Problém s vizážistkou. Poraďte mi.

Mam mesiac pred svadbou a mam nasledovny problem. Obrad mam o 16.00 a fotenie o 12.30. Vizazistka mi oznamila ze ma moze prist malovat o pol siedmej a potom sa musi ponahlat za dalsou nevestou. Mala som ju zajednanu od februara, vtedy bolo vsetko ok az potom jej niekto dohodil tu druhu robotu. Moja otazka je / nie je prilis skoro aby ma dosla spravit o pol 7 / predsa len do fotenia ostavaju 4 hodiny ... a do obradu ani nehovorim. Neviem sa rozhodnut ci jej dat sancu alebo hladat niekoho druheho. Dalsia vec, ktora ma trapi je ze sa odo mna bude ponahlat za druhou nevestou a ked nebude stihat .... no neviem. Ako sa rozhodnut?
Odpovedať
ahoj alzbetae :-) mne sa to zda tiez poriadne skoro. vsak budes pravdepodobne v ten den ponocovat a bavit sa, tak by bolo fajn moct sa aj vyspat. mne vizazistka vravela, ze licenie plus cesanie budu asi dve hodky. takze fakt ostatnu asi styri. daju sa mozno ciastocne vyuzit - stihnes aspon v klude obed pred fotenim a prip. mozte spravit odobierku uz skor a pozvat svokrovcov aj na obed.. ale to len ako tip. zalezi asi ako si bola spokojna na skuske, ci bola fakt tak super. mne ranne vstavanie tiez moc nevonia. :-D asi dnes zavolam svojej a dohodnem rovno aj cas, aby som nedopadla podobne..
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som sa asi pokusila dohodnut si inu .... ved aj do prace vstavam az o pol osmej a nebudem na vlastnu svadbu vstavat tak skoro ... chcem si ten den uzit .... a ked sa bude ponahlat, tak to odflakne .... :-(
Odpovedať
ahoj, a nemala by vizazistka "nastupit" az po kadernikovi? Neviem si predstavit ze by som namalovana isla na uces. Radila by som Ti skusit inu ... Urcite niekoho zozenies ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no vstávanie by mi nevadilo, ak chcem všetko stihnúť- aj mne to hrozí :-D , ja som raz bola u kaderníčky namaľovaná, keď som mala veľmi skoro ráno promóciu, je to možné, ale priprav sa na to, že kaderníčka bude musieť byť opatrná pri umití resp. inej úprave vlasov, aby ti nepoškodila make-up....
Odpovedať
jéééééééééj, pavianca, ty sa vydávaš v rovnaký deň ako moja kámoška, takže ty sa budeš baviť na vlastnej svadbe, ja aspoň na tej jej.... :-D
Odpovedať
no ona robi aj vlasy aj make-up, chodi k neveste domov a robi aj s vlasmi na klipy, preto som bola spokojna. Vravim, mala som ju zajednanu od jan. ci februara a tak v marci/aprili mi oznamila toto. Neviem neviem. Ale vidim ze ani jedna z vas by sa nenechala malovat tak skoro.... Nic ako odobierku ani obed u svokrovcov neplanujem takze mi to nevyhovuje velmi.
Odpovedať
a skusku som este nemala, odkladala sa prave kvoly tomu ze stale nevedela ako s tou druhou nevestou. navrhla mi ze pride rano o polsiedmej spravi vlasy a make-up a potom ked pojde od nej nevesty cca o 1/2 1 tak ze este ma dojde doupravovat....
Odpovedať
ahoj, ja by som sa toho vstavania nebala, myslis ze si normalne pospis ? ;-) Ja sa zrejme moc nevyspim :-D aj ked inokedy som spachtos riadny... No ale k vizazistke, urcite by mala byt po kadernicke. Ale ak ti slubila ze ta spravi, tak by som jej doverovala. Ozaj a bola si na tej skuske spokojna ? Ak ano a stoji ti to za to tak si privstan, ak nie hladaj inu :-) A este som nepochopila ...boli ste na 100% dohodnute ze kedy k tebe pride a potom to posunula ? ci ako ?
