Salón krásy inVisage Bratislava. Máte skúsenosti?

Ahojte, mate prosim Vas niekto akukolvek skusenost s tymto salonom?..V prvom rade by ma zaujimala starostlivost o vlasy...totiz zatial len hladam do akych odbornych ruk sa zverit a kde :-) chcela by som novy strih a farbu....A este sa Vas opytam, aku vlasovu kozmetiku pouzivate, ktorou ste maximalne spokojna? ( ci uz farbu na vlasy, sampon, vosky...atd)....dakujem za odpovede!
Odpovedať
Profilova fotka
Ja navstevujem tento salon,zatial len v ranci starostlivosti ovlasy.Mala so dost znicene vlasy z melíru a trvalej a neuveritelne ako mi ich dali doporiadku.zatial som spokojna.5.marca mam ist na skusku svadobneho ucesu tak uvidím.Pouzívaju loreal aj ked farby sa trocha vymívaju.ja chodim kazde 2 mesiace a platím tak 1700,- sk.Zo zaciatku som pouzivala ich sampony loreal ale tu salon radu,kedze som mala znicene vlasy a teraz pouzivam Revalid z lekarne.
Odpovedať
co sa kozmetiky tyka, osobne som hodne spokojna s Glisskur :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Máte skúsenosť s manikúrou v tomto salóne? Mali by robiť aj nechtový desig.
Odpovedať
Absolútne neodporúčam nechať si spraviť manikúru v tomto salóne. Predom som im posielala obrázok, ako chcem spraviť nechty a či to tak vedia, keď mi to potvrdili, objednala som sa. Zbytočne som tu zabila hodinu a zaplatila 15eur, nechty som si musela nechať inde prerobiť, nie len že manikérka nevedela nakresliť obrázok, ale ešte aj obyčajná francúzska manikúra vyzerala, ako by ju robilo malé decko. Zachránili ma až v Tescu pri Zlatých pieskoch, kde som si nechala spraviť manikúru presne podla obrázka a bola dokonalá, škoda, že som tam nešla hneď.
Odpovedať
Profilova fotka
sila...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?