Skúsenosti s Michalom Majcherom

baby prosim vas mate niektora skusenosti s videom od majchera ? aky ma pristup a ci ked robi on sam aj video aj fotky neubera to na kvalite ...vdaka :)
Odpovedať
ahoj, ja sice s nim nemám priame skusenosti, ale planovali sme svadbu na východe, tak sme ho oslovili, všetko prebehlo úplne super a hladko, komunikoval, na otázky odpovedal.. ja som tu potom zhanala niekoho kto ho reálne aj zažil našla som tútu babu tina484 písala mi že s ním boli spokojný , že urobil pekne fotky aj video .. a cenovo tiež vyhovujúci.. tak skus sa na ňu obrátiť.. @katuska89
Odpovedať
Profilova fotka
@katuska89 pokial ide o fotenie a tocenie jednej udalosti jednym clovekom, tak to je tak ako keby ste sa naraz soferovali aj auto aj motorku ... ani jedno ani druhe sa naraz robit poriadne neda. Da sa to vsak oddelene a potom je zazitok taky aky ma byt. Samozrejme zalezi od sofera :)
Odpovedať
Profilova fotka
@katuska89 ja suhlasim s @weddsk ... neviem si zivo predstavit cloveka, ktory aj toci, aj foti..... to akoze postavi kameru na stativ a foti??? to ma aky vyznam, to si mozte spravit aj sami....a pri obrade??? da kameru znova na stativ, berie len z jedneho uhla a foti??? alebo ma kameru v jednej ruke a fotak v druhej??? :-D podla mna je to smiesne... mozno ked ide o rodinnu oslavu, tak sa to da, ale svadba??? kazdopadne radim, aby si sa s nim stretla, aby ti ukaza dvd, aj foto, svoju pracu, a pokial budes spokojna, tak nieje o com... vela stastia, a daj vediet, ako si dopadla... ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?