Koľko lietajúcich lampiónov na svadbu? Poraďte

Profilova fotka
na zaklade akeho kriteria mam kupit aky pocet lampionov? poradite? dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala 8. 10 by bolo ideálne. mali sme cca 60 ľudí. ani nie polovica išla von púšťať. ale je pravda, že dosť ľudí bolo starších a nemalo pre to pochopenie. niektorý zas pozerali len z balkóna. je to asi individuálne.
Odpovedať
my s drahym si vypustime 1 - 2 v tvare srdca pre stastie :-)
Odpovedať
aj ja chcem len ja a drahy
Odpovedať
Profilova fotka
kocky nechcem kazit naladu ale tie lampiony velmi znecistuju okolie a sposobuju poziare,navyse su absolutne neekologicke ale to vam dojde az jedneho dna ked budete mat deti...ja viem je to nadherne ked sa vypustaju ale uvedomte si aj ich druhu stranku. dakujem ;-)
Odpovedať
my mame 120hosti a 120lampionov...neviem ked uvazujes iba pre vas tak to mozte urobit aj iny den ako svadobny...ak lampiony chce mat na svadbes tak minimalne 6ks...aspon pre vas, svedkov a pre st. druzicku a druzbu alebo kto je pre teba podstatny v ten vecer...vypustat dve baloniky sa mi zda trosku divne...ale tak je to iba moj nazor...
Odpovedať
Profilova fotka
baby..ale to viete, že ak ich chcete vypustiť viac ako 30 tak to treba niekam nahlasovať?
Odpovedať
my sme mali desať pre hostí a jedno srdce pre seba,,,,kamoška malal zase dvadsať a srdce pre nich a pre rodičov... :-) :-) :-) :-) čo sa týka ekologie tak z vlastnej skúsenosti viem že sa rozloži po troch dnoch a ked prší tak aj skôr, ked sa pozriem na igelitové veci po kraji Hroma čo teda sa nerozloží tak lahko asi tak :-D :-D :-D ja chodím nakupovať s plátenou taškou :-D :-D :-D konkrétne my sme si boli na druhý den pozbierať lampiony ak sa správne vypustia tak vyštartujú hore vyslovene a približne aj tam dopadnú...nahlasovať treba od 5O ks na stopro
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali dve srdcia,ja a manžel,no môj neodletel,neprúdil tam vzduch,je lepšie ich pustit na otvorenom priestranstve
Odpovedať
Profilova fotka
Hmm my sme mali 90 hosti a lampionov 30, lebo jeden clovek to zapalovat nemoze, musia byt minimalne dvaja, a aj to teda ked sme mali do trojice prakticky tak aj tak uz niektori mali "nafuknute" a nevedeli ich udrzat. Podla mna jeden balon na troch akurat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?