Svadobné šaty bez ramienok. No vyhadzuje sa mi chrbát

Ahojte baby,mohli by ste mi niektora poradit,chcela by som mat saty bez ramienok,ale v poslednej dobe sa mi vyhadzuju vyrazky na chrbte,co mam robit?Ist ku koznej ci kozmeticke,chcela by som mat na svadbe cisty chrbatik,proste aby to aj na fotkach vyzeralo oki.
Odpovedať
zuziso: nie si jedina, mam taky isty problem.. na svadbe budem mat korzetove saty a moj chrbat, najma v hornej casti na ramenach, nevyzera najlepsie :( ..niektore vyrazticky sa daju vytlacit, no nie vsetky, to je na tom najhorsie, ze sa toho neviem nijak zbavit..
Odpovedať
moj nazor je najlepsie ist ku koznej lekárke, kozmeticky su sice sikovne ale co sa tyka vyrazok na chrbte Ti urcite viac pomoze kozna
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam tento problem po vysadeni HAK.uz sa to sice zlepsilo - vyrazky sa zmenili na cervene fliaciky, ale aj tak to vyzera zle.ja dufam,ze sa to este za tie 2mesiace zlepsi a pred svadbou pojdem do solarka a to vraj robi dobre na vyrazky (so slnieckom to mam odskusane, uvidim, ci robi rovnaky efekt aj solarko 8-) )
Odpovedať
No to solarko sa mi zda celkom fajn napad,kozmeticka ma asi len povytlaca a vrati sa to,kozna mi da nieco na potieranie a kto mi to bude stale potierat a dohovie za kolko to bude ucinkovat a kolko to bude oki.To solarko asi skusim :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ved to - kozmeticka ti to este viac rozdrazdi a kozna ti da na to hormnalnu vodicku, co tiez nie je nic moc-nemala by sa uzivat dlsiu dobu :-| takze u mna vitazi to solarko - raz za zivot mi hadam neuskodi ;-)
Odpovedať
Lenze zase musim povedat ze mam aj so solarkom zlu skusenost takto pred rokom som si priskvarila prsia(auu),ale inak som bola pekne kakaova.Ale bolest ma drzala iba dva dni tak ze je to stale plus pre solarko. No co pre krasu sa musi trpiet,tak to zmiernim a snad pride aj vysledok ;-)
Odpovedať
....na takéto problémy je najlepšie slniečko, prirodzené alebo solárko ;-)
Odpovedať
suhlasim s lelinkou...teraz ked je vonku teplo tak je lepsie slniecko ako solarko ;-) inak z vlastnej skusenosti mozem poradit kupte si v lekarni sirove mydlo min.2% siry a v dmku maju take exfoliacne rukavice a s tym si umyvajte chrbat kazdy den...hlavne ho nekremujte,a nesmie byt mastny... mne to velmi pomohlo a prisla som este na jednu vec,mne velmi vadia rozne sampony a tie mi vyrazky na chrbte zhorsovali mozno aj sposobovali...tak pouzivam uz len prirodne :-) to sirove mydlo je fakt super,plus moze pomoct precistenie aj pletovou vodou na akne...odpor.biodermu sebium al. LRP effaclar
Odpovedať
Viem, že kozmetika MAC ma make up na tvár a na telo, ale možno by stačil nejaký nestierateľný make up - ak by bolo najhoršie ;-)
Odpovedať
ahojte dievčatá, ja som mala presne taký istý problém ba myslím, že ešte horší. Mne sa na chrbte vyhadzovali až také hnusné veľké vredy, ktoré ani vytlačiť nešli, proste hrúza, nijako som sa ich nemohla zbaviť. až raz som bola u svojho ženskéhoa som mu vravela, len tak medzi rečou, lebo aj na tvári sa mi presne také robili aj na krku a vravel, že mi veľmi pomôže antikoncepcia. a mal pravdu, predpísal, mi ale veľmi silnú, že každé tri mesiace, som musela chodiť na odberi, či mam v poriadku pečen. trvalo to ale dosť dlho, kým sa mi to celkom vyliečilo (asi rok, ale začalo sa to zlepšovať už po prvej dávke, čiže po 3 mesiacoch), doma nechápali, že to tak môže pomôcť, lebo som už fakt myslela, že sa toho nezbavím, ani fľaky mi neostali, nič, ja som veeeeľmi spokojná.
Odpovedať
jancah antikoncepcia je sila, to je fakt...len bohuzial ma velmi vela neziaducich ucinkov :-| skor by som skusila nieco ine...je strasne vela moznosti... ;-) no ale jasne ak to ma niekto hormonalny problem tak tam asi jedine hormonalne lieky pomozu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jancah - mne sa plet s HAK krasne vycistila, ale pred pol rokom som ju vysadila kvoli zdravotnym problemom, ktore mi sposobila a poviem ti,ze uz ju ani nikdy nenasadim..stacila mi ta skusenost :-S
Odpovedať
Článok sa načítava...
Podla mna nasadenie antikoncepcie na zbavenie sa vyrtazok nieje dobre riesenie...zbycajne po vysadeni sa vyrazky zase objavia :-) mne na vyrazky pomaha bylinka repik lekarsky...treba si dat trosku z tej bylinky do misky, zaliat horucou vodou, nechat odstat a potom vatovym tamponom potierat vyhadzane casti :-) mne vzdy velmi dobre zaberie a pomoze zbavit vyrazok ;-) a je to prirodny recept.
