Kameraman z AD štúdia. Máte s ním skúsenosti?

ahojte rada by som vedela či už niekto mal tohto kameramana z AD studia .......a ked mal tak ako bol snim spokojný a či je jeho praca taka pekna ako ma na stránke ....a čo asi tak bere? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Chod a pozri si, nie ja stranke. A chod aj inde a este inde a potom porovnaj.
Odpovedať
chodim a chodim ak ti mam pravdu povedat tak uz mi stoho aj hrabe .........oni sa mi tak pozdavali len ešte som nevidela žiadnu svadbu od nich tu na mojasvadba tak som chcela že či niekdo nevie poradit
Odpovedať
Profilova fotka
Ak sa Ti pozdavaju tak ich zober ... je to len na Tebe.
Odpovedať
lyska ja som ich mala :-) som spokojna :-) ak chces podrobnosti do ip ;-)
Odpovedať
ano emjee bola by som velmi rada keby si mi niečo o nich poslala
Odpovedať
emjee, prosim aj ja nejake blizsie info o AD STUDIU.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojte, tato tema nejako zmrzla. hladam info o ad studio, mate niektora aktualne skusenosti? urcite s videom, ale ak mate aj s fotom, tak len super. alebo aj s insight videom. dakujem :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Ahojte, mate nejake nove skusenosti s AD studiom? Na ich stranke sa akosi nedaju rozbalit ich fotky, tak by ma zaujimalo, ci je tu niekto taki,kto vyuzil ich sluzby. Prip. nema tu niekto fotoalbum s foteckami od nich? Pocula som, ze su dobri.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte dievcata, rada by som sa s vami podelila o moju skusenost. Na svadbu som sa velmi tesili, a foto\video bolo jedno pre nas z najdolezitejsich veci - chceli sme to mat krasne. Zial kameraman s fotografom z AD Studia meskali 2 hodiny, takze nemam ani jednu foto z priprav, iba narychlo akoze - a tak to aj vyzera, plus nestihli sme sa fotit v exterieri a az vecer, ked uz som bola unavena sme isli von a predsa tie fotky aj tak vyzeraju. Nadhernu hudbu v kostole vymazali a na kamere nie je - ked sme ju tam chceli dodatocne, uz bola vymazana aj z originalu, a to sme na to cakali viac ako pol roka a po desiatkach telefonatov a stalych slubov, ze uz to bude, to nakoniec dopadlo strasne. Svadbu sme mali v krasnom prostredi, a ani na kamere ani na fotkach to nie je. Za tie peniaze to urcite nestalo, pristup bola maximalne mily a vysledok maximalne neprofesionalny! Ja uz to spat nevratim, ale keby som vedela, ake to bude, dam prednost niekomu, kto to berie vazne a robi to rad a nema popri tom mnozstvo inych kseftov, ktore su mu prednejsie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?