Skupina Gerock na svadbu. Máte kontakt? Ako hrajú?

..baby cawte..prosim vás, má niekto kontakt ma skupinu Gerock? please, poslite kontakt cez IP..alebo aspon cez koho sa mame na nich nakontaktovat...mala ich niektora na svadbe? kolko pýtajú, ako hrajú a podobne...please..
Odpovedať
Profilova fotka
tu je tema, kde sa bavia vseobecne o hudbe na vychode : http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
..oki, idem pozriet..
Odpovedať
..no, ale na Gerock tam neni ziaden kontakt :-S
Odpovedať
Profilova fotka
ved ok, ale sak napisat tam mozes, mozno ich bude niekto poznat ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
ja budem mat tiez gerock :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ahojte nevesticky..potrebuje este niektora z vas tel.cislo na Gerock?oni nam hrali na svadbe..a hrali bozsky..takze vam ich doporucujem.. x-)
Odpovedať
ale Gerock uz nieje rozpadli sa
Odpovedať
andulka22 a kedyže sa to rozpadli? Viem, že majú nejaké akcie
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte babenky. neviem ci gerock existuje alebo nie, ale viem o tom, ze slubili babam, ze pridu im hrat na svadbu, samozrejme ustna dohoda, ziaden papier a dva tyzdne pred svadbou babenke povedali, ze jej poslu nejaku nahradnu skupinu, lebo ziskali lepsi kseft. a pocula som taketo veci od viacerych ludi. skuste si najprv pozistovat veci na danu skupinu a tak to rieste dalej, aby ste nemuseli zazivat tyzden alebo dva ba dokonca na svadbe soky. mne hrala pyramida.
Odpovedať
Ahojte nevestičky, to o skupine Gerok som to tiež počula. A úplne súhlasím s ,, mosotko ,, dávajte si veľký pozor, akú skupinu si beriete na svadbu, lebo skupina je podľa mňa najdôležitejšia vec na svadbe. Niečo podobné už pár krát zrobila kapela Roland a aj kapela Juno z Čirča, mali lepšiu ponuku tak za seba poslali hrať, oveľa mladšiu a začinajucu kapelu, ktorá sa prišla na svadbu len niečo nacvičiť, úplne ju pokazili. Toto sa určite nerobí, keď sa raz niekomu niečo sľúbi tak nech to je tak, ako bolo dohodnuté. Prajem veľa šťastia .
Odpovedať
Od toho sú predsa zmluvy,ktoré vystavia skupiny pri dohode. Sú predsa robené preto, aby obe strany boli kryté. A tým, že skupina zoberie ešte aj zálohu, tak tvrdenie typu " zobrali lepšie platenú akciu u mňa neobstojí. Zasa na druhej strane, kto už dnes dohaduje skupinu pol roka rok pred svadbou len ústnou dohodou? To sa vám kľudne spí?Nečudujte sa, že kapela ak vám nie je zaviazaná žiadnym papierom o dohode, si nájde za ten čas akciu za lepšiu sumu.Sk. Gerock resp. Mareka a Silvu poznám osobne...
Odpovedať
Profilova fotka
marika113 - ja som mala taku info, ze gerock vobec zmluvy nedava, a fakt je to len na tych ludoch, ci si ju asi urobia alebo im budu doverovat.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Pre mosotko: S Marekom a Silvou vychádzame celkom fajn.Neviem či dávajú zmluvy alebo nie, nikdy sme sa o tom nebavili. Každá skupina by Ti mala dať na požiadanie nejaký papier v ktorom sa Ti zazmluvní na ten-ktorý termín a určíte si nejaké pravidlá, ktoré samozrejme podpíšete.Vlastne aj oni sú tým pádom krytí, že sa s Tebou dojednajú pár mesiacov pred svadbou, odmietnú ďalšie kšefty a Ty im potom pred svadbou nepovieš, že máš lepšiu hudbu. Alebo gáža.... Odkiaľ Ti potom dokážu, alebo aj Ty im na akej cene ste sa dohodli??? Veď je to normálne nie? Postup ako hocikde inde. Moja rada..Ak Ti skupina zmluvu NECHCE dať,/a teraz nemyslím Gerock, ale všeobecne skupiny / v tom prípade by som si dala velký pozor. Ale každej kapele záleží na tom, aby získala kšeft, takže viac-menej s tým by skupiny problém nemali mať. Bez papiera a podpisu záleží už len na ľudskej dôvere.A vieš ako to chodí.Neber to teraz osobne, to vôbec nieje myslené na Teba ,ale hovorí sa "never ani vlastnému bratovi"Tak prečo potom veríť cudziemu???
