Video pani Suchá z Banskej Bystrice

Profilova fotka
Ahojte ake mate skusenosti s videom od pani Suchej z BB. Kvalita sa mi zda velmi dobra v porovnani s inymi dodavatelmi, akurat sa rozhodujem pretoze nemozu byt na nasej svadbe dlhsie ako do 20:00 (od 10:00) lebo na dalsi den maju inu svadbu. Neviem co riobit ich praca s ami paci, ale videla som len klipy nie cele video.
Odpovedať
Profilova fotka
pliiiz nikto ich nepoznate?
Odpovedať
Profilova fotka
ešte sa nevzdavam, potrebujem referenciu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenocka9 neviem o nich nic - ale mat kameramana len do 20tej nie je výhra... To sa zábava akurát začne, čiže tanečná časť bude v takomto prípade veľmi slabá.... A ver mi, je to ta najzabavnejsia časť svad.videa... A čo take odcepcenie či redovy tanec alebo posledný tanec uz v popolnockach - toto všetko ti bude chýbať, ver mi... Ešte taký dotazik- podľa mna zostať na svadbe do polnoci a na druhý den ísť na ďalšiu nie je zas az taky problém- čo je ona bábätko, že potrebuje 8 hodín spánku?? Samozrejme sa to netýka prípadu, že cestuje na druhý koniec republiky.
Odpovedať
@lenocka9 nepoznam, ale nasla by som si inych v tom pripade, presne ako pise blondiee, zabava zacina az potom, my sme malo kamerama do 4. rano...... a to potom chces volat zasa ineho alebo ako????
Odpovedať
Profilova fotka
Ja ich poznám, veľmi kvalitnú prácu majú. Aj fotky aj video, dajú si na tom záležať.Video robia trochu iným štýlom, ale je to veľmi pekne. Videla som ukážky....Ja som sa pre nich bez váhania rozhodla:)))
Odpovedať
Profilova fotka
no mne sa velmi paci ich praca, prave preto uvazujem ze by nam tu oficialu cast do tej osmej spravili naozaj profesionalne a potom zavolam mozno este niekoho za par supek nech natoci zabavu. proste mne sa nepacil zatial ziadny z 10 kameramanov co som oslovila, tato praca je nieco uplne ine...:( pomooooc
Odpovedať
Profilova fotka
@renatablava poznas ich?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?