Dj alebo živá hudba?

Baby mame svadbu v golden royali Ke zimna zahrada cca 55ludi co je vhodnejsie dj cca 200ecka alebo 6clena ziva kapela 450ecka,co sa hodi viac?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Jednoznacne ziva hudba, s DJ to nema ten pravy svadobny smrnc :-)
Odpovedať
Profilova fotka
na tvoju otazku niet normalnu odpoved. pretoze moze byt dj a spravi ti ix krat lepsiu zabavu ako nejaka skupina kt nevie vycarit tanecnu atmosku. alebo mas na svadbe lenivych ludi a nie su na ludovky - tak tych mozno ziva hudba nechyti tak ako disko vychytavky. takze zvazuj co chces ty sama, akych ludi mas na svadbe, a na com ficia. ja mam dj a viem ze lutovat nebudem:)
Odpovedať
tiez si myslim ze ziva hudba je lepsia, ale zalezi iba na vas...podla mna ziva hudba urobi lepsiu atmosferu, my mame napr. oboje(ale dj zacne hrat az po polnoci), na hudbe rozhodne setrit netreba, no ale to je iba moj nazor na to... rozhodnutie je na vas co by ste chceli viacej... :-)
Odpovedať
ja som zazila aj zivu hudbu aj DJ..pri zivej hudbe mi hrozne vadilo ze je to silene a tazko sa na to tancuje .u DJ to bolo super lebo hral originalne , daju sa aj ludovky a co je asi najvacsia vyhoda hral NONSTOP co pri zivej hudbe je nemozne lebo su tam stale pauzy pre spevaka (ov)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme tiez nad týmto uvazovali, chcela som aj hudbu aj DJ ale to by ma vyslo na 1000 eur :( Zvolili sme DJ , pretoze hud. kapela ti nezahra napr. waka, waka a DJ ti zahra vsetko od ludoviek, cez oldies, funky po hip hop :) Kedze budeme mat prevezne mladsie ročníky , tak sme volili DJ.
Odpovedať
Je to iba na vás dvoch. My sme volili dj, pretože aj nastávajúci hrá. Zažila som svadbu kde kapela hrala 15 minútové kolo a potom pol hodinu sedela ale aj dj, ktorý sa po 2 hodinách spil tak že púšťal 3 pesničky dookola. Ale zasa som videla kapelu o 2 členoch, robili zábavu, ľudia tancovali, spievali zabávali sa a nerobili ani veľké prestávky...
Odpovedať
musite sa dohodnut len vy :-) my sme mali mat zivu kapelu ale koli ich problemom sme nakoniec mali dj a bolo uzasne ludia si pytali viac hudby a hral bez prestavky zo 3hodky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@karolanka pozri sa pripadne sem http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/d...
Odpovedať
Profilova fotka
Vydávam sa 8.10.2011 a tiez riesim tuto dilemu. Ziva hudba je uzasna ale DJ je viac vsestranný. Kedze na nasej svadbe bude viac mladých ludi, asi zvolim DJ. Zahra co budem chciet. Aj ludove, aj moderné a podla mna pre mladých urobí lepsiu zábavu ako kapela. Videla som pár DVD kde hrala kapela... ale na parkete boli len starsie rocniky a to nebolo ono podla mna. Takze urcite doporucim tam kde je vela starsich ludi kapelu a tam kde je vela mladých tak DJ. Idealne je mat na svadbe oboch, ale to je financne velmi nárocne.
Odpovedať
no ja som velmi chcela DJ...ale bude kapela.... ale naštasie maju aparaturu taku že nam budu puštat aj moderne veci :D
Odpovedať
Budeme mať DJ. Sami si chceme zostaviť zoznam toho, čo sa bude hrať a nakoľko tam slovenská hudba nebude, tak by nám kapela nevyhovovala.
Odpovedať
Podla mna zalezi hlavne od toho, co ziva hudba dokaze zahrat, ci je zmerana len na ludovky, alebo aj ine druhy hudby. A potom hlavne, ci dokaze zahrat vsetky pesnicky, ktore sa pacia vam, resp. vasim hostom. My sme mali DJ a ziva hudba - zamerana na ludovky mi skor chybala ked po mna prisiel zenich tam sa mi hodila nejka haramonika na ozivenie. Inak som bola s DJ maximalne spokojna.
