Podbradníky pre nevestu a ženícha. Kde ich kúpiť?

Profilova fotka
Ahojte kočky, mám prosbu. Neviete kde by sa dali kúpiť podbradníčky pre nevestu a ženícha, ktoré ste iste videli na týchto stránkach?? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
popozeraj bazar, kocky ich tu ponukaju ;-) alebo google tam najdes vsetko len treba hladat svadobnych obchodov je vela, tak len skus miadesing svadobneozdoby svadobnyobchod vedshop ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
maruskabart: napis Mirka6 z tohto fora, jej stryko ma firmu, ktora robi pohariky aj nadherne podbradnicky - my sme mali od nich aj jedno aj druhe - kuk to mojho albumu, alebo ak chces, poslem ti v IP na nich kontakt. Naozaj su carovne ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
mery.maja • 13. feb 2008 o 12:11 Hľadala som tu v bazare niekoho kto robi podbradniky ale nic som nenasla prosim vas mohli by ste mi napísat do IP ak o niekom viete.Sama som si davala v septembri robit u jednej holky ale neviem uz vobec jej nick neulozila som si to v poste.Dakujem pekne za pomoc victoria • 13. feb 2008 o 12:41 Mery, taky podbradnik ti usije hociktora sikovna krajcirka v meste mery.maja • 13. feb 2008 o 17:10 Victoria ja viem ale ja som si ich tu objednavala v bazare u jednej baby a ona mi ich aj vysila len uz neviem aky mala nick ak prosim viete dajte mi vediet
Odpovedať
lulu31 • Dnes o 16:37 ahojte kočky, nemohli by ste mi prosim poradit kde by mi "vyrobili" podbradničky k polievke s menami zenicha a nevesty? nikde som nezohnala obchod kde by to robili na objednavku. vsade maju len take klasicke.. vdaka lu elanor • Dnes o 17:03 mi sme si dali robit v diamonde - salon v NR za tyzden boli hotove. mame tam kazdy meno a datum sobasa, ja mam vysite v ruzovom a moj v modrom ahmon11 • Dnes o 17:17 mözem sa vás spýtat...nie je to dost detské, aby sme sa (my dospeláci) pred davom ludí ukázali ako malé miminká??! PS: hoci nie som velký fanúsik tých svadobných podbradníckov.....nechaj si ich spravit v salóne alebo vo copyshop(e). kkkika • Dnes o 17:51 Ja rozmyslam, ze my ich ani nebudeme mat... petocka • Dnes o 18:36 ahmon, podbradnicky, alebo spolocne zavinutie novomanzelov do plachty pri jedeni svadobnej polievky je jeden z mala skutocne slovenskych svadobnych zvykov, ktore sa udrziavaju.. ma to byt symbolicka rozlucka matiek s detmi (original to maju na krk obom novomanzelom davat svadobne mamy), pretoze aj my velki dospelaci sme kedysi tie podrabniky nosili petocka • Dnes o 18:36 sorry za preklep.. podbradniky
Odpovedať
Profilova fotka
petocka: - poznám zvyky! -cepcenie, svieckový t. prípadne jedenie zo spoloc. lyzice....ten zvyk asi nebude z východu....ale je cudný (podla mna :-N ! symbolika sa möze aj inak vyjadrit, pre pána krála....ale beriem to, komu sa to páci, nech to má! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
a spomenula som si na jeden velmi pekný (zvyk). moji rodicia mi vzdy písali do fotoalbumu, co sa stalo, moje prvé blabot-slová, puberta, prvý frajer....no proste skok spät- do detsva! ped krstom mi mama taktiez vysila meno na blúzku, ktorú mi darovala, spolu s fotoalbumom v nás prvý manzelský den. bolo to velmi pekné, dojímavé, no najmä pozoruhodné, co vsetko milí rodicia robia pre svoje ratolesti. PS: ale podbradník este nemám, mozno si ho dáme pri dalsej prílezitosti, hm?! ;-)
Odpovedať
pytala si sa.. ;-) ja som len odpovedala
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
nevymyslíme nejaký pekný nový zvyk?? tá plachta a ani podbradníky mi nejako nesedia....co povies petocka??
Odpovedať
petocka na to nepovie nic.. ahmon ty si vystacis uplne sama
Odpovedať
Profilova fotka
:-N
Odpovedať
určite ich zoženiete vo Zvolene :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ludka0610 • Dnes o 16:40 Ahojte baby prosim vas pomozte mi.Neviem si dat rady s podbradnikmi.Neviem co sa tam vysiva (ci len datum a meno alebo aj nieco ine) ,ci maju byt dva alebo staci jeden velky.Prosim o radu.Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj.Ja som na podbradníky vyšila mená aj dátum a srdiečka..pozri album.Wal
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
ahojte ja píšem len svoj názor na podbradníčky mne sa to nepáči je to na smiech aj ked sa je so spoločného taniera, viem že je to zvyk ale mne sa to zdá trápne, toľko môj názor. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
elise, samozrejme, že každý má na to svoj názor :-| . Keď máš naozaj formálnu svadbu v kruhu ľudí, ktorí nemajú zmysel pre humor, srandičky a tradície, ktoré klasická svadba väčšinou obsahuje, tak ti podbradníky môžu byť trápne :-. . Ale keď máš svadbu, na ktorej máš pozvaných ľudí, ktorí su ti bytostne blízki, myslím že je úžasné, keď ti pomáhajú pri vytvorení tzv. svad.programu: od pozametania si pred vlastným prahom, prenesesenie nevesty cez prah, prvé stolovanie v novomanželskom stave(s vtipnými textami na podbradníkoch),hladanie nevesty podľa nôh, jej únos, metlový tanec, čepčenie.... :-N To som všetko zažila na iných svadbách a prináša to úžasnú atmosféru a stmeľuje to sv.hostí dokopy. ;-) Takže to je napr. môj názor a predstava, čo určite na mojej svadbe nesmie chýbať! :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?