Umelé mihalnice. Áno - nie? Máte rady, tipy, názory?

Profilova fotka
Ahojte kocky, neviem, ci tu tato tema bola, ale chcem sa vsetkych spytat, ci mate skusenost s umelymi mihalnicami. Vela kociek si to dava na svadbu robit. Tak ak mate nejake rady typy, nazory, sem s nimi!!!
Odpovedať
nooo aj mne sa to páči a chcela by som si dať umelé mihy. Ale nie celé. Len na vonkajší kútik také jednotlivé "pramienky". Len trocha zvýrazniť oči. Aby to bolo prirodzené. To by nám vedeli asi poradiť nejaké kočky čo už majú svadbu za sebou :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja osobne zastávam názor, že ak si na niečo nie zvyknutá, na svadbu si to neber... môže sa stať, že sa nebudeš cítiť dobre a mohlo by sa to na tebe odraziť... ak to máš odskúšané, prečo nie? ja osobne mám svoje vcelku dobre vybavené, takže nestavím na takýto skrášľovač... ale viem o niekoľkých spokojných nositeľkách... ;-)
Odpovedať
ahoj mela, ja som permanentne mihalnicky skusila tak mesiac aj cosi dozadu. s tym, ze ak sa mi to bude pacit, dam si to urobit na svadbu. vyzerala som uzasne, bolo to krasne, nadherne dlhe a zvodne mihalnice a zaroven to vyzeralo decentne a prirodzene ... aaaale moje nadsenie trvalo tak tyzden, potom som si nemohla oci poriadne umyt a navyse mihalnicky odrastali a tie permanentne mi stale viac padali do oci. tak po dvox tyzdnox isli mihalnicky dole. dost vela mojix vlastnyx mi vypadalo a som rada, ze mi ako-tak dorastli. ak ti nevadi, ze stratis nejake svoje mihalnice, su potom dost oslabene, tak si ix kludne daj urobit. vyzera to velmi pekne a budes mat nadherny kukuc. teiz sa priprav, ze ti budu slzit oci, ked ti ix bude davat, lebo je to lepidlo, ktore dost smrdi a vyvolava slzenie oci. trva to cca 15 min na obe ocicka, kym ti ix nalepia. dole to ide hrosie, priprav sa tak na 15 min kazde ocko. ja som bola stastna, ked som ix uz mala dole. hoci reakcie boli viac nez lixotive, kazdy obdivoval, ake nadherne ocka mam. ak xces, mam kontakt, poslem do IP, ta kocka to robi velmi pekne, prirodzene. tiez vravela, ze nevesticky si to zvyknu davat robit vo stvrtok, piatok a uz v pondelok sup sup mihalnicky idu dole ... to je tiez riesenie. ja stale vaham :-D
Odpovedať
Profilova fotka
andy, dik za radu, ja som tiez uvazovala o tych, co si pisala. Ja mam celkom pekne mihalnice, ale viem si predstavit na sebe aj nieco, ako z reklamy:o) Najhorsie je, ze ja som v zahranici adomov pridem asi tyzden pred svadbou, takze to nemam ako vyskusat. Ten kontakt posli, ak mozes, som z TT, ale ved to je kusok a ak mozes aj cenu. :-) dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte babenky, ak sa môžem pripojiť k téme. Ja som mala trvalú na mihalniciach. Tiež som váhala či nalepiť umelé, alebo vytočiť si svoje. Stavila som na trvalú. Kozmetička mi ju robila týžden pred svadbou. Najskôr to bolo dosť vytočené, ale do svadby to bolo na 100%. Trvalá mi vydržala asi 1,5 mesiaca. Cenovo to vyšlo na to isté.
Odpovedať
Profilova fotka
koflicek a pacilo sa Ti to, bolo to podla predstav? Lebo ked su krasne mihalnice, tak ten makeup na ococh uz naozaj moze byt uplne nenapadny a ocka su krasne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
sory, že tak neskoro. Páčilo sa mi to. Bola som úplne spokojná. Aj keď som bola nenamalovaná tak oči som mala výrazné. A na svadbe som mala jemný makeup.
Odpovedať
...URCITE ANO, ale daj si take, ktore sa aplikuju mihalnicka po mihalnicke.
Odpovedať
Profilova fotka
k trvalej na mihalnice-skusila som to asi pred rokom a nikdy viac ]-( vyzerala som ako postihnuta,mihalnice boli uplne neprirodzene stocene do rulicky,takze to bolo akoby bez nich :-D problem bol v tom (podla kozmeticky),ze aj ked mi dala najvacsie natacky ake ma,mam vraj dlhe mihalnice a preto to urobilo tento efekt...no neviem,poznam dievcata (aj chalanov-napr.ten moj :-D ),ktore ich maju dlhsie :-| neviem posudit,ci to bolo naozaj tym alebo prosto len jej neodbornou pracou,kazdopadne ja uz nikdy!!!
Odpovedať
Profilova fotka
baby, diky moc za nazory, ja asi skusim tie "mihalnicka po mihalnicke", ako ich nazvala mona. Vzdy som tuzila mat nenormalne huste dlhe riasy, tak aspon na tu svadbu :-)
Odpovedať
Mila Andy. To si si ich akoze vazne nechala 2 tyzdne? To je trochu nechutne no nie. Je si ich dam a potom si ich vecer dam zasa dolu. To si sa prebha ako odmalovavala s umelymi mihalnicami preboha?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, ak sa mozem pripojit s mojou skusenostou - ja som to riskla a na svadbe som umele mihalnice mala, a to prvy krat. aj ked svoje mam dost dlhe, ale chcela som nieco ine, vyraznejsie. a nelutujem. posudte sami: http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahojte, a neviete mi poradit ci by som si ich mohla vyskusat aj ked nosim kontaktne sosovky?...pisete,ze niektorym slzia oci a tak... :-) rada by som to skusila,ale neviem ako to zaposobi :-( a to mi spravia iba u kozmeticky alebo mozem aj sama? hmm? :-) som z toho mimo...ete som to nemala nikdy :-o D.
