Kameraman cena

Profilova fotka
Nevestičky, prosím ako sa pohybuju ceny za kameramana? Natáčanie od rána do približne pol noci. V tomto nemám vôbec prehľad :D Dakujem
Odpovedať
Zalezi od kial si a koho chces. Nam robi video znamy za 50. Ale profesionala pocitaj tak okolo 500 a viac. Aspon coja som pozerala. Samozrejme ty lepsi uz uctuju 2/3000. Najlepsie napisat kazdemu koho praca sa ti paci.
Odpovedať
@00wicky veru, presne zalezi aku kvalitu chcete.. bud vam staci len suchy zaznam za par eur od zmaneho alebo chcete viac.. primerny kameramani beru min 300 eur a potom to ide priamo umerne hore.. cim viac zaplatis tym lepsiu kvalitu mas..
Odpovedať
Profilova fotka
Presne ako píšu. Veľa budúcich neviest aj zle položia otázku: Koľko stojí svadobné video ? To je všetko čo pošlú do mailu. To je ako keby ste napísali inzerát: Koľko stojí auto. Treba uviesť: kde bude svadba, od ktorej ráno treba začať točiť... kde sa bude presúvať, koľko kamier by ste chceli, prípadne poslať link videa: takto by sme to chceli mať a my potom vieme aká technika sa pri tom použije... či natáčať nevestu aj ženícha pri obliekaní... čo všetko chcete natočiť a mať vo výslednom videu. A do ktorej hodiny by ste chceli mať kameramana na svadbe. To som napísal len tak stručne... Je nekorektné poslať cenovú ponuku na svadobné video na 600€ keď chcete natočiť len obrad a gratulácie na jednu kameru bez použitia inej techniky. Ked chcete ušetriť a uvažujete nad tým, že vám to natočí kamarát ktorý svadbu ešte netočil tak nebudte potom z výsledku sklamaný opakovať sa to už nebude... Ja vždy odporúčam točiť na dve kamery a viac... aby ste mali zachytené všetko to čo je na svadbe krásne. Predídeme potom otázkam typu: a prečo nieje natočené ako sa BABKA tvárila ked sme si povedali áno. To bol len príklad. Prajem pekný den.
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem za odpovede ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne urobil kamarat zadax, ale určite by sa dalo s nim dohodnut na rozumnej cene
Odpovedať
Profilova fotka
Ceny sú od 250 do 2500. Za 250 amatérčina, za 600 slušná spomienka, za 1000 moderné a kvalitné a za 2500 moderné a kvalitné+meno za ktoré sa tiež platí. Záleží len na tom ako na tom nevestičke záleží.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?