Odpovedať
Profilova fotka
No mne na vyrazky na chrbate pomohlo more,slana voda mi to uplne vyliecila. Ale to bolo minuly rok a po roku sa to vratilo,tak som zabehla koznemu,a ten mi predpisal roztok Inderm,je to silne,ale pomohlo mi to a zmizli mi aj jazvy,ale na tvar mi to moc nepomaha..len to hrozne vysusuje..tak sa liecim slnieckom ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
veru tak - slniecko a more su najlepsi liek 8-)
Odpovedať
ja mozem doporucit spray od Clinique Anti-Blemish Solutions Back and Chest Spray ,staci si to nastriekat na chrbat, ma to fajny rozprasovac,takze aj samej sa to da super naniest a za par dni bude po vyrazkach... ;-)
Odpovedať
monikac,a ten sprej kde kupim v lekarni,drogerii,alebo niekde inde?A cca cena? :-)
Odpovedať
zuziso: kupis ho vsade tam kde predavaju kozmetiku Clinique alebo si to mozes objednat na nete cez strawberry napriklad,tam maju vyrobky od Clinique ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby, už som si myslela,že som sama, čo mám vždy po zime problém s vyrážkami na chrbte. Pripájam sa k danielkabn a cheerlady, že slnko a more nenahradí žiadny prípravok, ale k moru sa už do svadby nedostanem. Mne pomáhajú aj obklady z morskej soli. Dostanete ju kúpiť takmer v každej drogérii, v tescu ju tiež zvyknú mať. Takže príjemnéliečenie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
pridavam sa do klubu, ja som si myslela, ze to len ja mam vyhadzany chrbat, a len ja sa musim citit v lete blbo :-( no uz chodim do solarka, tak dufam, ze to pomoze :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No, pripajam sa.. ja som mala tento problem uz v puberte, potom som nasadila antikoncepciu a krasne pomohlo.. ale teraz v decembri som musela kvoli operacii vysadit a problem s vyrazkami je spat. pred 2 mesiacmi som HA nasadila nazad, ale zatial neucinkuje, ten efekt na plet to ma vraj tak po 4 - 6 mesiacoch.. a ja mam svadbu v auguste. tak som bola u doktorky, dala mi papier, v pondelok idem ku koznej. potom sa ozvem, ako som pochodila. a suhlasim, slniecko a solarko pomaha, oboje ma rovnaky efekt. ale pre dobry pocit chcem skusit aj tu doktorku.
Odpovedať
Ahojte baby,to ze antikoncepcia pomaha tak to beriem,ale ja ju teraz neberiem a ani sa nechystam ju brat(snad uz nikdy),niekde pomoze niekde nie.Ale ten obklad z morskej soli ma zaujal,ako to funguje,namocis si na niekolko minut(hodin)uterak,alebo nejaku handricku do obkladu a na niekolko minut si to polozis na chrbat,alebo ako?
Odpovedať
ja mam tiez z tymto problemik, no ako som vybehla od utorka na slniecko, tak je to na mojom chrbte vidno, ze sa to zlepsuje. inak mojej dcerke predpisala doktorka OILATUM, je to velky silny olej, ktory je dobry na vyrazky, akne, suchu plet a taaak, tak nam to teraz ostalo a pouzivame to po nej, moc to nevonia, ale ucinom je super. ale na tvar si to nedavam, lebo je to moc mastne...
Odpovedať
zabudla som napisat, je to roztok, ktory sa dava do kupela (ale pouzivam to aj pri sprchovani), je to toto: http://www.docsimon.sk/tovar/oilatum-...
Odpovedať
baby,vyzera to tak,ze nejistejsie a najlacnejsie je SLNIECKO :-)
Odpovedať
Slniecko je veru najlacnejsie, ale pomoze len v lete...v zime sa nim nedaju liecit vyrazky ;-) :-D
Odpovedať
kočky som si všimla túto vašu tému.. kuk sem ;-) http://wanda.atlas.sk/zbavte-sa-vyraz...
Odpovedať
ja tiez suhlasim s babami....mam tiez taky problem vyrazky na chrbte...no a vydavam sa o 2 mesiace a zvolila som solarko...a uz sa mi to aj osvedcilo,no ale samozrejme prave slnecne luce su najlepsim liecitelom....
Odpovedať
Profilova fotka
No.. ja som zrovna dnes bola u koznej. a predpisala mi Zinerit, tak som strasne zvedava.. najhorsie je, ze mam vyrazky po celom chrbte a kym si ich po jednej ponatieram, tak asi zosediviem.. a ani nie som hadia zena, aby som si tam dokonale dociahla, tak mi bude musiet moj nastavajuci pomahat.. neprijemna procedura, ale aj ma pomoct, tak budiz. drzime si palce.. a este som si dnes kupila zinok, vraj to je dobre na plet, tak uvidime..
Odpovedať
Felinka,tak ako Zinerit funguje???Len neviem ci sa mi to zda,ale Zinerit je predsa na opary,nie???Je to taka mala tuba??? =-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?