať
Profilova fotka
@ssabrinna Ahoj já si myslím, že čistě i jen z gerber může vypadat dobře :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja budem mať kytičku z gerbier ale červených, podľa mňa je to nádherný kvet a zatial neokukaný ako nejaké ruže alebo kaly
Odpovedať
Hortenzia je krásny kvet ,ktorý má široké uplatnenie vo floristike a rovnako je vhodná kombinácia s ružami ,alebo gerberami.Čo sa týka okukanosti ruží ,alebo kalí je to v prvom rade o fantázii a úprave daných kvetov,každý kvet má svoju čaro a je len na floristovi ,aby nechal vyniknúť jeho krásu.
Odpovedať
Profilova fotka
aku mate skusenosti s gerberami? tiez by som chcela z nich svadobnu kyticku, aj ich pouzit na vyzdobu saly aj na auto.... vydrzia? nepovednu mi? :-) diky
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?