Vaše skúsenosti s kameramanom Raždíkom

Ahoj dievčence, neobjednávajte si kameramana Júliusa Raždika! My sme dali na jeho recicky, ze bude tocit od vidim do nevidim...Svadbu sme mali od 15:00 do 4tej rano a vysledkom bolo 1,5 hodinove video a 3 hodiny nezostrihaneho materialu s tym, ze ani jeden manzelsky tanec nemame od zaciatku (a to sme mu to este prizvukovali a dostal aj rozpis co chceme mat hlavne na kamere), ani jedna pesnicka nie je cela ani na nezostrihanom materiali a ked sme mu to okomentovali, ze to video je ako firemna prezentacia, odpisal nam s tym znenim, ze co my o tom vieme on uz robi video 20 rokov a nikto sa nestazoval a ze vraj on netoci dlhe dedinske svadby. Proste taku aroganciu som este nevidela, nehovoriac o tom, ze manzel toci tiez svadby takze vie k tomu povedat objektivne hodnotenie. Ked sme ten Razdikov vykvet dali rodicom, otec mi na to povedal, ze on by to natocil lepsie ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
ak ta to potesi nie si sama nespokojna s videom ... moje je des taktiez a stalo ma nehoraznu sumu. je to natocene cele staticky z 1 uhla, to som si tam mohla aj sama kameru postavit :) a naopak moje nie je takmer vobez zostrihane rovno nam supol 3 DVDcka s plno nezazivnymi vecami ktore neviem naco tam su ... Ale co uz teraz po svadbe narobime
Odpovedať
@robocop Ahoj Robocop, citala som par tvojich komentarov a mas velmi zaujimave postrehy. Robis video? Lebo ak nie, tak klobuk dole a ak ano, skoda ze viem o tebe az po svadbe.
Odpovedať
ahojte, ak môžem prispieť aj ja, tak my sme si najskôr našli kameramanov v našom okolí a pozreli si video, za predpokladu, že ho mali na stránke. následne sme si vytvorili zoznam a začalo obvolávanie :) a pýtali sme sa na termín, cenu, či točia aj v HD - to bola požiadavka môjho manžela, a po tom, čo som videla naše video v SD a HD kvalite, som rada, že na tom trval :) nasledovali otázky k času, ktorý nám vo svadobný deň vedia venovať, dĺžke videa, zálohe. potom sme si sadli a rozhodli sa, a dnes vieme, že veľmi dobre :))
Odpovedať
@lenka.lienka Ahojky, no co sa tyka obrazu, to je snad jedine pozitivum co Razdik ma. Aj my sme vyberali z niekolkych tipov no bohuzial tak ako genialne nam vysiel tip na fotografku tak otrasne nam vysiel tip na kameramana. Ukazal nam video, ktore malo hlavu aj patu a taktiez poznamenal ze nam da aj nezostrihany material. Cize, manzel by mohol upravit pripadne nesynchronne prechody. No a dodal nam uplny opak. Najhorsie na tom je, ze ani z toho nezostrihaneho materialu nic moc nenamutime, kedze ked bola napriklad zabava v plnom prude, tak snimal oblozene misy a podobne. No a ked nam jeho manzelka navrhla, ze nech mu to dame prerobit, tak sme sa len kyslo pousmiali a vysvetlili sme jej, ze z nenasnimaneho sa neda urobit zazrak. Gratulujem vsak k Vasej volbe kameramana.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?