Poradíte dobrého kameramana z okolia Topoľčian?

prosím, poradte :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň sme síce z Nitry, ale Vaša lokalita nie je ďaleko, takže vieme prísť :-) Ponúkame svadobné fotenie a termíny máme voľné. Fotíme živé fotky, na spôsob príbehu, fotíme dvaja v kombinácii reportáž+umelecké foto a býva s nami počas fotenia celkom sranda. Zatiaľ mávame dobré recenzie od mladomanželov. Ponuku máme tu v profile na http://www.mojasvadba.sk/katalog/firm... a momentálne ponúkame aj rôzne akcie a zľavy. V prípade, že sa Vám bude naša tvorba ľúbiť, neváhajte nás kontaktovať a fotografa budete mať tým pádom vybaveného :-)
Odpovedať
My sme síce z PN/HC, do TO veľmi radi zavítame pre kamerovanie svadby. Natočenie, postprodukcia,osvetlenie, nové riešenia a mnohé iné... Tak v prípade záujmu alebo opýtania sa na podmienky spolupráce sme tu pre Vás :)
Odpovedať
Profilova fotka
Niesom sice z okolia Topolčian ale z BA, ale prídem veľmi rád. V okolí Topolčian som už robil niekoľko svadieb. Už druhé desaťročie ponúkam svoje video a fotografické služby v najvyžšej kvalite. Pokiaľ by sa Vám moja ponuka páčila, tak sa určite dohodneme. Prajem Vám pekný deň. Palo Kalivoda
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň radi vám ponúkneme aj naše služby v prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, ano pozname. Vzdialenost Topolcany nieje problem. Prosim navstivte moju stranku a kontaktujte ma. Prajem pekny den.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, lokalita Topoľčian mi je blízka, v prípade záujmu rád poskytnem svoje služby...
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravime urcite si pozrite aj nasu tvorbu, tesime sa na pripadnu spolupracu. Tím duckling
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?