Svadobná kapela z Košíc a okolia. Máte skúsenosť?

Profilova fotka
Ahojte baby, chcela by som sa poradit. Na svadeu by sme chceli mat zivu hudbu :-) lenže neviem a nemam ani nikoho v okoli aby mi poradil niekoho v KE.Bola by som velmi rada keby ste mi s tymto ,,helfli,, a poradili niekoho, kto je tu v KE dobry a ake mate skusenosti.Diky.Ivka z Ke :-)
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... skús pozrieť v týchto témach ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
To som opät ja babenky, chcem sa este opytat ci nemate skusenosti so skupinou Pavelcakovci z Kosic,aky su na svadbach a kolko to asi tak cca stoji, alebo ludove subory ako su Carnica, Hornad a pod. V KE. :-)
Odpovedať
pavalekovci su špica vrele odpuručam len su trocha drahy ale stoji to za to
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Milos, viem ze Pavelcakovci su perfektny bola som na plese kde hrali a boli super len neviem kolko stoja. :-( Ked nikde ani nemaju cennik a dohodnut sa s nimi tak sa len na nich skontaktovat..Nevies asi v akej cenovej kategorii sa pohybuju? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Subory su dost drahe, ale zasa neopakovatelne. Ide to okolo 10 - 15 tisic zalezi od poctu hudobnikov. Treba sa ale informovat. V jedno z tych suborov som stravila par rôckov...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Ahoj všetci. Ak môžem poprosiť, nepošlete mi nejaké kontakty na hudbu? Predstavujeme si niekoho, kto zahrá ľudovky, ale aj niečo pre mladších na zatrsanie. Ďakujem veľmi pekne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?