Pozývanie kamarátov na neskoršiu hodinu na hostinu

Profilova fotka
ahojte. nevyznam sa vo vychodniarskych zvykoch,davno som tam nebola na svadbe.chcem sa opytat, tu v bratislave sa tak na 21.00 alebo 22.00 zvyknu pozyvat kamarati, ktorych si nemozeme dovolit vsetkych pozvat na celu hostinu. chcem sa opytat, ci je taky zvyk aj na vychode, lebo ked som to povedala mamke, povedala mi ze je to somarina ako traky a ze u nas sa to nerobi...dakujem
Odpovedať
ahoj, je to bežné, ale ja som na 100 % proti ... ak niekto chce prísť, príde zagratulovať k sobášu. takže je to na tebe + snúbencovi, ako sa zariadite či zavoláte alebo nezavoláte.
Odpovedať
Profilova fotka
ide aj o to,ze rodinny prislusnici nie su nik v mojom veku...najblizsie smerom nahor je teta ktora ma 40...a smerom nadol len moja sestra,ktora ma 21 a bratranci a sesternice ktori maju okolo 16-17...cize ked starki vsetko zabalia o polnoci, ostane tam mrtvo...cize mne by urcite vyhovovalo tam mladych ludi mat od takej desiatej....a uplne v klude im drzat miesta a svedske stoly urcite vsetko pokryju....a myslim,ze aj ich by potesilo prist sa neformalne zabavit a najest...a urobilo by to naladu...len vyslovene netusim ake su zvyky...
Odpovedať
chod do toho, u nas v Nitre je to uplne normalne, my sme pozyvali niektorych kamaratov (ktorych sme tam chceli mat, ale aj kapacitne aj financne by to neslo) od 20.00-21.00, a ludia to brali uplne normalne, tesili sa, ze su tam a my tiez :-) plus im to aj prislo vhod, ze po sobasi este mohli ist domov a nemuseli sa nahanat :-) a dalsia vec, aj ked ides v sobotu von alebo na oslavui, ides az vecer, takze to treba ponat ako oslavu :-) podla mna to vezmu v pohode (co viem, robia to tak uz aj na vychode)
Odpovedať
a tí, ktorí prisli vecer, boli potom tahači zabavy a vydrzali s nami do 6.00 a robili skvelu zabavu, kedze boli najmenej unaveni :-)
Odpovedať
Profilova fotka
presne o toto mi ide...aby to cele neskoncilo o polnoci pri vekovom zlozeni mojej rodinky....len maminka to otrasne preziva....co na to na vychode ludia povedia lebo URCITE to tak nefunguje :-/
Odpovedať
Profilova fotka
@peknekamaratstvo ano samozrejme že je to zvyk aj na východe ;-) kamaráti alebo kolegovia z práce chodia väčšinou po 22.00 ;-) vôbec sa toho nemusíš báť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
super,vrela vdaka :-) snad sa to nezmeni kym ja dojdem po svadbu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
my to planujeme spravit presne tak tiez :) kamaratov z partie zavolat na 22.00, budu mat zvlast stol v jednej miestnosti s prichystanou zabijackou :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?