Môj nastávajúci je Grék. Ako s jeho otcom?

Profilova fotka
mile baby,mam taky mensi problem(dufam ze z toho nebude vacsi) :-S takze zijem v Grecku uz 5 rokov a nie vzdy som to tu mala lahke.Pred rokom sa mi vsak zmenil cely svet a to vdaka cloveku ktoreho som stretla ked som uz v lasku nedufala.Aj po roku sa pozerame jeden na druheho rovnako zamilovanymi ocami ako v prvych dnoch a este viac. :-D Moj priatel je Grek a urcite poznate poznamky na ich adresu ze su neverni ako vsetky juzanske typy.No nastastie moj je svetlou vynimkou(poznala som ho uz predtym ale len v ramci priatelstva,lebo v tej dobe sme boli obaja zadani) x-) aby som velmi neodbocovala od temy.spoznala som aj jeho rodinu,ma jednu sestru ktora je ok,maminku nema zomrela pred 8 rokmi.no a jeho otec je kapitola sama osebe. :-| doteraz som myslela ze je vsetko ok,ale predvcerom mi povedal nieco co ma velmi zosmutnilo.moj priatel sa toho rozhovoru nezucastnil,jeho otec si ma oddchytil v spravnej chvili.najprv sa ma spytal ako vidim svoju buducnost s jeho synom,tak som mu povedal pravdu a to ze ho lubim ako nikoho na svete a ze uvazujeme o svadbe.na to mi povedal aby sme si to dobre rozmysleli.potom sa do mna pustil ze tu v Grecku maju cudzinky zlu povest,ze neviem dobre po grecky(sama som sa z knizky drvila a viem aj citat,ok nehovorym ako vysokoskolsky vzdelana grecka buchta,ale aj napriek tomu sa dohovorim,a ze mam rodicov daleko.....a oni su tu uzavreta komunita a podobne brepty.rozhovor ukoncil tym,ze jeho synovy radsej nemam nic hovorit,a ked sa budem chciet porozpravat tak mam kludne prist za nim.nakoniec nas chcel pozvat aj na veceru 8-( popritom dva-tri dni predtym sa pytal syna ako napredujeme a povedal mu ze ak to so mnou mysli vazne tak mame pokrocit vpred(cize sa zobrat)vazne neviem co si mam o tom celom mysliet som z toho smutna :-( co mam robit a ako sa mam k jeho otcovi dalej spravat?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Monika a co ak je to len z jeho strany skuska? Co ak ta chce len preverit, ci ho naozaj milujes, ci sa pri prvej takejto poznamke nezlaknes a neujdes? Ak tvojmu priatelovi naznacil, ze sa mate vziat, tak to asi tak chce... A ak ho milujes, tak si ho vezmes, aj napriek tomu, ze by ta za to malo nenavidiet cele Grecko (co sa urcite nestane :-D ), ved manzelstvo je o vas dvoch a vasej buducnosti... Myslim si, ze si z toho tazku hlavu robit nemusis, ale ak by to zo "svokrovej" strany pokracovalo, tak potom sa o tom porozpravaj aj s tvojim nastavajuci, pretoze sa to tyka aj jeho. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
monika, mozna te chtel upozornit, ze to nebudes mit lehke, pokud se vezmete a ty se rozhodnes zit tam. Co se tyce jazyka, ten za par let vypilujes a nebudes mit problem, ale co se tyce jine kultury a jineho zpusobu zivota, to by mohl byt problem. Treba se otec tveho pritele boji, ze to nezvladnes, nezapadnes a zlomis mu srdce, protoze od nej odejdes .... Ja bych to svemu priteli rekla a popovidala si o tom, ale jak pise gabriela, hlavu bych si z toho nedelala a nechala bych tomu volny prubeh
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem vam holky ze ste mi povedali vas nazor,samozrejme ze som mu to povedala este cestou domov,tiez z toho bol prekvapeny.oni dvaja ako otec a syn maju dost spatny vztah,aj mi povedal ze urcite ma otec aj svoj podiel na tomze mam ochorela z tolkej nenavisti a ze aj ked boli oni ako deti mali tak si spomina ze mame chodili dost zakerne listy zo strany manzelovej rodiny od svokry....atd nic-moc :-( otec sa na ich vychove nepodielal vsetku lasku dostali od mamy on ich zabezpecoval financne,nikdy im nic nechybalo ale peniaze tiez nie su vsetko?! moj priatel sa s tymto stavom zmieril jednym uchom dnu a druhym von,ale kedze ja som vyrastala v milujucej rodine je to pre mna dost tazke,to len tak prehliadat tieto zakernosti.ved nasi sa este aj po 30 rokoch idu do super marketu ruka v ruke :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Monika, tak ako ti poradil tvoj priatel, jednym uchom dnu, druhym von. Ak sa vezmete, tak si na to budes musiet zvyknut. Ale drzim ti palce, aby si bola silna a netrapilo ta to! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem ti Gabi :-) ,asi ozaj nemam inu moznost a aj priatel mi slubil,ze ak sa to zopakuje tak sa ozve.Otec neotec. vypada to tak ze az sa vezmeme tak budem mat svokru a svokra v jednom =-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?