Svadobný kameraman Daniel Kristl - Poprad. Čo myslíte?

ahojte, nikde som tu nenasla zmienku o tomto podla doterajsich info vcelku humornom panovi, chcela by som vediet co nanho hovorite, co sa tyka prace s kamerou a celkovom pristupe k natacaniu... Cim viac skusenosti tym lepsie, dakujeeem ;-)
Odpovedať
aj ja by som velmi rada vedela na nho referencie... vdaka
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ahoj chcela by som vas poprosit,ze ci nema niekdo kontakt na neakeho kameramana z okolia popradu,dik
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
aj ja by som vas poprosila o referencie na pana Kristla.. Ake videa robi.. v akej kvalite... a aky je jeho pristup...
Odpovedať
ahoj zuzanka, nahodne som sem zabludila tak ti len chcem napisat, ze si ho s kludnym svedomim mozes zajednat ;-) Ja som sa prenho nakoniec rozhodla a nelutujem. Je to perfektny clovek, uvolneny, s laskou k praci, nehovoriac o sume, ktoru pyta za dvd, je maximalne prijatelna :-) Nepytal si nic za cestu, hoci vzdialenost PP - MY je dost velka a dokonca nam to dvd behom tyzdna osobne priviezol az k nam domov, plus nam este k tomu vytvoril aj fotoalbum... Ale toto vsetko si vlastne mozes pozriet na jeho webe, ma tam viacero ukazok ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 rokoch
Ahojte, ohladom Daniela a jeho prace mozem napisat tolko: kvalita videa a aj zabery su velmi pekne spracovane. Velkym negativom je vsak to, ze na videu chybaju momenty, na ktorych sme sa dohodli a nasledne upravy nie je ochotny urobit. Cize dostavate video, s ktorym musite byt spokojni. Pocas svadby natocil par zaberov(ktore podla nas a nasich hosti vobec nevystihli atmosferu) a vela casu travil na mobile... Ja by som uz tuto volbu neopakovala. Co sa tyka svadobneho klipu, ten je perfektny :)
Odpovedať
Profilova fotka
Milá lenkast123, môžete opísať chýbajúce momenty, ktoré som vraj nenatočil? Vždy všetko pred svadbou na osobnom stretnutí dojednávam a pýtam si aj harmonogram. Ešte pri podpise zmluvy je uvedené, že individuálne požiadavky sa dajú dohodnúť pred natáčaním svadby, aby som vedel čo navyše točiť. Aby to od Vás nevyzeralo, že ste pridala len jeden príspevok, v ktorom by ste chcela ohovárať...
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkast123 dobry den prajem. vasa recenzia prispieva k tomu, ako sa na kolegu budu pozerat dalsie nevesty, navrhujem vam teda, aby ste uviedli svoje meno, datum a miesto konania svadby. PRO uzivatel je pre nevesty jednoznacne identifikovatelny a myslim si, ze je fer, ak sa predstavite aj vy. nakoniec, ak ste si ista, ze vas prispevok je opravneny a o sluzbach, s ktorymi ste boli nespokojna, by mali vediet vsetci, prida to na vasej doveryhodnosti a vase slova budu mat uplne inu vahu. ak ostanete v anonymite, tak je to naozaj iba ohovaranie a castokrat sa za takymito prispevkami skryvaju zavistlivi konkurenti. verim, ze mi rozumiete. pekny den prajem :)
Odpovedať
Na dohodnutom stretnuti sme si vsetko presli a aj tak nic... Nepotrebujem nikoho ohovarat, ani robit zle meno. Tak ako som napisala pozitiva prace pana Kristla, tak aj negativa. O tom to tu ma byt, o nazoroch a skusenostiach. Nech si mysli kto chce, co chce. Ja prajem kazdemu vsetko dobre, len nam ne naozaj luto, ze spomienky nam ostali jedine v mysliach a nie na videu.
Odpovedať
Profilova fotka
Milá, neznáma, zaregistrovaná len kvôli príspevku na moju adresu, lenkast123. Aj ja mám právo sa vyjadriť a zdôrazniť, že harmonogram si vypýtam na každom osobnom stretnutí mesiac pred svadbou. Na tom stretnutí si prejdeme celý svadobný deň. To stretnutie trvá zhruba hodinu a riešime len svadobný harmonogram. Poviem, čo všetko sa natáča počas svadby, dohodneme sa na dĺžke videa, spracovaní, časoch, udalostiach apod. Túto prácu už robím desať rokov a robím ju najlepšie ako viem. Vo videu sú zachytené všetky podstatné momenty, ľudia a miesta. Každý má samozrejme právo na svoj názor, takisto aj ja. Ale ak sa Vám video vraj nepáčilo a nebolo tam, ako Vy píšete, nič, tak mi to nejako nepasuje... Ak máte nejaké pripominky, prosím Vás, napíšte mi ich do mailu a môžme sa o nich baviť. Ale takto tajne sa mi to nepáči... Viete, aj ja mám svoju súdnosť a za svojou prácou si stojím.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?