Kozmetický salón v Trenčíne. Máte dobrý tip?

Profilova fotka
čaute buduce nevesty Prosím Vás mohli by ste mi dať dajaky dobrý typ na dobry kozmeticky salon v trenčíne,ale kde robia ošetrenie pleti za take normalne ceny.A hlaven aby ste mali aj dobré skusenosti s daným salónom!! Veľmi pekne vám ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Cauko,tak ja som zajednana v juzanke(blizko),su tam velmi mile tety a svadobny make-up je za 270sk,co mi nepride moc ked v naomi cez 700....myslim ze tam robia vsetko,aj osetrenie,tak by to nemalo byt take drahee.inak sa v tomto obore moc nevyznaam.kde budes mat svadbu?
Odpovedať
Profilova fotka
budeme mať svadbu v trenčianskych stankovciach,prečo sa pýtaš? inak čo sa týka mojho svadobného líčenia,tak u nas v stankovciach je taka mlada kočka ktorá sa venuje líčeniu,tak chcem sa dať nalíčiť u nej,najskor si ju zavolam na skušku a potom uvidím. Ale na čistenie pleti chcem ísť do TN,chodím do sansary,inak je to uplne 100%salon,ale dosť drahy,a po každe tam platím viac a viac,naposledy som tam platila 1500,- a to je už priveľa na mňa. Tak preto hladam lacnejší salon ale aj s kvalitnými službami.
Odpovedať
Profilova fotka
ak v stankovciach poznas meno luba svatikova,to je kamoska,ona ta nalici aj doma ,aj cisti plet.
Odpovedať
Profilova fotka
vôbec mi to meno nič nehovorí,.....
Odpovedať
Profilova fotka
to to neni žiadna trenčanka čo by mi neporadila s kozmetickým salonom?? :-|
Odpovedať
skus v teme "Trencin a okolie" http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj ja by som odporučila kozmeticky salon Inka, pri slovakotexe, kde je Stylus - prekladateľstvo. Tam chodim na kompletne vyčistenie pleti, mam trosku akne, a som velmi spokojna, plus biolampa, dobra je na jazvičky, maju dobre ceny. Fakt odporučam. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dnes mi poradili oproti prioru ako je naomi,tak v tom istom vchode pani aj cesie aj meluje a robi ksichty za par korun
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj pondelok,nevieš nahodou čo v tom salone robia aj chemický píling s kyselinou glykolovou?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj pondelok vyskušala som ten kozmeticky salon inka,čistila ma pani Fiamova-ona mala asi kedysi koz.salon Lady ,lebo mi dala taku vizitku . Dala som si robiť čistenie tvare + masaž tvare,masaž bola vynikajuca,....ale tá kompletka bola dosť draha,....a nepačilo sa mi že najskor robila masaž a až potom čistenie,a ešte sa mi nepačili že na zaver mi dala na tvar aknecolor,...taku hnedu patlaninu,...myslela som si že taky salon môže mať aj na makeupy,ale asi nema,..... Takže zaver asi taky že druhy krat pojdem inam!! Len ešte neviem kam.... Babenky z trenčína poradte mi ešte dajaky kozmeticky salon,....prosím prosím ...,.díki moc
Odpovedať
Ahoj sonah, Ja som tiez chodila do Inky, bolo to tam celkom dobre, ale teraz jedna zo sestier je tusim na materskej, tak tam maju tu nahradnu pani, tak ta sa mi moc nepacila. Inak mozes im ked tak povedat, ze chces najprv cistenie a potom masaz, aj to vzdy tak robim, a oni Ti to spravia. Inak ja som zmenila a teraz moc odporucam si nechat spravit kozmetiku vo Fanne, co je pod vezou na Mierovom namesti, co je vlastne parfumeria, ale robia tam aj kozmetiku. Dievcence poviem Vam, hned po prvom raze som bola 'addicted'! Je to tam super. Mozete si vybrat, ci chcete aby Vam spravila kozmetiku so znackou Juvena alebo este jednou (uz si nepamatam, ale bola to francuzska znacka). Vrelo odporucam!!
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kocky, tak ja odporucam Ivanku a salon Timea (je to nad Stepsom)...zatial naj, co som vyskusala. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Este som zabudla pridat, co sa tyka kozmetiky v parfumerii Fann pod vezou - robi to len jedna kocka, cize tam je len jedno lehatko, pusti pri tom ezotericku hudbu, a nakoniec ak chcete Vam da vela vzoriek od kremov, ak sa opytate. Mne velmi dobre poradila, co mam pouzivat ohladne mojej plete. A cenovo to bola velmi kvalitna sluzba za prijatelnu cenu!
Odpovedať
Profilova fotka
kočky diki moc,určite vyskušam každy mesiac jeden a dam vam potom vedieť či som bola spokojna,...ale hlavne aby som sa zmestila do normalnej ceny ,....max.700sk....
Odpovedať
Profilova fotka
byba dajte ešte dajake dobre typy kozm.salonov v TN za gut cenu.....
Odpovedať
Profilova fotka
halo halo to tu už neni nik so skusenosťami s kozm.salonmi v TN?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Profilova fotka
bola niektora z vas v kozmetickom salone Nature? sidli v budove AVK :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?