Dynamix, Medium, Kandráčovci a Rolland z Čirča

Profilova fotka
Ahojte...aké máte skúsenosti so skupinami Dynamix (PO), Medium, Kandráčovci a Rolland z Čirča? :)......a ak viete ako sú približne vyťažení, kedy je dobre ich rezervovať :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@19anniee91 Kandracovcov som chcela aj ja..ale nehraju cele svadby.. max 2-3 hodiny a financne nam dali za ten cas cenu 800 + cesta.. my sme ich uz nestihli obsadit lebo su brutalne vytazeny ale skus urcite Raslavican pokial chces cimbalovu klasiku a ak nie tak skupina PROBLEM z bardejova.. len musis skoro obe zajednavat.. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@19anniee91 Jednoznacne Kandracovci :-) Ale ako pise barborinkax, nehraju cele svadby, ale pridu na 2-3 hodiny spravit taku zabavu, ze vsetci spadnu na zadok. A vytazeni su riadne teda... Koncert za koncertom kompletne vypredane... Keby som sa teraz vydavala, hned si ich objednavam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem pekne každej za radu :) ...Mám už jasno hlavne u Kandráčovcov, budem nad nimi rozmýšľať ako nad dobrým spestrením zábavy :)
Odpovedať
Ja už dávno viem aká skupina je moja najobľubenejšia jednoznačne sú to Kandráčovci milujem ich pesničky a je to super skupina. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@19anniee91 su perfektni ano ale zas ja byt na strane toho kto ti bude hrat celu svadbu.. ja som si to aj potom premyslela ze sice by to bolo spestrenie ale... pokial chces Dj a su aj financie tak si kludne zavolaj aj ich :)
Odpovedať
Ahoj 19anniee91 ...ja som bola minuly rok v maji na svadbe kde hrala skupina Dynamix a aj na plese tohto roku v januari,kde hrali oni a to bola zabava ako sa patri...som sice mladucka,este toho vela nemam schodene,ale mne sa velmi pacili...hrali do rana a hocico,pomale,rychle, ludovky, moderne..jednoducho urobili zabavu...beru 500 eur,ale neviem ci je v tom aj cesta,to fakt neviem...je ale pravda,ze svadieb vela odohranych nemaju,vzhladom na ostatne hudobne skupiny o ktorych sa pise na fore...no o zabavu mas urcite postarane .. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
Boli niekomu hráť Kandráčovci na niejakej oslave, dajte info...
Odpovedať
Profilova fotka
Môžte si pozrieť aj náš profil :)
Odpovedať
Profilova fotka
jednoznačné dobrá kapela s moderným aj ľudovým repertoárom a ako program kandráčovci. Pozrite náš profil
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 1 roku
Dobri den.... Chcel by som sa opytat ake ma niekto skusenosti na svadbe so skupinou Rolland z Circa.. dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Baby trosku skudnite hormon :D ano 2-3h su fajn, rozmyslajte co s celou svadbou, lebo sa nedoplatite ani za jedno ani za druhe... Je vela, veela dobrych skupin aj novych z Circa, nepozerajte len na Rolland, kapiel je vela googlite, na youtube pozerajte... Kandracovci su dobri, ale na celu svadbu to nema zmysel :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
My budeme mať skupinu fantasy su fakt dobry... Spevacka spieva uzasne..perfektnu zabavu vedia spravit ...zavolali nas na jednu svadbu kde hrali a hned som vedela ze ich chceme :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?