Depilácia rúk

Profilova fotka
Baby, chcela by som skúsiť depiláciu rúk - keďže mám veľmi tmavé a dlhé chĺpky na rukách ... lenže neviem akým spôsobom? Mám obavy či mi po holení žiletkou nezačnú zarastať chlpky a tiež si neviem predstaviť, ako by tie ruky vyzerali, keď by chlpky začali rásť .... celkovo mám obavy nad depiláciou tejto časti tela - lebo predsa len - ruky je vidieť stále ... a už teraz chytám hrozu, keď si predstavím strnisko alebo červené bodky ... Má aj niektorá z Vás takýto problém? Čo ste vyskúšali? Zaujímajú na najmä názory báb, ktoré majú tie chĺpky dosť výrazné ... a nie blondínky, ktoré majú svetlé chlpky a dokopy 4 :-D Ďakujem :-)
Odpovedať
@lili205 ja mam tmave dlhe chlpy a depilujem strojcekom. ked rastu je to v pohode.
Odpovedať
Profilova fotka
@mima1 a tiež sú také tvrdšie, ostrejšie - alebo ako to napísať -, ako keď znova po holení rastú napr. na nohách?
Odpovedať
@lili205 nie su stale rovnake. to holenie neodporucam. ja depilujem snad cele telo :-) aj medzi aj nohy aj podpazusie. na nohach mi napr. sem tam uz ani nerastu.
Odpovedať
ja holim ziletkou a v pohodke, bala som sa, ze to bude ako na nohach, tam vyrastaju spicate a ostre, ale nie je to az take zle a hlavne to az tak nevidno, ked zacnu rast, snazim sa dat si horucu horucu sprchu predtym a pokozka to dava v pohode :) ked sa nebojis, tak voskuj, ja by som aj, ale mam znamienka a na to si netrufam... :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lili205 ja som bola asi trikrát voskom. Dalo sa to vydržať, keď chĺpky rástli, ani som nepostrehla a mám pocit, akoby po tom zjemneli. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gabrielaslivkova a potom si si ruky holila? alebo ako si ďalej pokračovala, keď si bola na vosk len 3x? a ako dlho ti to vydržalo?
Odpovedať
ja depilujem voskovými pasikmi, vydrzí to dlho a urcite je to ine ako ked odrastaju chlpy po holeni, ja by som holit urcite neodporucala...
Odpovedať
Profilova fotka
@lili205 vydržalo to tak mesiac, dva. Teraz to už neriešim. Nemám na to čas. A ako som už písala, chĺpky trochu zjemneli. A doma to neholím, hlavne potom ako som videla kolegyniné ruky - pripomínali mi to mužské strnisko.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
takze baby je lepsie ruky depilovat aho holit alebo pouzit depilacne kremy ?????
Odpovedať
Profilova fotka
ja si ruky depilujem, chlpky sú jemnejšie, nemusíš sa toho báť :-) poznám aj také čo si to holia, depilácia je pohodlnejšia... :-) na nohách tiež mi už niekde nerastú chĺpky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja depilujem..holenie ee
Odpovedať
depil.vosk alebo peny nemôžem lebo zle na ne reagujem, žiletkou mi to pri vyrastaní pripomína mužské strnisko ako tu bolo spomenuté, takže ja depilujem strojčekom... vydrží to dlho a keď dorastá, tak nepichá :-) len žiaľ nie je to tak ako na nohách, tam mi miestami už ani nerastú od toho stáleho trhania ;-) na rukách je to stále rovnaké od puberty až doteraz :-( čím to môže byť?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@lili205 ja som tmavovlaska a ruky si holim co ja viem raz za dva mesiace? ako kedy.....ked vyrastaju nie su az take viditelne a vobec nejdu pod kozu...ja sama som s tymto procesom spokojna...v zime ich neholim tak casto ako v lete ;-) ziadnu depilaciu a epilaciu by som nepodstupila, normalne pena a ziletka...aj sa raz za cas dorezem ale nic extremne :-) urcite ma s tym menej starosti ako s nohami alebo tam dole ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nefertiti ja mam trošku tmavšie chlpky.. vďaka mojej šikovnosti z detstva.. to tu radšej nepíšem, ale chcem sa opýtať či potom nemáš také pichľavé ruky .. alebo?
Odpovedať
Profilova fotka
@lili205 Ja mam tiež obavy.. keďže mam svadobné šaty s rukávkami tak mi chĺpky veľmi vidno :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@matalukas23 pichlave mam tak dva dni ale vobev to nie je strnisko a aj tak to citit len ked sa pohladia v protismere, mne holenie nevadi ani ma nezatazuje a citim sa viac comfortable po psychickej stranke
Odpovedať
Profilova fotka
@nefertiti no ja sa bojím toho, že budem mať pichľavé.. neviem ako to riešiť.., keď som bola dieťa tak spolužiačka samozrejme blondínka chĺpky nemala :-) a ja múdra premúdra som si všimla ,že mám tak som si oholila..:-( najväčšia chyba... no potom som to zopakovala možno tak 3-4 krát.. a teraz mám také tmavšie ... no a neviem ako to riešiť keďže mám šaty s tri - štvrť rukávkami.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si prvýkrát holila chlpy na rukách práve na svoju svadbu, predtým nikdy, a použila som penu a žiletku, na ten jedenkrát to stačilo a keď vyrástli, boli také ako predtým, myslím tým, že neboli tvrdšie. Dokonca aj pani v svadobnom salóne, odkiaľ som si požičiavala šaty mi povedala narovinu, že si mám oholiť ruky, lebo v svadobných šatách to nevyzerá pekne. Celkom sa mi to zapáčilo mať hladké ruky a tak som si našetrila nejaké peniaze a bola som pred týždňom na laserovej epilácii, aby som sa ich zbavila natrvalo. Je to trošku drahšie, aj treba absolvovať niekoľko sedení, ale aspoň budem mať pokoj.
Odpovedať
aj ja mám tmavé chĺpky na rukách, nejako som si na to už zvykla, ani som to nevnímala, ale je pravda, že v svadobných šatách by to vyzeralo divne :-| budem s tým musieť aj ja niečo urobiť... ale tiež mám z toho obavu, aby som to nemala horšie ako teraz, pretože momentálne mi to nevadí, ale na svadobných fotkách si to predstaviť neviem...ja rozmýšľam, že si to upravím epilátorom..ale to sa musím najprv odhodlať, nie kvôli bolesti, ale nejako si neviem predstaviť moje ruky úplne, úplne bez chĺpkov :-D môj nastávajúci povedal, že mi šibe, že je neprirodzené nemať tam chĺpky :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?