Svadba v októbri. Kde sa fotiť?

Profilova fotka
Budeme mať svadbu v októbri, na Orave. Počasie je dosť premenlivé a spoliehať sa na to že bude pekne je podľa mňa veľmi riskantné. A ani sa nechcem fotiť tam kde všetci. Rozmýšľala som, že by sme sa mohli fotiť v nejakom hoteli alebo v našej izbe (kde bdeme po svadbe bývať v dome svokrovcov). V ateliéri nechcem, pretože fotografka, ktorú máme zajednanú nemá taký ateliér, ktorý by vyhovoval mojim predstavám. Má už niekto takúto skúsenosť alebo nejaký nápad na netradičné fotenie v interiéri. diky moc
Odpovedať
my sme mali krasne pocasie v oktobri....ja by som mozno na tvojom mieste si vybavila nejaky pekny hotel, alebo zamok, kastiel na fotenie v interieri ;-)
Odpovedať
alebo aj pekna kaviaren s terasou by mohla byt na pekne fotky :-)
Odpovedať
Já bych si být tebou asi udělala 2 varianty, pro škaredé a pěkné počasí, protože fotky v říjnu jsou fakt pěkné díky barevnému listí. Hlavně když sladíš kytku :)
Odpovedať
my sme sa nali fotit v nasom mesta a nakoniec ,tak strasne ale fakt strasne prsalo,ze sme sa fotili v hotely,kde sme mali hostinu.Hotel je fakt pekny a aj sala,takze nakoniec mame pekne fotky.V den "D" my to boli nejak jedno.Ale asi tak mesiac po svadbe ma trochu mrzelo,ze nam tie fotky v meste nevysli.Zvlast ked som videla albmy oktobroviek,ktore mali svadbu po mne a mali super pocie(ako luko :-D :-D :-D ).No teraz mi to je jedno.Sme strasne stastniiiiii a to je podstatne. A mam jeden typ-nejaky kastiel alebo zamok.Aj ked mne to pride gycovite.Ale Tebe by sa to mozno pacilo.
Odpovedať
Profilova fotka
Katiel alebo zamok je v mojom pripade nemyslitelne. Najblizsi je Oravsky zamok a to je asi 4O km od miesta kde sa kona hostina a ked este pripocitam cestu naspat tak by som nechcela byt prec z hostiny 2 hodiny. Tak v mojom pripade prichadza do uvahy jedine nejaky hotel alebo nieco take.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, môžeš sa fotiť aj vonku stačí nejaká pekná záhrada alebo alebo aj vonku v meste, pred budovou kde budete mať svadbu, na nejakej lúke. keď bude pršať tak zase ako si spomínala aj u vás doma. niekedy sa nezdá ale aj izba môže úplne ináč vyzerať na fotke ako v skutočnosti :-) . hlavne aby sa to miesto páčilo tebe.
Odpovedať
Profilova fotka
no skus prohlidnout albumy z podzimnich a zimnich svateb a mozna na neco narazis videla jsem nevestu co fotlili v parkovacim dome a fotky byly zajimavy asi bych se i poradila s fotografem
Odpovedať
Profilova fotka
pozri moj album- oktober, vonku jednoznacne,dnu iba v case nudze oktober je carovny ;-)
Odpovedať
My sme sa takisto fotili vonku, pocasie bolo neskutocne.. x-) Ja si osobne myslim, ze v oktobri je vacsia sanca na take ustalenejsie pocasie a takisto treba ratat s moznostou babieho leta..nam tento rok vyslo priam ukazkovo.. :-) A ked nie, myslim, ze ked je dobry fotograf, spravi uzasne fotky kdekolvek..;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tiez som mala obavy z pocasia ale napriek tomu ze bola dokonca polovica novembra vyslo nam to uplne uzasne :-) dokonca bolo az prilis vela slnka... niekedy nevadi ani ked trosku poprchava... videla som uz aj fotky v miernom dazdi a boli uzasne.... pokial vyslovene neleje tak by som sa urcite fotila vonku..... 8-) a inak sa daju spravit krasne fotky aj v hotelovej izbe (mozem poslat link cez IP) alebo kdekolvek kde je nieco zaujimave.... a vlastne - vy dvaja budete zaujimavy a vy dvaja ste podstatni na fotkach, takze je to jedno kde... dobry fotograf/fotografka spravi dobre fotky aj na smetisku :-D
Odpovedať
Profilova fotka
podľa mňa ak si zoženiete dobrého fotografa, on vám bude najlepšie vedieť poradiť...
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, určitě fotograf poradí, ale nádhera je to zbarvené listí, chce to využít ty barvy!
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Profilova fotka
dobry dden chcem sa opýtať. vy všetci čo ste mali svadbu v oktobri ste sa fotili po obrade alebo doobeda ? Deniska
Odpovedať
@iniska my budeme mať svadbu v októbri a budeme sa fotiť ešte pred obradom, podľa mňa je to lepšie ako odbiehať potom z hostiny.
Odpovedať
A co tak Oravsky zaamok. Je fakt prekrasny a moznosti je tam strasneee vela :). Hlavne ked vydes tyx 400schodov :)) Alebo nejaka pekna drevenicka sa mi zda lyziarske stredisko Hrustin, ze tam je krasnee
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja by som sa rada pred obradom ale moj buduci manzel s tym uplne nesuhlasi a potreujem dat vedieť fotografke a neviem ci ho mam oklamat a v den svadby ho prinutit fotit sa dobeda :) ttazke rozhodnutie lebo u nas je krásne nemusime ist ani daleko za peknymi fotkami len to ze ked budeme mať obrad o 15 a fotit sa o 17 pojdeme ci nebude uz tma:) podla slov mojho Mariana bude to romantické :-) :-) :-) :-) :-) :-) :)))
Odpovedať
Profilova fotka
@iniska Dobry den prajem, som svadobný a portrétny fotograf z Košíc a rád prispejem do diskusie. Pokial budete mat obrad o 15.00 je nutne ratat, ze k foteniu sa najskor dostanete az o 18.00 (obrad, presun, uvod hostiny, jedenie, uvodny tanec s rodicmi, ... ) a o 18.30 mate v oktobri uz sero. Netvrdim, ze i za takychto podmienok nieje mozne nafotit pekne fotky, no musite mat skuseneho fotografa, ktory disponuje i obsiahlejsou foto vybavou. Este by som podotkol, ze akonahle sa zacne stmavovat, tak v tomto obdobi noc padne velmi rychlo. Minuly rok som kamaratke v podvecer v septembri fotil portretne fotografie a viem, ako to uz je vtedy na hrane.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?