Kameraman na svadbe. Áno či nie?

Ahojte, potrebovala by som poradiť, tie čo ste nemali na svadbe kameramana ľutovali ste to potom? ja sa neviem rozhodnúť, raz rozmýšlam, že to pozerať aj tak nebudem, no potom zasa rozmýšľam, či to nebudem potom ľutovať.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj :) dnes tu vidim, ze komentujem o dušu :) My sme sa rozhodli ze nebudeme mat kameramana, videla som strasne mnozstvo dvd a nebavi ma to, kazdy to len pretaca a 4hod videa su nudne.. pozerat sa na to ako tam kazdy tancuje do nemoty...no neviem, zase niekto to berie ako peknu spomienku, nasi rodicia nemaju dvd a mozno by bola celkom sranda vidiet ich v 87mom ako tancuju na svadbe :D ale vtedy boli aj ine svadby, take prave dedinske :D aspon u nas. Rozhodli sme sa pre kvalitneho fotografa, obaja sme za to, ze budeme mat dufam skvele fotky :) radsej si priplatime a sobas a krst nam natocia iba znamy na pamiatku. :) drzim prsty v rozhodovani
Odpovedať
Ahoj, my tiez tak nejak podobne, budeme mat skvelu fotografku a to hadam aj staci. Priatel vravel, ze ved by sme si to video aj tak nepustali. Niekto z rodiny mi hovoril, ze video je super zabavna vec, no ale my ho nebudeme mat. A usetrime, lebo nemusime platit dvoch ludi, ale len jedneho (i tak pocitam ze suma bude vysoka, ked s nami fotografka bude cely den). A lutovat nieco po tom, co sme sa uz nejak rozhodli, no nie je to trosku pochabe? Premyslite si to a rozhodnite sa a potom uz nerieste ci ste sa nemali rozhodnut inak.
Odpovedať
Profilova fotka
Je dôležité mať video zo svadby kvalitne spracované, a vtedy si ho môžete pozrieť aj 100 krát a bude to málo :). Výhoda videa je, že po určitom čase si nostalgicky zaspomínate na svadobčanov ktorí po čase dospeli, alebo na blízkych ktorí už nebudú medzi Vami ;-( Hovorím to z vlastnej skúsenosti, a nie kvôli tomu, že sa videoprodukcii venujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@skokanovas Aj fotografie aj video zachytavaju udalost. Obe vsak inym sposobom, inym pohladom. Pokial nemate pribuznych, znamych... ktorym chcete sprostredkovat atmosferu svadobneho dna tak je video zbytocne. Pokial si nebudete chciet po dvadsiatich rokoch spomenut na vsetko to pekne a prijemne, ale aj stres zo svadobneho dna, vtipy uja Fera, zabavu starejsieho, pekne ludove piesne pri cepceni, nepodarene scenky ktore s odstupom casu vyvolavaju usmev na tvari, tak je tiez video zbytocne. Fotky maju svoje caro. @kazunomiya Ani skvela fotografka nedokaze vsak zachytit celu atmosferu a podat kompletnu informaciu. @reni1512 Ano vacsina produkcie svadobnych videi su nudne videa. Nuz ale to je uz na zakaznikovi akeho dodavatela si vyberie. Zakaznik ma pravo povedat svoju predstavu, tak isto ma pravo aktivne spolupracovat pri tvorbe svadobneho videa. Cize pokial si zakaznik nevyberie najlacnejsiu videoprodukciu ktora robi 4h nudne videa a bude aktivne spolupracovat, tak nieje mozne mat nudne video. Objednajte si svadobne video u nas. Pokial vam spravime nudne video, tak ho dostanete zadarmo!
Odpovedať
Profilova fotka
@martin35 nie su problem financie, proste video nechceme :) nemame na to ani cas tvarit sa do kamery s babatkom..:) a tiez nemame svadbu uplnu klasiku cize sme spokojni s tym co sme si vybrali..
Odpovedať
Profilova fotka
@weddsk :D to nemozte mysliet vazne ze zadarmo :) to by vam kazda nevesta povedala, ze je nudne :) Dakujem za ponuku, financie nie su problem, jednoducho sme sa tak rozhodli kvoli typu nasej svadby..
