Kapela Fantom

Profilova fotka
Prosim Vas, ma nekdo zkusenosti s touto kapelou....mam pocit ze jsou ze Ziliny?Doporucili by jste my ji...dekuju
Odpovedať
@shhamrock ja mozem urcite odporucit, zrovna vcera som bola na jednej ludovej zabave, kde hrali, maju siroky repertoar, pekne spievaju a hlavne su fajn ludia. zahraju, co vam na ociach vidia, len aby sa ludia bavili. keby som uz davnejsie nemala zajednanu kapelu a vedela o nich, tak si ich beriem urcite na svadbu.
Odpovedať
Profilova fotka
dekuju pekne, jsem rada, ze jsi venovala my napsat..urcite my to pomuze pri rozhodovani :}
Odpovedať
Profilova fotka
Jeste nejaka nevestinka, ktera ma svatbu za sebou pod jejich vedenim?
Odpovedať
Nevestinka ani nie ale ženích. Takže túto kapelu môžem len a len odporučiť, mal som ich na svadbe a maximálna spokojnosť. Prístup, repertoar, proste všetko. Pozdravujem
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja ich môžem odporučiť.. mojej mame hrali na 50-tke. Zabavili sme sa paráááádne... ľudovky, repeťácke, nestarnúce "kaleráby", ale aj kopec moderných pesničiek.. proste idú s dobou ;-) a hlavne nie sú ako niektoré kapely, že zahrajú 4 pesničky a potom sa hodinu nezdvyhnú zo stoličky, ale pekne bavia ľudí ;-) a hrali na svadbe aj manželovej sesternici. A tiež som bola na jednej svadbe na Orave, kde hrali. Mamina oslava bola na východe. (kapelník pochádza z východu), takže si myslím, že sú otvorení aj dohodám o mieste "akcie" :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mozem vrele odporucit tuto kapelu. Mam s nimi skusenost,lebo hrali na mojej svadbe minuly rok a boli sme s nimi spokojny. Za celu noc sa svadobcania neposadili,pretoze ich repertoar je fantasticky. Bavili sa aj mlady aj starsi. Az nam bolo luto, ked sa svadobna hostina skoncila:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kapela fantom ti zarucene odohra ludove aj disko lavou zadnou ... fakt su sikovny chalani
Odpovedať
Boli sme s manželom na svadbe kde hrali a môžem len potvrdiť vyššie napísané. Super ľudia, super muzika a super zábava až do rána bieleho :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nepočul som ich síce naživo ale len ukážky, ale hudba je to namakaná čo mi potvrdil aj kolega z nášho regiónu ktorý s nimi hral :-)
Odpovedať
je to najlepšia skupina široko daleeko!! určite si ju vyberte ci na svadbu alebo nejaku oslavu !! neolutujete !!!! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mať svadbu v apríly a kapelu fanton sme si vybrali... Teším sa už na nich... ešte som ich nepočula naživo hrať, ale podľa všetkého sú super... I komunikácia je skvelá, snažia sa nám ponúknuť všetko čo len možu a hlavne prisposobia sa požiadavkám... zatiaľ sa nemožem stažovať... su super...
Odpovedať
Kapela Fantom.....Nam budu hrat na svadbe v Marci tak aka bola zabava mozem napisat az potom ale pri osobnom stretnuti bolo vsetko uplnom poriadku, prijemne vystupovanie. Maju dobre napady a vedia sa prisposobit poziadavkam. :-D :-D Zatial sme nad mieru SPOKOJNY 8-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Kapelu Fantom mame zajednanu na august 2014, po osobnom stretnuti mam z nich velmi dobry pocit, su naozaj mili a seriozni pani a verim, ze su zarukou perfektnej zabavy :)
Odpovedať
Mozem odporucit.Skvely ludia
Odpovedať
Kapelu Fantom poznám už niekoľko rokov. Mala som možnosť zažiť ich niekoľko krát za tie roky na rôznych akciách a vždy to bolo supeeeeeeeeerrrrrrrrr :-D ... a ráno bolesti nôh a hlasiviek .... okrem neskutočného repertuáru, sú naozaj skvelí ľudia a hudba ich jednoznačne baví ... je to vidieť, cítiť a vedia to skvele preniesť na publikum, čím zábava naozaj nemá najmenšiu chybu! Jednoznačne odporúčam!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?