Hľadáme lacný nocľach pre hostí v Košiciach

Ubytovanie v hoteloch, penzionoch aj tych malo hviezdickovych je nesmierne drahe. Neviete nahodou niekto poradit lacne ale slusne byvanie v centre Kosic na august 2013? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
skus internaty na ferka urbanka alebo na bozeny nemcovej, maju celkom pekne izby a dobre ceny, plus je to v centre.. mozes si vybrat lepsie izby hoteloveho typu alebo take tie pre studentov.... daj si do google a uvidis
Odpovedať
Profilova fotka
@janulick85 my sme objednali ubytovnu na medickych internatoch...velmi pekne izby a noc 9 eur...
Odpovedať
Profilova fotka
@janulick85 V Kosiciach nieje ziaden vyber ubytovania pre svadobnych hosti. Jedina volba su internaty. Pripravujem si kazdorocne dovolenky po celom Slovensku a Kosice + okolie trpi neskutocne na ubytovacie kapacity v cenovej relacii 8-12 €.
Odpovedať
My sme našich ubytovali tu: http://portal1.ives.sk/portal/page?_p...
Odpovedať
@mmminerva dakujem, skusila som, vobec mi nenapadlo ze by sme mohli zajednat aj internaty!
Odpovedať
@mmminerva dubaik, tvoje tipy su velmi helpful, neviem co by som bez vas bab robila, svadbu koordinuje zo zahranicia a doma sa davaju pokyny ze kam ist a co pozriet :-) tato stranka je nad zlato!
Odpovedať
@dubaik1985 tvoje tipy su velmi helpful! Chcela by som ale vediet ci kvalita izieb je vsade rovnaka. To ubytko v internatoch je viac takeho hoteloveho tipu ako studentskeho? Som rada ze vas mam baby, bez vas by som bola uplne stratena. Svadbu koordinuje zo zahranicia a ked da niekto nejaky tip, tak nasi pojdu, pozru sa a popytaju... :-)
Odpovedať
@it ahojky, dakujem za dobry tip. Lokalita je super a boli ste vy, resp hostia spokojni s ubytovanim? My sme mali povodne ubytovat ludi v Penzione Grand ale komunikacia medzi nami a majitelom bola otrasna... Tak sa zdalo ze nema zaujem ubytovat 20 ludi a pan mi na telefone povedal ze nevie ci sa mu koli jednej noci pre nasich hosti oplati zabit cely vikend :-(
Odpovedať
Naši boli spokojní. Aj keď bolo vtedy veľmi horúco a mali izbu pod strechou. Izby sú prerobené pekné, v cene boli aj raňajky. Ubytovávame tam aj našich známych keď príde väčšia partia. Neviem ale akú kapacitu majú treba zistiť. S komunikáciou s nimi som nemala žiadny problém. Tiež som mala hostí len na jednu noc a všetko v pohode.
Odpovedať
Profilova fotka
@janulick85 som rada, ak mozem pomoct :) rovnako aj ja som celu svadbu organizovala zo zahranicia...:) mamka sa tam bola pozriet, tak vraj su pekne izby...je to skor studentskeho typu, ale myslim si, ze ak nemas narocnych ludi, tak budu spokojni....:) teda, ja som tiez zvedava na reakciu nasich ludi, nakolko su z BA :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?