Odpovedať
No ja nemam problem so vstavanim. Mne ide o to ze ked vstanem, neviem ako vy ale ja som trosku taka pokrcena a mam opuchnute oci, tak za polhodku som ok. Si to proste neviem predstavit ... Ako som pisala skuska este nebola.
Odpovedať
Profilova fotka
to tribitka: no budem sa snažiť nejak sa zabaviť aj na vlastnej svadbe :-D a aj ty sa pekne zabav... to alzbetae:ja by som skúsila ukecať vizážistku nech najprv urobí tú druhú a potom teba najmä ak si bola prvá a najmä si nemyslím, že je dobré "čakať" na ňu 2x ....to mi príde, že budeš mať viac stresu ako radosti, ja budem vstávať už o 7, ak chcem stihnúť kaderníčku, vizážistku, fotenie aj odobierku pred kostolom...ale ty si zariaď ako je tebe dobre... :-)
Odpovedať
hmm.. mozem ti poslat kontakt na moju ak chces do IP. neviem sice, co su vlasy na klipy.. :-) ale s tou mojou som bola na skuske velmi spokojna. tiez chodi domov a urobi aj vlasy, aj make up. dokonca aj nechty robi. ceny ma podla mna tiez velmi dobre. kedy mas svadbu? dufam, ze nakoniec sa nam nebudu bit terminy :-)) ja mam tiez zhruba o mesiac...
Odpovedať
Ahojte, no ja s mojou prchkou povahou by som tu vizazistku hned poslala viete kam..... :-p alzbetae- Inak je to dost velke svinstvo, ze ty budes od pol siedmej hotova a potom co? Budes doma sediet v satach a cakat kym sa pojdete fotit? Toto sa mi nezda celkom fer pristup zo strany tej vizazistky. Lebo kazda nevesta ma rano aj ine starosti ako len cakat na vizazistku od pol siedmej, no nie? A fakt, niektore si aj Ja napr. planujem o pol siedmej len sa zavriet do kupelne, ze peeling, maska, kupel a tak. Potom uvolnit kupelnu ostatnej casti rodiny :-D a pockat na kadernicku a ked bude kadernicka uz skoro hotova, tak potom prijde vizazistka. A potom obliekanie a ani sa nijak nenazdame a bude 12 hodin a to sa uz ideme fotit. No ale v kazdom pripade Ti drzim palecky, nech Ti to nakoniec dobre dopadne a hlavne sa nestresuj. papa
Odpovedať
Článok sa načítava...
zzuz posli mi prosim kontakt do IP, vlasy na klipy su tie vlasy na sponkach, na zhustenie ucesu :-) terminy sa nam nebiju :-)
Odpovedať
monciky, praveze sa snazim nestresovat a vybavit si to este teraz. mam mesiac aj dva tyzdne do svadby takze kopec casu na rozhodovanie. verim tomu ze aj ked by som mala dva tyzdne pred svadbou najdem niekoho na makeup a vlasy (aspon dufam).
Odpovedať
alzbetae: moja kamoska sa dala takto skoro upravovat, lebo jej tiez vizazistka povedala ze neskor nema cas, ale to sa dohodli az na skuske dovtedy ju nemala "rezervovanu"...mozno to ta tvoja brala tiez tak...zvlast ako si pisala ze sa to koli tomu odkladalo...zrejme ste sa nepochopili alebo co :-( Inak bola velmi spokojna aj ked to bolo dost skoro, setko aspon postihala ;-). Dokonca sa sprchovala uz v upravených vlasoch od kadernicky :-D, make up vydrzal tiez... Ak nechces mat stress a mas pocit ze by bolo lepsie keby to bolo neskor tak najdi niekoho ineho...este mas kooopu casu ;-) :-)
Odpovedať
ja by som sa nebala. mna malovali 3 hod pred fotenim ktore bolo 11:30 a kym som sa obliekla, kym sa spravila odobierka, presun a vsetko tak sme mali casovy sklz. A obrad som mala az o 15 hod. Make up mi vydrzal kym som sa neumyla rano o 5 hod.
Odpovedať
ahojte...ja som bola u vizážistky ráno o desiatej a obrad sme mali o piatej...všetko super vydržalo po celý večer :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?