Juno a Medium z Čirča - vaše skúsenosti

obdivujem s akým nasadením hrajú sú živelný a vedia roztancovať aj neviem aké drevo. To je to čo potrebujem na svoju svadbu. Čo vy na to? Zažila som skupiny, ktoré nevydržia do redového triezvy resp. sú totálka na mol, verím že to nebude ich prípad ..
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
No Medium sú mladí chalani, Juno sú o čosi starší, ja som ich nezažila aby boli na mol a nehrali. Vychádzajúc z mojich skúseností, sú jední i druhí zárukou dobrej zábavy na parkete :) @lusssy23 ak si mala s nimi zlé skúsenosti, tak menuj a nepíš nemenovaná skupina, ako to renate pomože? a potom, nemali ste s nimi podpisanú zmluvu, kde by ste to osetrili? My sme podpisovali zmluvu s kapelou a v nej sa zmienuje ze v pripade ak nebudu moct príst, najdu za seba nahradu.
Odpovedať
@daja07 akú kapelu máš objednanú ty?
Odpovedať
@renata_179 My máme kapelu Šarm od Bardejova
Odpovedať
naozaj je ťažko vyberať hud.skupinu keď niekto vraví to a niekto iný zase úplný opak. Je pravdou, že ako kapela sú skvelý len čo s tou spoluprácou? http://www.mojasvadba.sk/forum/hudba/... A čo tak skupina Avalon z Ľubovne? Títo sú vraj seriózny a hudbu robia tiež fajn www.skupina-avalon.sk
Odpovedať
@daja07 JUNO alebo Medium už nemali voľný termín?
Odpovedať
No vies, my sme vyberali tak, ze sme si dali dokopy skupiny ktore pozname, ktore mali dobre referencie od kamaratov a znamych, tak sme si zohnali kontakty na nich, a obvolavali a zistovali kto ma kedy volne a ake ma podmienky a tato kapela zareagovala priatelovi najskor a mali volny termin, tak sme sa s nimi hned dohodli. a uz si nepamatam ci Juno a Medium mali volny termin vtedy. :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Moja sestra mala Juno a hrali do bezvedomia az do rana bieleho. Svadba jak lusk! Kolegyni hrali tiez Juno a neskutocna skvela zabava :-) Ja ich mam objednanych tiez, takze sa na to velmy tesim. S mojimi skusenostami mozem len vrelo odporucat :-) No treba si ich objednat skor, pretoze uz maju objednavky aj na rok 2015 :-)
Odpovedať
@lusssy23 ja si pamatam Juno pred 10 rokmi ked hrali, aj ked v trosku inom zlozeni a boli super. No naozaj co som bola na nejakých svadbách alebo iných akciách, alebo ked hrali známym, nik sa nestazoval na tieto 2 skupiny. Hlavne nie na Juno, ludia sa bavili do rana, kazdy bol vytancovany. Ani neviem o nikom v okruhu známych a ich známych, ktorí si ich objednávali, žeby sa niečo podobné stalo alebo žeby boli nespokojní, takže toľko z mojich skúseností. Ine kapely z čirča by som neodporučala, ani neviem koľko ich tam je, ale viacero.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?