Svadobný fotograf - Poprad, Kežmarok a okolie. Poraďte

Profilova fotka
ahojte baby hladam dobreho fotografa z Popradu a okolia - ak o niekom viete, poradte mi prosim. Dakujem velmi pekne
Odpovedať
1
2
6
Ja som pocula velmi dobre odporucanie na Mareka Hajkovskeho z KK. A budem ho mat aj ja. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj jogurtacik, prosim posles mi do IP kontakt na Mareka Hajkovskeho. Aj ja som o nom citala len same chvali. dakujem velmi pekne :-)
Odpovedať
ahojte, aj ja som ho oslovila, ale uz ma moj termin svadby 12.7.08 zadany, poradte mi niekoho schopneho...tak malo dobrych fotografov je v tom poprade?
Odpovedať
Profilova fotka
aj mne moyete poslat kontakt na toho mareka.budem vam vdacna...papa
Odpovedať
Profilova fotka
AHojte babenky, pripajam sa k Vam, aj ja mam Mareka Hajkovskeho na 30.08.08 Videla som jeho pracu, je naozaj super. Viete mi poradit, ktory svadbony salon je v Poprade naj a ktore kadernictvo + vizaz? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj lulu.chcem ta poprosit ci by si mi nedala kontakt na toho fotografa.myslim ze uz bude obsadeny na moj termin-19.7.2008 ale skusim.inac tie pohare biele co mas v albume maju ich vo svite na imiike len za 500sk.sa mi to zda byt dost lacne.ja idem vyberat saty az v utorok aj to idem najprv do kosic lebo tam vyzeraju tie salony supertakze ti neviem poradit a kadernictvo a kozmetiku hladam aj ja.som sice kozmeticka ale nechcem sa malovat sama aby som nevyzerala ako v bezny den.takze ak nieco najdes tak mi daj vediet.dikes.papapa
Odpovedať
Ahoj Lulu, ja som presla vsetky salony v Poprade a naj sa mi zdal salon Sissi, velmi mila pani tam robi, aj ti poradi, ja tam mam uz rezervovane satky. Potom je este vcelku dobry salon na juhu pri novom kostole, myslim sa vola Christin. Ostatne salony dost o nicom.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Katyleho, dakujem za tip, urcite sa pojdem pozriet... A kedy mas svadbu? Uz mas aj nejake veci? Kde ste sa rozhodli? My mame salu - Redutu, hudbu, fotografa, kameramana. Chodime uz ku knazovi - Spisska Sobota, lebo moj partner nema ani krst. Vyzdobu mi bude robit kamoska, co ma na to agenturu - na nu nechavam aj vyzdobu auta, panelaka, kostola.. darceky pre hosti...pre nas podbradniky( ak by si vedela, kde ich viem zohnat, budem rada). Na kolace mam dva, tri tipy - tak tam sa zastavim niekedy februar. Popolnocne mi bude sit jedna znama..no a ostavavaju svadbone ( aj v SPissej Belej je pekny salon, maju tam vsetky saty EddyK) Kupila som si svadobny bedeker - a je to fajn poradca No a tie pohare pojdem pozriet, je to fakt super cena - a kde to je vo Svite? Cislo na fotografa Hajkovskeho pre princess do IP tak zatial
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj lulu.je to oproti ambulacke na druhom poschodi.tam bol niekedy svadobny salon a teraz ho rusia tak treba ist cim skor kuknut.v stredu som tam bola a mali este 2 druhy poharov.budem cakat na to cisielko.papa
Odpovedať
Ahoj Lulu, tak ty si sikovna. My mame termin 12.7.08 a tiez mam vybavenu Redutu, hudbu-živu kapelu a šaty:) NO a mam predstavu svadobnej kytice. Hladam fotografa, vsetci dobri su uz obsadeni:( No a koho mas kameramana? Porad... Ja tiez chodim na nauky, ale do LE, tam mi to vybavil priatel, svadbu by som chcela v tej malej kaplnke na namesti v PP, no este to nemame rezervovane. Kolace sme pozerali z Juhu 3, tam je vyrobna, treba 3 mesiace pred svadbou dat objednavku. Popolnocne saty nie su este ani v mojej predstave,hladam nejaku inspiraciu a potom budem riesit bud kupu alebo usitie. Prosim daj mi typ na toho kameramana a okrem fotografa Hajkovskeho este kto dobry existuje v nasom okoli??? vdaka...
Odpovedať
Profilova fotka
AHoj, moja... Kameramana mam z Kezmarku, napisem ti cilo do IP. No, fotografa neviem, viem, len o Marekovi. On je obsadeny? O kolacoch som pocula, ze ti z juhu su dobri. Robim na hoteli a ich kolace nam tu vozia, su fakt dobre. A robia aj take mensie? A balia aj do krabic? A koho mas zivu hodbu? Pocula si ich aj hrat? My mame jednych zo Spisskej Belej - maju aj kocku a ta spieva super.A aku budes mas vyzdobu? Tak zatial. Pa
Odpovedať
Ahojte nemate nejaky dobry tip na kamermana a DJ z PP alebo okolia. Nepozna niekto pracu Daniela Kistla lebo pan Godla bol uz obsadeny ak mate nejaky poslite kontakt cez IP. dakejem velmi pekne. :-) A co sa tyka salonov najlepsi vyber siat ako napisala katyleho2 ale tam tiez nemaju vela cisiel. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahoj lulu 26 chcela by som sa ta opytat na nauky v SP. Sobote aj my sme sa tam boli pytat niekedy v novembri ale povedal nam ze sa mu mame ozvat az po 15 januari. Lebo my nepracujeme v PP ale ja odtial pochadzam takze svadbu by som chcela mat tam Dik. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my chodime uz od augusta, lebo moj nastavajuci tiez pracuje v Taliansku a chodi domov raz za 5 -6 tyzdnov na 2 tyzdne a k tomu nema nic, ani krst, tak preto uz tak skoro. A teraz na Velku noc, by ho mal uz pokrstit a asi v maju prijmanie. Tak neviem, mozno vy mate obaja vsetko, tak asi az preto Vam povedal, ze staci po 15.1.08 A kde butete mat svadbu? Uz si aj nieco zhanas?
