Ako nepozvať širšiu rodinu na svadbu?

Profilova fotka
Čaute kočky, neexistuje nejaký text na oznámenie, ako slušným spôsobom oznámiť širšej rodine (tety, ujovia, sesternice, bratranci), že ich nemôžeme pozvať na svadbu? Určite to s nimi chceme osláviť, ale až po svadbe vo forme grilovačky (keďže rodinu máme od Ziliny, cez Kežmarok až po Košice). S drahým sme mali dnes ráno básnické črevo a vymysleli sme malú básničku: "Milá rodina a známi, z dôvodu nízkeho svadobného rozpočtu, Vás žiaľ nevieme prizvať do počtu. Verte však, že si aj Vás uctíme a posvadobnú oslavu pre Vás vystrojíme".
Odpovedať
Profilova fotka
a co tak dat im normalne oznamenia bez pozvania k svadobnemu stolu a pak doplnit malou kartickou kedy a kde by sa uskutocnila svadobna grilovacka :DD
Odpovedať
Profilova fotka
@bambulamarika len to je tazko urcit, kedy ta grilovacka bude, nakolko to budeme musiet urobit po častiach - jednu grill party v žiline, jednu v Kežmarku, dalšiu v Košiciach a ešte jednu v Revúcej. Nie v každom meste sa dá urobiť grilovačka, Niekde to bude možno obed, inde grilovačka.
Odpovedať
Profilova fotka
@babulkovo jaaaaj tak daj len normalne oznamenia .... a pak ked bude cas im len das vediet kedy a kde sa kona girlovacka
Odpovedať
Profilova fotka
no my mame tiez velku rodinu a niekorych znamych pozyvame az na nedelny obed a dalsiu cast u priatela na pondelkovy obed (veceru). a asi im aj dame normalne karticku,ze kedy kam ich pozyvame, nech vedia hned na com su :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ja neviem, vyhovárať sa na rozpočet to môže niekoho uraziť 😊 ešte sa vám môže stať že vám ti ľudia budú chcieť prispieť a potom to ešte len bude trapas 😊 my sme to riesili tak, že sme proste poslali oznamka bez pozvaniek. A pozvanky sme mali dva druhy, také že k svadobnemu stolu a také že na "príď si nami dat za jeden/ zatancovať po 20 / 22 hodine. A bolo. Večer došlo dosť ľudí, dali si max za pohárik a nejaký koláč a priniesli nejaký darček vždy, takže expresívne povedané, škodná nebudeš :) a aspoň budeš vidieť komu zo sirokej rodiny stojíš za to aby ti pricestovali zablahoželať :) a som si vsimla že je to stará téma, tak snáď sa inspiruje niekto ďalší ako to dopadlo nakoniec s vami? :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?