Odpovedať
Profilova fotka
kian, skus sama, v drogerii maju take cele mihalnice, roznej hustoty a roznej dlzky, k tomu je lepidlo. aplikacia je sice trosku nemotorna, ale ked ti nejaka sikovna zienka k tomu pomoze.... skus s tym chodit trebars 1-2 dni a uvidis, ci ti to je prijemne a ci sa ti to paci ;-)
Odpovedať
dakujem michelle,ja to asi risknem,ale mam dost citlive oci :-| tak neviem...aby sa nezapalili :-) ale risk je zisk...inak nezistim ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj mela ja som mala umele mihalnice a uz nikdy viacej vyzeralo to umelo a potom to opadalo a vyzerala som jak osklabane kura... myslim tie umele mihalnice co ti nalepia v kozmetike :-) takze to by som asi neskusala :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Michelle, boli naozaj krasne :-) Klaudia, vazne si ma vystrasila, ja som ost hakliva na taketo veci... tak terz vazne neviem. Nechcem ani to, aby sa ma kazdy pytal, ci mam umele mihalnice...
Odpovedať
Profilova fotka
mela vystrasit som nechcela :-D ale skus si kupit take v drogerii a nalepis si ich sama to mas lepsie ;-) alebo si nelep ziadne mihalnice urcite ich mas pekne niekedy postaci aj kvalitna spiralka :-D jej prave pozeram ze mate na moje meninky svadbu :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
klaudia, ja nosim sosovky a nemam problem si siahat na oci aleboco, ale neviem ci by som si trufla nalepit sama mihalnice... Mozno vyskusam teraz v predstihu, nech ziskam prax :-) Ale ja som strasny nerozhoda, takze dovtedy zmenim nazor aso 20krat... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kian skus, pred svadbou tym nic nepokazis :-) mela vdaka :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
lolofonka.k • 16. feb 2008 o 11:47 kde??? dobre a kvalitne v Trnave eba • Včera o 09:35 To zaujíma ja mňa :-) lolofonka.k • Dnes o 09:32 eba tak ak sa ti podari volaco najst...skus dat tip, ja som totiz v uk a tazko sa mi stadeto hlada...
Odpovedať
Ahoj Andy, si pisala ze si mala permanentne mihalnice, mala si na mysli tie i-lash ? Lebo ja som to prezistovala v kozmetickych salonoch a tie co maju na to lecenciu mi vsetci tvrdili ze to trva na obe oci 2,5 hodiny !! Tak neviem ci myslime to iste. Nedavali ti trsy? to mi pripada tak na 15min.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ja by som sa tiez chcela opytat,ci niektora mate skusenosti s permanentnym makeupom na mihalnice-riasy.Co to asi stoji,a ci je to dobre,alebo to uz radsej tie permanentne mihalnice?
Odpovedať
Profilova fotka
Ach baby, osobne si neviem predstaviť umelé mihalnice. Už skôr si viem predstaviť umelé riasy. Je smutné, že väčšina báb ani netuší aký je rozdiel medzi riasami a mihalnicami. :-(
Odpovedať
ale velmi dobre to tusime myrusiatko..prave zato som tam aj ja dala "mihalnice-riasy",lebo aj podla mna su to riasy,ale vacsina tomu hovori mihalnice..tak zato som to radsej upresnila :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak ok ;-)
Odpovedať
ja som rozmyslala, ze si dam len trsy mihalnic, aby mi to trosku opticky zvyraznilo očká 8-)
Odpovedať
Synduska a už vieš, kde si to dáš urobiť?
Odpovedať
ja by som sa tiez rada vyjadrila k teme umele riasy. raz som si to dala urobit, lebo to mala kamaratka a vyzeralo to velmi pekne, tak som to chcela vyskusat. inak svoje riasy mam dlhe a vytocene ked su namalovane, takze mna sa kazdy aj tak pyta, ci mam umele. no a ked som tie umele naozaj mala, tak sa ma to vsetci pytali este viac. nalepovanie trvalo asi 30 minut, dala som si to komplet, nie len trsy, stalo to 250 sk v PB a bola som velmi spokojna. ale fakt je, ze to vydrzalo avizovane 2 tyzdne, s tym ze asi po tyzdni riasy zacinaju vypadavat, oci svrbia a zacina to byt neprijemne. sok je odstranovanie, lebo to je dost drasticke aspon pre mna a s umelymi vypadalo aj kopu mojich rias, trvalo to, kym sa dali spat do poriadku. moje hodnotenie - uz by som si to nedala, vystacim si pekne aj s vlastnymi.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby! ja som mala umele trsy rias len na konci pri vonkajsej strane oka, po dva trsy na oboch stranach. Mala som to len na svadbu a nemozem sa stazovat. Na druhy den som ich dala dole odlicovacim mliekom, zisli dole pekne a vobec mi nevypadali ziadne moje. Moja kozmeticka mi ale povedala, ze az by sa mi nedali dat dole, aby som na "naparila" nad horucou parou a ono to pekne povoli, len v ziadnom pripade, aby som to nesklbala dole nasilim. Ale ako som povedala, zislo mi to pekne dole odlicovacom... ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?