Hľadám kameramana z Prievidze a okolia do 350 eur

Profilova fotka
Ahojte. Potrebujem zohnať kameramana na 2.8.2014 do sumy 350 eur. Je mi jasné že za tú sumu to žiaden mega zázrak nebude, ale zase nechcem mať video v štýle spred 20tich rokov... Môj milý povedal že keby je po jeho, tak žiadna kamera netreba a on to aj tak pozerať nebude, takže do tej sumy by sme sa potrebovali zmestiť :) Ak máte niekto nápad/skúsenosti, poraďte, ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Mi sme mali milana sika s BN a platili sme 330 eur a boli sme spokojny. Tiez sme ho mali na odporucanie znamich. Kukni si ho na FB ma tam aj linky na svadne zostrihy. A je to super clovek a je snim riadna sranda ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ponúkam Vám aj naše služby. Máme na výber rôzne možnosti a ceny, záleží od Vašej náročnosti. Vieme sa prispôsobiť akýmkolvek požiadavkám. Pozrite si našu ponuku na našej stánke. Štúdio KAMA.
Odpovedať
Profilova fotka
;-) Dobrý večer, Rád Vám ponúkam naše kompletné služby na Váš svadobný deň. S pozdravom
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer, v dátum Vášho svadobného dňa Vám viem video vyhotoviť aj s podstatne nižšou cenou ako uvádzate. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať. Pekný večer x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ponukame kamerovanie + fotenie + fotokniha za 550,-EUR
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, cena za komplet svadbu plus 3DVD za 350 €. Prosim, pozrite si moju stranku a v pripade ze Vas moja ponuka zaujala, tak ma prosim kontaktujte. Prajem pekny den Branislav Miksik
Odpovedať
Profilova fotka
Pozdravujem. Ponúkame Vám Naše služby. prípade záujmu Nás kontaktujte. SK
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?