Seriózny opravár šperkov/zlatník. Poznáte niekoho v Bratislave ?

Profilova fotka
Ahojte, stala sa mi nemila vec, a to, ze kamienok v mojom zasnubaku sa trosicku uvonil a bolo mi povedane, ze jedna krapnicka sa tak uvolnila, ze treba vymenu prstena ( v sheron ). Tak potrebujem v podstate vyrobit novy prstienok. Mojim problemom je najst seriozneho opravara sperkov- BA, moj zasnubny prsten bol totizto velmi drahy, a pravdupovediac, nejde mi vobec o prsten, ale o ten kamen v nom a nechcem ho len tak dat/nechat v nejakom zlatnictve typu na obchodnej atd. Mozno poznate niekoho so sikovnymi rukami, kt. je aj doveryhodny. Prepacte, ze otvaram novu temu, ale hladala som podobnu a nenasla som :-N dakujem za vsetky rady, resp. kontakty, velmi by mi to pomohlo, btw. na nete som toho vela nenasla a ta slecna zo sah- atelier, co tu bola par-krat spominana to tiez nevie urobit :-( dakujem pekne
Odpovedať
Profilova fotka
mozem ti IP poslat kontakt na toho mojho je naozaj super a ma aj dobre ceny kedze to robi doma a nema velke prevadzkove naklady ;-) nam robil prstene kuk album ;-)
Odpovedať
zuz11 mozes aj mne poslat kontakt?, dik moc :-)
Odpovedať
Zuz11 poprosim ta aj ja o kontakt, dakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem velmi pekne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
velmi dobra tema!!
Odpovedať
preco ti nevymenia kus za kus,Iko??
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj lia, lebo bol kupeny v Kuala Lumpur :-(
Odpovedať
ahhhhaaa,nad tym som aj ja rozmyslala chcem si dat pred svadbou vylestit zasnubny prsten,aby sa pekne leskol,kedze ho mam uz 3/4 roka,ja som hakliva na tieto veci. mam kamaratov zlatnikov,ale nebudem sa za nikoho zarucovat. skusim sa ti na to opytat,ako to riesia. viem,ze si to mozes dat niekde potom overit,ci ti nevymenili za nejaky obycajny suter,len neviem presne kde.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte, len Vam chcem povedat, ze prsten mam uz urobeny a je uplne nadherny; Tymto by som fakt chcela vyzdvihnut pracu p. Danay ( kontakt od zuz11-vdaka), ktory ma neskutocne sikovne ruky, je to poctivy pan a fakt nesmierne sikovny clovek. Dievcata, ak budet niekedy potrebovat si opravit, ci vyrobit nejaky sperk ( zasnubak, snubny ) vrele odporucam, fakt! Podotykam, ze on nie je moja rodina ani nic, len som ho chcela vychvalit :-D , lebo naozaj je sikovny a mily. Poslem kontakt do IP, ak by mal niekto zaujem... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
neviem nakolko je seriozny, ale vcera som bola v auparku, v takom stanku a potrebovala som vycistit snubny, pod sklickami, som si myslela ze je to robota jak brno, ale za 10 min to bolo. a za 60 sk. inak odporucala by som ti dat to asi do zlatokovu (aupark) alebo podobnej firmy, podrzia ti to sice mesiac, ale myslim si ze si nemozu dovolit ti ho stratit alebo tak. na nejaky papier o oprave napiste presne o co id,e ak kamen, kolko vazi a tak a myslim ze to pojde. chapem ta, ze ti asi vzdy bude lepit, ci ti ten kamen nevymenia za nejaky suter.
Odpovedať
Profilova fotka
? :-D
Odpovedať
ahojte baby pridavam sa a ja my mame obrucky z adis abeba - kedze ich moj manzel kupil tam / ako prekvapenie/ neuhadol moju velkost ..... :-) Pred svadbou sme ho chceli dat zmensit kedze su 3 farebne bol to problem. Boli sme asi v 7 zlat. aj na slovensku aj v zahranici ale nik nam to nechcel spravit- boli sme uz uplne zufali ze co s tym . :-( :-( Nahodou sme prechadzali po obchodnej v Ba a vbehli sme este do jedneho malickeho zlatnictva- ten pan bol suuuper. Povedal ze to nie je problem - velmi sme mu neverili kedze nam kazdy povedal ze to nie je mozne ze tam bude vidiet spoj.... ;-( ;-( Rozhodli sme sa ale ze to skusime ved sme nemali co stratit....zobral prsten do dielne a o 3 minuty mi ho priniesol spat a verte ci nie spravil mi ho / zmensenie bolo o 4 cisla/ tymto mu chcem podakovat ze sme si nemuseli kupovat nove obrucky a mozeme ich nosit D :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahoj, Ja som si dala robit obrucky u mojej znamej zlatnicky ( chodim k nej uz nejaku dobu ), robi pomerne lacne a pekne a nikdy sa mi nej nestala ziadna neprijemnost. Robi na obchodnej v malickom zlatnictve aj s bratom, takze je mozne ze to su ti isti ako pisala ee
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
cau moj zasnubny prsten ma 1.5 karatovy briliant a je v platine , Je velmi drahy stal 400 000 tisic a prave preto mam na neho dozivotnu zaruku v zlatnictve, cokolvek sa mu stane mi opravia zadarmo, dva krat do roka mi ho skontroluju a vycistia zdarma. Mala by si ist tam kde ste ho kupili a tam by to mali urobit.
Odpovedať
ups, ja by som sa bala nosit taku drahotu na ruke :-o :-D
Odpovedať
Profilova fotka
400 000 tisic? To akoze 400 milionov? :-D :-D :-D
Odpovedať
nie milionov ale 400 000 korun :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?