Viete o dobrej hudbe na svadbu v Trenčíne a v okolí?

Hladame hudbu na svoju svadbu ale akosi sa nam to nedari, DJ si nezelame najlepsie by nam padlo nejake to kvarteto co vie spravit zabavu a vie i do bre a hlavne nie falosne hrat i spievat.Zienky prosim Vas velmi pekne poradte mi niekoho. Vopred Vam dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Úplne bez obáv a úprimne odporúčam Janne Band. Sú skvelí. Mne ich odporúčala moja kamarátka, skúsila som ich a vôbec neľutujem. Bol po nich dosť veľký dopyt. Naozaj odporúčam. Tak nech si dobre vyberieš a prajem krásny svadobný deň a šťastie v manželstve.
Odpovedať
ahoj ja viem o niecom fajn sesterka mala svadbu a boli skvely ak ti mozem odporucit link na Facebook skukni isto neolutujes ak som pomohol som rad ;-) http://www.facebook.com/pages/Duo-Smi...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mozem jedine odporucit bratov vavrušovcov z Nemsovej http://www.bonusweb.sk/ Su to dvaja mlady fesaci, hraju spievaju skoro bez prestavky, aj pocas jedenie, ze neni uplne trapne ticho. Vtedy chodia pomedzi stoli a hraju na harmoniku a ozembuch. Takze dvaja dokazu, to co styria. A aj cenovo su prijatelni. No maju uz dost terminov obsadenych, kalendar maju aj na webe. Tam si zitis, ci su este volni. Vela stastia pri hladani, no důho s tym neotalaj! ;-)
Odpovedať
Mne sa zasa Vavrušovci až tak nepáčia. Bola som na svadbe kde hrali a nebola som nejako nadšená. Bolo to priemerné a počula som už aj lepšie kapely.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?