Odpovedať
Profilova fotka
@reni1512 ponuka je uplne vazna ....vieme co robime a takuto ponuku si mozeme dovolit :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme povodne nechceli, ale potom sme si povedali ze ked uz mame mat nejake video, tak nech to stoji za to a nakoniec sme mali Ladislava Piatnicu z Artvideo
Odpovedať
Aj ja riesim tuto dilemu, samozrejme PRO tu maju silne argumenty, ktore stoja za zvazenie... ale pravda je, ze ak niekto doteraz nevidel svoje video z 1.sv prijimania, zo stuzkovej, z promocii a podobnych velmi vyznamnych udalosti, tak asi nebude pozerat ani to svadobne... a myslim, ze ja som v tejto kategorii... Skor riesim teraz ci si priplatit za fotografa, kedze video asi nebude, ale ide o podla mna fakt velku sumu penazi... tak neviem... pri svadbe si clovek povie asi pri kazdej veci "ved je to len raz za zivot" a potom sa to len hromadi a hromadi a nema to konca...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@ksebea už si sa dostala do "raz za život" fázy? ach, tak sa priprav, že to bude stúpať :-( :-D my chceme video len klip. hodinovú kládu by aj tak nikto nepozeral :-)
Odpovedať
@hallie Ha ha vidim ze to uz mas za sebou :) No videoklip by sme aj my chceli, ale ten kameraman tam tym padom musi tak ci tak byt - aby vo videoklipe boli vsetky momenty, takze to asi spravime tak ze "Ano" nam niekto nahra, potom ukazku prveho tanca a zvysok podoplnane fotkami :) Uz mame par takch klipov a su velmi pekne podla mna :) a hlavne - nam stacia :)
Odpovedať
@ksebea ešte stále nemám! dnes som si impulzívne chcela objednať dvojo balerínok a zachránilo ma len to, že sa v poslednej sekunde vypredalo moje číslo :-D a aj tak chcem ešte pred svadbou skočiť do manga a pozrieť sa, či tam jedny, čo sa mi páčili, majú s takou zľavou ako na webe :-D už nech je to za mnou! pozri, podľa mňa je škoda, aby ste práve vy nemali video. najmä ak poznáme x ľudí, s ktorými sa dá pekne dohodnúť ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tiež som toto riešila,nakoniec sme mali kameramana,a teraz spatne,by som si to urcite rozmyslela,je to zbytocne...racej fotografa na celu svadbu.... ;-)
Odpovedať
ja som za opačný názor mne sa viac ráta obraz v pohybe ako neme pozy na fotkach-------------ja budem mať oboje a a nikdy by ma nenapadlo riešiť bud jedno alebo druhe :-)
Odpovedať
ahoj ja som mala a nelutujem to, video je pekné a ten zostrih je super, takže ja len odporúčam a aj tie peniaze stáli zato
Odpovedať
ahoj, my kameramana mať nebudeme... možno to neskôr budeme ľutovať, ale teraz sme rozhodnutí, že nie :)
Odpovedať
Záznam,nemusí mať 3-4 hodiny. Dá sa spraviť zostrih na 20-30 minút a úplne stačí. Raz budete mať 40-50, prídu vnúčence - babi akú si mala svadbu? Mám iba fotografie tak si ich pozri. Hmmm....Emkina babka má aj devedečko, škoda.....
Odpovedať
ja nebudem mať video taktiež a nechýba mi to vôbec a ani nebude...nechce sa mi ksichtiť do kamery,dosť že budem musieť byť pod stresom celý deň. Každý mi ho núkal zamietla som ho ihneď viem že by som to video videla 2 krát v živote a stálo by len v obývačke vo vitrínku :)))
Odpovedať
Kameraman jednoznacne ano, nezabudat ze fotky a video je jedina pamiatka co vam po svadbe zostane. Ked uz sa rozhodnes tak vyberaj kvalitu v adekvatnej sume a nedaj tu na rady starych panov kameramanov, co chodia 20 rokov s tou istou kamerou, odovzdaju vam 3-4 hodinove nudne amaterskeho video, za to sa fakt neoplati platit ani cent a tiez bacha na novodobych PRO co sa nukaju v kazdej teme, na stranke nemaju ani jednu ukazku prace, skusenosti ziadne ale cenu vam daju len o 1-2 stovky menej ako skutocni profici, s praxou, citom, kvalitnou technikou 100-kami svadieb za sebou.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?