Len to NAJ na svadbu z celého Slovenska. Poraďte

Baby prosim dajte tipy, kde by sa oplatilo ist pozriet.. Ci uz salony, ubytko, restika alebo celkovo hotely, penziony, vynikajuce sluzby - aj obchody s ktorymi ste nadmieru spokojne. Najdrahsie alebo lacne.. len nech je to krasne.. Co sa fakt oplati vidiet... Kdekolvek. Kamoska ktora pracuje v amerike chcela aby som jej dala nejake tipy. Ked pride tak pojdeme popozerat a chcela by som fakt nech sa oplati tam ist. Dakujem za pomoc :-)
Odpovedať
no tak baby.. ved je tu tolko nevesticiek ktore uz maju svadbu za sebou.. a tiez ste mali urcite niektore nieco reprezentativne.. tak sa pochvalte a prehanajte .. a tie co si este len vybavuju svadbicku tak urcite tiez poznate nejake tipy kde by ste chceli mat svadbu.. alebo sa vam nieco pacilo.. mozu to byt priestory na fotenie.. aj exterier.. alebo super obchod kde mali vela prekrasnych veci, ktore sa inde zohnat nedaju.. alebo ubytovanie na ktore sa nezabudne ci vynikajuce jedlo v restauracii, ktora vynimocna... cokolvvek co stoji za spomenutie. fakt budem povdacna x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ja nechcem vyhladavac.. su tu temy ale vzdy sa to tyka roznych konkretnych miestnosti.. bola by som rada aby sa tu spomenuli fakt len tie naj.. keby som mala precitat vsetky temy kde sa pise aj ze neboli spokoji a pod tak dik.. na to cas nemam.. a ja nechcem len miestnosti ja chcem vsetky NAJ sluzby na celom slovensku.. tak taka tema tu nie je
Odpovedať
ahoj minam, taka tema, aku si založila, tu ešte nie je, ale slovo "naj" je dosť relativne slovičko, lebo to, čo je pre mna naj, nemusi byt naj pre teba. mne sa može pozdavať nejaky svadobny salon, kde maju podla mna len tie naj šaty, a tebe sa zas pozdavať nemusi, lebo šaty sa ti tam nebudu pačiť. a možem ti povedať, čo je NAJ v Nitre, ale tebe, kedže si z Myjavy (teda tak to mas v profile), to nemusi moc pomoct
Odpovedať
ja rozumiem. ale tu ide fakt o nieco honosne velke pekne krasne.. NAJKRAJSIE.. ja chapem ze kazda mame iny pohlad na saty to je jasnacka.. ale snad priestory restiky a hotela vie kazdy usudit ci su reprezentativne alebo su ako z minuleho storocia.. ja som nebola vsade a preto by som rada aby nevesticky z celeho slovenska tam kde byvaju dali tipy co v ich okoli stoji za to aby si to niekto vsimol. snad je teraz jasne o co mi ide. a do ip som dostala uz par zaujimavych tipov, takze tato tema ma zmysel.. ved sme tu na to aby sme si pomohli a ja pomoc potrebujem.dakujem teda vsetkym ktori daju nejaky zaujimavy tip.
Odpovedať
babulky dakujem zatial za vsetky krasne tipy co ste mi dali.. zajtra to prejdem.. ale len na male pozretie ma niektore velmi prekvapili.. na slovensku sa najde tolko krasnych miest.. a aj firmy to je parada.. ak budete chciet tak sem dam potom to co ste mi dali do ip.. je to parada.. niektore veci fakt stoja za to aby sa ludia o nich dozvedeli.. a vedela by som si v niektorych predstavit aj slovensku svadobnu cestu.. taky oddych. paradicka.. fakt diky moc a mozete posielat dalej.. velmi sa z toho tesim.. som dokonca ukzala nieco aj drahemu a budeme spolu sediet a nieco si vyberieme na nejaky vikendik alebo tyzden.. podla mna sa oplati.. len tak dalej :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mimam: urcite nás informuj:)
Odpovedať
discomaniak neboj urcite dam vediet nejake zaujimave tipy.. ale myslim ze aj sem by sa mohli pridavat.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ano mohli ale nesmies vkladat kontaktne udaje, ziadne tel. cisla ani webstranky (cele)
Odpovedať
no tak to je pohodicka.. to teda sem dam par skvelych tipov z tych vasich :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?