Vyrábali ste si vlastné pierka?

Profilova fotka
ahojte :) ktorá z vás si sama vyrábala pierka pre družbov? prosím poraďte mi aká hrubá by mala byť stužka a aký materiál?? vďaka Peťa :)
Odpovedať
ahoj, ja som používala atlasové stuhy so šírkou 6 mm. Mala som ich z rejto stránky: http://www.ccinspiration.eu/www-skusk... ja som si ich robila okolo 120 :) a stačilo mi jedno balenie z bielej farby, jedno z cyklaménovej a ešte mi asi tretina balenia z každého ostala. Veľmi sa to vyplatilo. Nejaké mám v svojom fotoalbume. Tak nech sa darí ;-)
Odpovedať
prosim ta a take tie kvetinky na pierka nevies kde zozeniem?
Odpovedať
@verwalk kvetinky predavaju v galanterke na metre, aspon tie co som mala ja, skus kuknut moj album. Na meter ich vyjde asi 50 kusov. Dufam, že som pomohla :-)!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte ;) Prosim Vas, na tie pierka ste davali ake uchytenie, cim ste ich pripinali svadobcanom?Zatvaracim spendlikom? Dakujem ;) !
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
ahoj ja tiez pouzivam na vyrobu pierok atlasovu stuhu 6mm a prešila som ich a pripinat sa budu spendlikmis perletovou hlavickou.
Odpovedať
ja som pierka robila zo stužky ktoru som prešila a od zadu som prevliekla obyčajný špendlík cez nitku, neviem či som to dosť zrozumitelne napísala..... no a spredu som nalepila kvietok, ktorý som kupila v galanterii, :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?