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som pocula, ze Gerock je straaasne drahy....no a ako citam, tak aj nezodpovedny.... :-S
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
gerok????nikdy....uz too neni stary gerok co pocuvate na cd....asi tolko....
Odpovedať
No to máš pravdu presne tak ako skupiny Juno a Roland. Niekedy to boli veru skupiny s velkým S a teraz lem pozostatky .
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
No kontakt.kto hľadá,nájde tak ako my stačí mať správnu obuv a môžu byť aj chromé nohy Geroc´k ich roztancuje však Martinka?Ak tak komplex Hviezda, Teatro v Humennom hrajú často chodievame tam radi stali sa súčasťou rodiny Nerorpadli sa hrajú už dobrý 25 rokov,určité zmeny v zložení boli,sú ale kapelník Miťo to hravo ukočíruje.Čo sa týka ceny no každá sranda niečo stojí.Nemyslím si že by mali prehnané nároky,v každom prípade tú atmosféru ktorú vytvoria ľudia ocenia.Sisa ma perfekné Kanikuli to klobúk dole ale Marina je šoumenka to zas musí Sisa uznať...To na margo personálnych zmien v súčasnosti.Každý sme iný o tom je život teda doprajme im byť svojskými prajme im všetko dobré,nedajte sa oblafnúť zavisťou
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
a teraz čo? ..babo raď :-) ale nie chcela by som sa opýtať čo si teda myslíte o skupine Gerock?...lebo Cd-čko mi hrá už týždeň a strašne sa mi páčia :-) ale ak tam už nie je tá speváčka tak to som teda na pochybách :-( môžete mi napísať Váš názor?...prípadne kontakt na skupinu ďakujem :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
@valeriami Ahoj, poprosim ta o kontakto na skupinu Gerock. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby. tak prispievam aj ja...kamoska mala pred rokom gerock ak sa nemylim a boli dobri, zabavili sme sa super. viete mi poslat niekto na nich kontakt? a co hovorite na Pohodu z Bardejova a na Gamma?? dakujem za tip :) alebo je nejaka dobra niekde v okoli TV? vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
@valeriami Ahoj, poprosim ta cislo na Gerock..dakujem.
Odpovedať
baby .... GEROC´K?????? no poviem to takto, nenormálna kapela! V dnešnej dobe už takmer nikto nehrá na živo, čo sa o tejto kapele nedá povedať! páni MUZIKANTI, podľa môjho názoru kingovia východného Slovenska 8-) ... papa
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Tiež si myslím, že Gerock sú dobrí. Ale aj Juno. Kamarátka mala zlú skúsenosť so skupinou Rolland z Čirča. Bola som jej na svadbe v lete a to ich správanie sa nedá ani slovami opísať, to by ste museli vidieť. Zo začiatku fajn kým nebolo vypité. Neskôr ten vysoký čo ťahá druhé hlasy sa správal arogantne a namysleno, bubeník trieskal úplne mimo, ten "počerný" to tam ešte ako tak držal a ten čo je vždy v strede ten ryšavo-blonďavý? Toho zaujímali len družičky, vyslovene po nich slintal a oni sa z neho pritom iba smiali. Lebo čo už je na ňom také skvelé? Zrovna vysoký, tmavý fešák to nie je :-D Celý čas hrali playback, zabúdali texty a vtedy bolo vidieť že tam majú nahraté aj hlasy. Proste hrajú sa iba na playboyov a nemajú na to. Aspoň tak som to videla ja a aj názory ostatních hostí čo som vonku počula na fajčiarskej, boli podobné.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?