Odpovedať
Profilova fotka
Halo kocky, mozte prosim aj mne poslat do IP kontakt na Mareka Hajkovskeho, dakujem velmi pekne :-)
Odpovedať
ahoj lulu26 hostinu budeme mat v hoteli Sobota, fotografa mame Mareka Hajkovskeho a este zhanam Dj a kameramana. saty som bola skusat ale cakam si nieco krajsie nepride v novej kolekcii. Nevis nahodou ci v Sp. Belej je otvoreny svadobny salon aj v sobotu? Inak nic ine nemam ale pomaly to hladam. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jogurtacik uz som ti to napisala do IP, tak dakujem este raz velmi pekne za kontakt. ja ked budem mat nejake kontakty tak ti urcite poslem. a ta nova kolekcia ma kedy teda dorazit do salonov nevies? ten v Spisskej Belej si tu baby velmi chvalili :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj jogurtacik, neviem ci je salon v sobotu otvoreny, ale idem tam na tyzden, tak sa mrknem. A kde si bola saty pozerat? myslis, ze este nieco pride?
Odpovedať
No bola som pozerat saty medzi Vianocami tak mi povedali v salone Christin aj v Sissi ze im ma prist nova kolekcia a najlepsie je vraj ist skusat ked je post, lebo vtedy tam maju vsetky saty. Nie je nic pozicane.
Odpovedať
Profilova fotka
aha no tak to je super tip - ze cez post to by ma nenapadlo, ja este by som chcela zhodit nejake to kilecko takze mozno to necham na neskor to skusanie, aj ked nemam nejaku presnu predstavu a ako sa poznam budem si mat problem vybrat :-)
Odpovedať
termin 12-07 je uvolneny x-)
Odpovedať
ahojte baby...chcem sa spytat ci pozna niekto kameramana a fotografa Nagyho,krstne nepamatam ale vola sa Nagy..mama vravela ze vraj pocula ze je tiez dobry a berie celkom lacno 6500SK...Inak u nas v Poprade je to bieda o salonami.Pekne saty maju v Spisskej Belej a ja mam zo salonu Christin...tiez sa da..no a co sa tyka kolacov pocula som ze v Spisskom Bystrom robia dobre.. x-)
Odpovedať
Ahoj mysulik a prosim Ta nevies ci je v SP. Beej otvoreny salon aj v sobotu.
Odpovedať
Ahojte nevestičky, chcem sa spýtať ohľadom toho svadobného salónu v Spišskej Belej nejaké bližšie info, kde ho tam nájdem, príp. ak máte nejaký kontakt, internetovú stránku, poprosím vás, keby ste mi poslali do IP. Asi sa tam budem musieť vybrať, hoci som si myslela, že so šatami v PP nebude problém, tak ako tu už písali kočky vyššie, je to fakt bieda, zatiaľ najlepší bol salón Sissi a ešte sa v najbližších dňoch chystám na ten Christin na Juhu...no, uvidím. Neviete náhodou, v akých cenách sa pohybuje požičovné v tej Belej? A ešte by som chcela poprosiť o kontakt na tú cukrárenskú výrobňu na Juhu 3, čo spomínala katyleho2 ;-) Ďakujem vopred a prajem príjemné predsvadobné prípravy :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Adik, ja som bola v Spissej Belej, je to hned na zaciatku Belej v tej Jednote, celkom hore. Maju tam znacku EddyK, ceny take normal, ale kontakt na nu nemam a nemaju ani internetovu stranku. Na juhu Christin - vraj saty dovaza z Polska, tak neviem, ci chces aj take, ale su velmi pekne.
Odpovedať
Ahoj lulu26 a nevies nahodouci maju otvorene aj v sobotu? :-) Dakujem. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
TO ti neviem povedat, ale chystam sa tam, tak to pozriem :-)
Odpovedať
Dakujem velmi pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, v Spisskej Belej si poziciavala sesternica saty a bola spokojna a saty boli krasne, ciste, a pani je velmi ochotna, bola som tam s nou, no mozno aj ja tam pojdem, ked nezozeniem saty v Prahe :-) velmi spokojne boli kamosky aj v Starej Lubovni - salon Daniela, na namesti... inac my mame fotografa aj kameramana zo Starej Lubovne a pekne fotky robi aj v Kezmarku p.Palco - len na nas termin uz bol obsadeny :-(
Odpovedať
ahoj jogurtacik maju aj v sobotu od deviatej...pekne saty tam mala,urcite si vyberies,alebo skus potom ten na juhu christin tiez ma pekne ja mam saty z tamad,a v Belej bolo aj cenovo dobre je to na obchodnom dome...potom daj vediet ci sa ti nieco pacilo x-) a nepoznas nahodou to fotografa a kameramana Nagyho?diky ;-)
Odpovedať
1
2
6
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?