Odpovedať
Článok sa načítava...
podľa mňa jednoznačne DJ....zahrá čokoľvek a ak je dobrý, spraví skvelú zábavu. Keď mu povieš aby zahral konkrétnu skladbu, vieš presne ako bude znieť....pri kapele nevieš aké bude prevedenie skladby, majú obmedzený repertoár, ak chce niekto počas zábavy niečo na želanie, tak mu len ťažko vyhovejú....dobrý DJ ti stiahne aj počas zábavy z netu aj modré z neba... Okrem toho DJ platíš jednu porciu a hrať môže aj keď bude jesť. Kapelu máš min. 3-5 stravníkov naviac a keď jedia alebo oddychujú, tak nehrajú... DJ má aj efekty ako svetlá, hmlu a bublinky...to Ti kapela nespraví. Ale zase 100 ľudí...100 chutí... :-) takže si sprav podľa seba :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali kapelu, nikdy som nechcela DJ, mali sme vychodniarsku svadbu a inak ako s kapelou by som si to nevedela predstavit, Tancovali vsetci od 6 do 60, mladi sa bavili snad viac ako na diskoteke. Nenapadlo mi, aby som si isla dat zahrat nieco na zelanie, pretoze vsetko mi vyhovovalo, len pesnicku na prvy tanec nam pustili. Hrali vacsinou ludovky a ja som ani nechcela nic moderne, skorej take hity, ktore nikdy nezostarnu. Nic anglicke, ludia si chceli spievat a preto sa aj viac bavili. Hudobnici presne vedia co maju hrat, vedia ako na to ludia reaguju, a ocenujem aj hranie medzi stolmi, pretoze moja polovica rodiny zo zapadu to nikdy nevidela a skvele sa pri tom bavili a vela ludi hovorilo, ze tak dobre sa na svadbe este nezabavali. A myslim, ze ked chce niekto zahrat konkretne pesnicky, tak keby to povedal dopredu, hudobnici to nemaju problem nacvicit. Ale kazdy podla pocitu :-)
Odpovedať
my sme mali DJ-a vobec nelutujeme, ale tiez si treba vybrat toho spravneho... ten nas napr. hral cez prestavky na harmonike ludom pomedzi stoly a v podstate oddychoval velmi malo a co je najdolezitejsie na konci svadby (rano o siestej) sme mu platili s usmevom :-)
Odpovedať
jednoznačne živá hudba........... je to nenahraditeľné s DJ.............. ver mi a prestávky sú potrebné, ktorá b y vydržala spievať 9-10 hod?? ale medzitým hrajú CD, takže hudba frčí vždy
Odpovedať
my mame tiez dj. uz len z toho dovodu ze ten ti zahra vsetko co len chces. ziva kapela povacsinou hrava ludovky a cesko slovenske pesnicky sem tam aj nieco zahranicne. mladych ludi na parket skor vyriahne moderna hudba. a tak isto po financnej stranke je podla mna dj vyhodnejsi. ale je to cisto na vas dvoch..
Odpovedať
Profilova fotka
kedze mame najma mladych ludi, rozhodli sme sa pre dj-a. kapela pyta viac penazi a ma len svoj repertoar, naopak dj zahra cokolvek. a dokonca existuju aj taki multifunkcni, ktori ti vedia aj zahrat a zaspievat ludovecky a plus striedaju tanecne kolecka - to je asi najidealnejsie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ako sa hovori "kolko ludi, tolko chuti". Spravna odpoved na tvoju otazku neexistuje, pretoze kazdej z nas vyhovuje nieco ine. My mame DJ-a najma z dovodu, ktory tu uz niekolko krat nevesticky spomenuli, ze DJ nam zahra vsetko, co si budeme zelat, zatial, co kvalitna ziva kapela sa vacsinou specializuje na jeden, mozno dva zanre. Dali sme si na vybere zalezat a nas DJ bez problemov aj co to odmoderuje, zabavi, ak si prinesieme napr nase fotky, bude nam pustat videoprojekciu... Teda nie je to len o tom, ze zalozi cd a nic nerobi. A kedze my sme mali stanoveny financny strop, ktory sme ochotni za hudbu minut, tak nebolo o com... Na poslednej svadbe, kde som bola ako host, zaspieval spevak par pesniciek taaak falosne, ze sa nedalo tancovat : :-p Toto, ani vela inych rizik, mi pri DJ-ovi nehrozi.
Odpovedať
Nedavno som bola na svadbe, kde sa striedal DJ s cimbalovou muzikou, muzikanti zahrali aj mimo tanecnych kôl a ludia sedeli a spievali. Bolo to super, preto to tak budeme mat aj my.
Odpovedať
Profilova fotka
Cafte baby, pozna niekto skupinu PETOBAND z TN? No ja som chcela ziju hudbu, ale nevedela som nikoho zohnat, tak som si zarezervovala DJ. Ale dnes sa mi naskytla prilezitost, ze na nas termin je este volna tato skupina, len absolutne netusim ako hraju. Z pocutia, co boli teraz cez vikend hrat v penzione mojho znameho,kde bola svadba, tak ich vychvalil, len by som potrebovala viac nazorov. Je to sice viac penazi,plus by som prisla o zalohu na DJ co sme mu uz zaplatili, len neviem ci to rizknut a ist do toho. Dakujem
Odpovedať
ziva hudba :)
Odpovedať
Hello baby, my uz to mame za sebou a jednoznazne vravim zivaaaaaaaaaaaaaa hudba, ano je to financne narocne, ale stoji to za to .... ak mate este cas na svadbu tak odporucam skupinu ESPRIT, su naozaj zohrati, parket na nasej svadbe bol stale plny za co im dakujemeeeeeeee :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ziva hudba s vlastnym pultom, takze zastupia aj DJ :-D
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?