Svadobný hostia. Myslíte že 30 je málo?

S priatelom sme planovali zavolat celu rodinu ale zistili sme ze by to bolo aj 70 ludi a taku velku svadbu mat nechceme. Tak aby sa nikto neurazil tak sme sa dohodli ze si zavolame len rodicov, starych rodicov, krsnych a par kamaratov....myslite ze je to ok? mali ste aj vy niektora taku mini svadbicku? :)
Odpovedať
Profilova fotka
45 ľudí... a bolo úžasne :)
Odpovedať
naša bude o 20 ľuďoch :-) a bude krásna!
Odpovedať
Profilova fotka
:-) my budeme matť cca 30 v pohode stačí aj tak to výde dostttt penazí
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tiez zastancom skor mensej svadby, my sme mali sice svadbu v zahranici, ale po navrate oslavu s najblizsou rodinkou, bolo nas 18 + 3 deti + 3 muzikanti a bolo super, uz davno som sa tak skvele nezabavila
Odpovedať
Profilova fotka
nas bude spolu 20...dufam, ze sa zabavime :D
Odpovedať
Profilova fotka
my na taku svadbu ideme zajtra a uz sa velmi tesime :) bude to tiez 30 ludi, noprevazne mladi, kedze snubenci zvysku rodiny poslali len oznamka a na svadbu si pozvali okrem rodicov, surodencov a najblizsich pribuznych (s ktorymi su v pravidelnom kontakte) pomerne dost kamaratov. tak verim, ze to nebude vyzerat akokeby to bolo malicko, ale zabava bude perfektna ako keby bolo aspon 100 ludi :-D
Odpovedať
Profilova fotka
keby som mohla vrátiť čas tak by som chcela presne taký pocet.ideme mať 70 hostí a je s tým kopa starosti.je iba na tebe či ti tá zvyšná rodina nebude chýbať vo váš veľký deň.
Odpovedať
Profilova fotka
30 ludí je minisvadbička??? :-D :-D :-D :-D my budeme mať svadbu na budúcu sobotu a bude nás 14 :-D
Odpovedať
aj my budeme mat cca 30 ludi ... tesime sa a dufame, ze zabava nebude viaznut :-)
Odpovedať
Nas bude 16 a velmi sa na to tesim :-)
Odpovedať
jooj nas bude 30 a to by som este aj viac okresala, ale zial sa neda ...a aby to nebol spolok geriatrov, pred polnocou pridu este dalsi kamarati :)))) hmm...tiez by som si radsej pozvala toho, koho my chceme a nie toho, koho musime lebo je to rodina...ale je treba robit kompromisy :))) aspon nebudeme platit za tri pary, lebo pridu neskor az na zabavu :DDD a stare tetky pojdu do postele...a potom party az do rana, ziadne divadielka so zvykmi, ziadne cepcenie.... niiic len paarty :DDD
Odpovedať
Profilova fotka
nás bolo 25 z toho 2 deti a 2ja chorí, tancovali sme až do 6 nata_ hmm...tiez by som si radsej pozvala toho, koho my chceme a .......... keď niekoho na svadbe nechceš tak ho nevolaj len preto že je to rodina a podobne. Svokor chcel volať svoju sestru ktorú som v živote nevidela a ani so o nej ani nepočula, taktiež pár bratrancov s rodinami... hneď som to zatrhla aj keď to nebolo jednoduché. kočky nezáleží na tom koľko vás bude ale ako sa viete baviť držím vám palčeky aby všetko dopadlo tak ako si predstavujete a aby ste si to poriadne užili ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
my budeme mat 25 ludi,len tych najblizsich a sme radi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mat tiez asi len 20 ludi a to ani neviem, ci sa dostavia vsetci... ale i tak to bude nadherny den... ved pre kazdu nevestu je tento den D, tym najkrajsim... alebo sa mylim?
Odpovedať
Ja som bola na svadbe, kde bolo hostí 14...takže sa dá aj menej :-)
Odpovedať
My sme mali tiež "len" 30 hostí a bolo super...dokonca nám DJ povedal, že sme mali lepšiu zábavu ako na väčších svadbách. Je to vo veľkej miere aj o ľuďoch, ktorí sú na svadbe - či sú veselí, radi tancujú a zabávajú sa. My sme pri pozývaní nestavili na kvantitu ale na kvalitu a skutočne sme okrem rodiny pozvali len ľudí, ktorých máme radi a často sa s nimi stretávame. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
nás svadobčanov bude 10 dospelých a môj synček (4,5r.) a fotograf s asistentkou tí by mali zostať aj na večeru.. A zabavíme sa aj tak..:-)
Odpovedať
Nas bude cca 35 a to som sa chcela zmestit do 20...takze podla mna 30 uuplne staci ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nas bolo tiez 30..a mali sme to presne tak,ako planujete..cize rodicov,starych rodicov,krsnych rodicov,surodencov s rodinami,a par kamaratov..sice sa cast rodiny urazila,ze sme ich nepozvali,ale to je o ludoch,nikdy nevyhovies kazdemu..ale ja by som nemenila ani za nic,svadba bola presne podla predstav,mali sme tam ludi srdcu blizkych,a o tom to je..o krasnej spomienke :-) a dalsie pozitivum malej svadby je,ze sa da krasne vyhrat s vyzdobou,darcekami pre hosti..mozes si dovolit viac zainvestovat aj do menu,kedze hosti je menej..a ja som si dokonca stihala aj napiect,kedze pre 30 ludi toho nebolo treba vela:)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali 20 ludi, z toho bolo 11 kamaratov a nemenila by som za nic na svete :-) bolo super od rana, ziadny stres, pohodicka a domov sme dosli o pol 6 rano :-)
Odpovedať
My sme nerobili klasicku svadbu, mali sme 27 ludi a jedno babenko. My, rodicia, stari rodicia, surodenci, krstny rodicia a jedny spolocny kamarati...a stacilo az az. Netancovali sme iba sme mali take posedenie oslavu po sobasi a boli sme skoro do druhej a to som myslela ze o omsej vecer uz budeme spat :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?