Mám problémy so štiepením nechtov. Čo mám robiť?

Profilova fotka
Mam strasne slabe necty , velmi sa mi stiepia , mozete mi odporucit nejake pripravky?
Odpovedať
ivka: používaj prosím ťa vyhľadávač
Odpovedať
si známa tým, že zbytočne zakladáš také témy, kde sa buď nikto nezapojí /rýchla rota Pavlovce nad Uhlom/ alebo také témy, ktoré už existujú a kde sa už len stačí zapojiť a nie zakladať novú tému a zneprehľadňovať fórum.
Odpovedať
Profilova fotka
moja skus tuto http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... a este googli jessica - http://www.jessicacosmetics.com/miva/... maju specialnu starostlivost o nechtiky
Odpovedať
Profilova fotka
tu sa nieco popisalo http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
šikovné ste kočky!!!! :-)
Odpovedať
kocky viem ze chcete len pomoct, avsak vseobecna tema o starostlivosti o nechty tu ozaj nie je, preto tema nebola nikam presmerovana...link od ooo je sice o lamavych nechtoch ale je tri roky stara (to mi tu bolo uz velkarat vycitane ze linkujeme stare temy, tak sa snazim polepsit) ;-)
Odpovedať
anax: tak OK, ty si šéf, mne sa akosi zdalo, že o nechtoch sa píše skoro v každej téme.
Odpovedať
Profilova fotka
anax - ja som dala len pre inspiraciu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne na nechty, vlasy a plet pomohol Pangamin cize vitamin B, brala som to asi 3 mesiace... a jeden cas som si ich strihala uplne nakratko, takze nemali sancu sa stiepit...
Odpovedať
laleeta: ja som užívala GS Eladen ale nie pravidelne a nič extra mi to s nechtami nespravilo. Teraz pred svadbou potrebujem spevniť aby mi dobre držali gélové. Je niečo na to?
Odpovedať
Profilova fotka
aha, to vobec nepoznam... ja som mala toto: http://www.lekarnaparizska.cz/pargavi... inak na pekne nechty posobia napriklad vajecne zltky, broskyne, marhule, hrozno, celozrnny chlieb :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
andzi...........mozem ti doporucit spevnujucu kuru od OPI. da sa objednaat bud cez internet,alebo sa treba poobzerat po nechtovych studiach,kde predavaju OPI. Je viacero druhov kur, zalezi na tom,aby si mala presne urcenu diagnozu nechtu, ci je lamavy,stiepajuci sa,krehky,alebo tenky... je vo forme laku a nanasa sa sposobom - nanesies vrstvu laku,len jednu, o tri dni nanesies na tu povodnu dalsiu tenku vrstvu,o tri dni dalsiu. po troch dnoch odlakujes BEZacetonovym odlakovacom a nalakujes tenku vrstvu.toto opakujes AZ do celkoveho minutia laku.Je naozaj treba vypouzivat CELU nadobku kury. Tato kura je ako ako ked pouzivas antibiotikum na zapal. lieci necht do hlbky a napravuje jeho stav. Vysledok je naozaj 100% badatelny a mozem ho len odporucit.jedina nevyhoda je mozno cena,lebo vyjde okolo 1000korun. ;-)
Odpovedať
laleeta a pomohli ti tie "kvasnice"? mne sa totizto hodne stiepia nechty, sice era, stiepenia sa na vrstvy je prec, ciastocne, ale akykolvek material mi nastiepi nech a je to v roztiepene. a hlavne, mam ich dost makke, take, ohybne, neviem... Chcela by som ich dat uz do normalneho stavu, bo mat, vlastne, NEmat nechty ma uz nebavi.
Odpovedať
lolofonka: a kde na nete sa dá opi objednať? Hned to kúpim, lebo potrebujem niečo s mojimi nechtami urobiť do svadby. Plíz help me.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?