Hudobné skupiny v Starej Ľubovni

Ahojte, ake mate skusenosti s hudobnymi skupinami v lubovni? a cenovo su natom ako? Vedia sa naucit aj pesnicky, ktore budem chciet a nebudu ich mat v repertoari? Dakujem velmi pekne za rady
Odpovedať
tak myslim ze cenovo su rovnake zalezi od kvality a čo sa týka pesniciek tak pochybujem aby by sa ti nejaka skupina ucila pesnicky, lebo ak to tak chcel kazdy tak by brali asi tri krat viac ako beru ..... pesnicku urcite nenacvicis za jeden den 8-)
Odpovedať
Jednoznačne hudobná skupina Junior z Kamienky hrali svadbu švagrine a boli úžasní už ich máme aj my zajednaných :)
Odpovedať
A co hovorite na SOUL? ja som rozmyslala o tych. Kolko pyta junior? a Avalon je odkial?
Odpovedať
Profilova fotka
@janakaa789 ahoj tak my sme mali teraz v sobotu ATLETIC a boli perfektni... zabava perfktna ludia sa bavili este potiahli o hodinku dlhsie a nepytali nic naviac.... neboli ani drahy... raz budu ziadani nato ze hraju rok su naozaj dobri .... ODPORUCAM .... ziaden playback, ziadne opijanie ....
Odpovedať
Článok sa načítava...
@dasta21 keď chceš dám ti číslo na JUNIOR a skús zavolať, že koľko zoberu možno trožku viac než iný ale stojí to zato...hraju všeko :)
Odpovedať
zajednavam avalon :) este som ich nikdy nepocula hrat nazivo, ale dufam som vybrala spravne
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
DOMINO z Jakuban :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
zdravím, chcem sa opytať.. tieto skupiny ktoré tu spomínate spievajú po rusnácky, alebo aj normálne po "slovensky"? :-D Na youtube spievajú vačšinou všetko rusnácky..
Odpovedať
určite hrajú aj slovenské .. .:-)
Odpovedať
OK, ďakujem.. ešte zháňam kontakty na tieto skupiny.. Rád by som si zistil ceny a volné termíny.. ak máte kontakty na tieto všetky skupiny mohli by ste mi ich tu napísať? :-) Ešte raz ďakujem.. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?