Dobrý vizážista zo Zvolena a okolia? Poraďte

prosím prosím, nevie mi niekto poradiť podľa skúsenosti dobré kaderníctvo a všetko to ostatné okolo vizáže? chcela by som na svadbe vyzerať naozaj super a preto sa chcem zveriť do rúk odborníkov. ale nemám financie ani odvahu vyskúšať viacerých. vopred ďakujem.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
ja ti možem doporučiť moju kaderníčku. Je to Katty visage na malej stanici. pracuje tam velmi šikovná mladá baba a hned ta tam aj namaluju. ;-) a zaroven nie su drahý. ;-) dalšia dobrá je v pasázi kde je CSOB banka.
Odpovedať
dakujem, určite sa tam pôjdem aspoň pozrieť a snáď sa s nimi dohodnem. o iných už asi nevieš :-( a neporadíš mi aj kohosi na manikúru, pedikúru a starostlivosť o pleť?
Odpovedať
alebo nevie mi poradiť aj niekto iný. prosím! ja s týmito vecami nemám vôbec skúsenosti ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som bola spokojná s pedikúrou na tržnici. Manikúra je dobrá a lacná v Detve, ale neviem, či by si aj to brala.
Odpovedať
no jasné. som síce zo Zvolena, ale nevadí mi aj niekto z okolia. a DT nie je az tak ďaleko. ďakujem za radu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Za málo :-) , ak budeš chcieť niečo kontrétne, ozvi sa ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja ja som bola na manikure v DT. a bola som spokojná. ;-)
Odpovedať
ahojte babenky, prepačte, bola som pár dní mimo.... ;-) môžete mi povedať u koho ste to boli v tej Detve? a co všetko tam robia? iwuska: na tej tržnici to je tam kde presne? neviem si teraz na nič take spomenúť a ešte som nemala čas behať po meste. inak- jedna kamoška mi hovorila, že to vo Zvolene s tými salónmi nie je nič moc :-| . teda ona ich osobne nebola skúšať, lebo je z Trenčína, ale jej mama robí čosi do kozmetiky tak si bola obzrieť "potenciálny trh"
Odpovedať
kdesi v pasazi na namesti by mal byt salon nefertity. tam vraj cesu aj maluju a udajne su fakt dobry. tak neviem. chod skusit a daj vediet aj nam ostatnym. :-))) pa
Odpovedať
adulik dakujem za tip, urcite to pojdem aspon omrknut a potom dam vediet ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kajom, na tržnici na poschodí, je tam tabuľa, to nájdeš hneď ;-) .
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som spokojná s mojou kozmetičku - robí mi aj nechty a robila mi aj make up na svadbu a aj maľovala na telo. Veľmi milá, spoľahlivá a hlavne šikovná. Je to Kozmetika Perla a p. Šebeňová. A kaderníčku mám v pasáži MSJ - to už písala aj Lucka. Ani na tú nemôžem dopustiť. Na pedikúru veľmi nechodím, lebo by som tam všetkých dokopala :-D :-D . Som dosť šteklivá.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Monika a diskutujeme o stretku v "našej" téme a Teba nikde =-) .
Odpovedať
iwuskaaa, poznas ten salon (nefertity)? Da sa na nich spolahnut?
Odpovedať
Profilova fotka
Adulik, nie ja ich nepoznám :-| , takže s týmto Ti nepomôžem
Odpovedať
babenky, ste take zlate, ze mi tak radite ;-) som rada, ozaj to pojdem omrknut, ale az niekedy neskor lebo momentalne mam toho tolko, ze ani neviem kde mi hlava stoji. preto som stastna ze ste mi dakoho odporucili, na koho sa da spolahnut. dakujeeeeeem :-)
Odpovedať
kajom: bola som v salone nefertity a bola som uplne spokojna. ta pani je fakt trieda. :-) moj drahy, ktory mimochodom neuznava "make-upy" bol uplne paf. cely den mi hovoril, ake mam super ociska a ze na fotkach to bude perfektne :-D :-D :-D
Odpovedať
juj, super! co najskor to tam pojdem vyskusat aj ja. inak ako je to tam s cenami? aby som vedela na co sa mam pripravit.... ;-)
Odpovedať
na skuske sa plati polovica z normalnej ceny, co v mojom pripade bolo 500 sk (vlasky + make-up). neviem ake su vo zvolene ceny, ale kedze pracujem v ba ]-( , kde su sluzby niekolkonasobne drahsie, tak som bola milo prekvapena 8-)
Odpovedať
to je asi tolko, co som aj ja ocakavala. myslim si, ze je to tu tak akurat. no skvele. takze uz to tam ist len vyskusat. :-D ozaj, aj tam strihaju? lebo myslim ze moje vlasy to budu potrebovat! :-( vlastne hlupa otazka, ved ked cesu tak musia aj strihat :-p nie? :-)
Odpovedať
jasne ze strihaju :-N a robia aj nechtiky a celkovu vizas :-) , proste chod a nechaj sa skraslovat ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
ahojte:) vidim, ze tato tema uz nebola dlho aktualizovana... salon nefertity, ktory sa tu spomina je velmi vychvaleny,ale bohuzial uz neexistuje. Neviete mi prosim poradit, salonik, kde pekne nalicia?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
jeeej. dakujem, ja uz som ani nedufala, ze mi vobec niekto odpise.. idem si to hned pozriet :)
Odpovedať
jej ahojte tak ja sa tiez pridam mna zdobili v salone Divine by Clarins v BB a tiez som bola neuveritelne spokojna a dodnes tam chodim, tiez robia vsetko, maju aj web a su fantasticke, kreativne, profesionalne :) ale robia s kozmetikou Clarins a wellou, takze su trochu drahsi,ale doteraz mi to vzdy stalo za to :)
Odpovedať
Profilova fotka
vidim to tak, ze nakoniec asi skoncim v BB, a ked som povodne nechcela ...
Odpovedať
:) ja som zo ziliny a aj saty , make up, vlasy vsetko som mala z BB, proste som v ZA nic nezohnala a dodnes tam tak raz za dva mesiace idem, stoji mi to za to s nicim lepsim som sa zatial nestretla
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte. prave som nasla na nete stranku profil studia http://www.profilstudio.sk/index.html celkom ma zaujala a mozno by som tam aj isla na nejake cistenia a pripravy pletil.. nema s nimi niekto skusenost? ... dakujem ;-)
Odpovedať
evita123, akoze, salon Nefertity existuje, ja tam chodim pravidelne na nechtiky a krajsie som este fakt nikomu nevidela - Nataly z Nefertiti je nasou dovernou manikerkou v celom pracovnom kolektive:) a aj licia, strihaju, cesu, vsakovatu kozmetiku ponukaju, odporucam,.... A na vlasky moja zlata Janka Hudakova salom Tiziana
Odpovedať
Profilova fotka
vazne existuje? ja som ho hladala a ked som tam bludila ako šašo, bola somsa opytat v kvetinarstve ako sa tam dostanem a povedali mi, ze je to zrusene.. moznso sal en prestahovali a ja neviem kde... kde ich najdem? ale uvidim ako pochodim v tom profilstudiu, dnes mi odtial pani volala a objednala som sa na pondelok.. tak uvidime.. .. :)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?