Akú svadobnú kyticu? Ženích bude mať zlatú kravatu

Ahojte, mame este takyto problem, uz sme kupili mojmu nastavajucemu bielu koselu s manzetovymi gombikami a zlatu kravatu.Ja budem mat biele saty a povodne som chcela celu vyzdobu aj kyticu ladit do marhulkovej farby.Predavacka nam vsak poradila,ze v kytici musi byt nieco zlate.Neviete mi poradit aka kytica sa hodi k zlatej farbe?
Odpovedať
efka a aku vyzdobu budes mat nakoniec? marhulkovu? a preco musi byt v kytici nieco zlate? =-)
Odpovedať
No ved to. Povodne mala byt cela vyzdoba ladena do marhulkova, ale uz uvazujeme aj o zlatej. V podniku kde bude hostina uz robili obe farby,tak v tom by nebol problem.
Odpovedať
Zlata je teraz IN. My sme mali marhulkovu.. kebyze mas vyzdobu zlatu, zenich ma bielu koselu, tak by som to riesila tak, ze si dam bielu kyticu s nejakymi zlatymi doplnkami do nej, vies ako to myslim, teraz sa da vseliako... ale asi tu bielu.. kebyze mas zltu, uz to nie je ono, viees... tebe by sa pacila biela? aj zenich ma bielu koselu.. a urobila by som to tak, ze by som sa posnazila o zlato-bielu vyzdobu... ;-)
Odpovedať
Ahojte. Súhlasím s cubatour, zlatá výzdoba je veľmi pekná marhuľková je krásna ale už ju malo veľa neviest. Daj si zlatú. A kyticu bielo-krémovú alebo čisto bielu so zlatými doplnkami, aby ladila k manželovej kravate a k výzdobe.
Odpovedať
a preco musi byt v kytici nieco zlate? kytica a kravata maju spolu ladit? nemam nic proti zlatej, sama budem mat "pierka" ci co to je s pouzitim zlatej stuhy... ja by som ladila kyticu a pierko zenicha a potom pierko a zenichovu kravatu, skor by som dala nieco zlate ku pierku!
Odpovedať
Ked tak nad tym uvazujem,asi napokon zvolime tu zlatu farbu...vdaka za rady kocky
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, zlata farba je fajn, moze to pekne ukazat, ja som mala marhuľkovú, mne sa to zdalo take teplejsie, nie studene. Ale zlata moze byt pekna, ked budes mat pekne doplnky. Inak vzdy om chcela modru a nakoniec som zvolila inac a nebanujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?